Talha Bilgi 30 Nisan 2020 Yazar Paylaş 30 Nisan 2020 Araç alt takım konusunda çok bilgili değilim. İlk götürdüğüm yer Konya'daki tek chrysler-jeep tarzı amerikan araçlarına bakan firma. Artık oraya götürmüyorum bakımlarını mitsubishi'den iyi anlayan bir ustam var eski aracıma bakan ona götürüyorum . Adamlar tamirci değil sök takçı ve ne yazık ki pek memnun kalmadım işçiliklerinden. Şimdilik sıkıntısız binmeye devam Yorum bağlantısı
Faruk Karataş 1 Mayıs 2020 Paylaş 1 Mayıs 2020 Talha Bilgi yazdı: Merhaba Talha Bey, aynı aracın 2000 modeline sahibim. Yaptıklarınızı ilgiyle takip ediyorum. Teyp çerçevesi tam oturmuş bende almak istiyorum, nereden aldınız? Yardımcı olursanız sevinirim. Talha Bilgi yazdı: Stratus için özel yapılan çerçeve buldum onu kullanıp pioneer usb, Bluetooth ve telefon uygulamalı bir teyp taktık. Teybe telefondan bağlanıp spotfy vs ile ücretsiz müzik dinliyorum cebimden çıkarmadan arama vs yapıp alabiliyorum hoşuma gitti teyp açıkçası. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Mayıs 2020 Paylaş 1 Mayıs 2020 Benim gözümden kaçmış bu konu. Arabayı çok beğendim. Çok keyifli bir tarzı olduğunu tahmin ediyorum. Salına salına gider bu. Evin de araban da hayırlı olsun Talha. 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 3 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 3 Mayıs 2020 Mehmet Ozyurek yazdı: Benim gözümden kaçmış bu konu. Arabayı çok beğendim. Çok keyifli bir tarzı olduğunu tahmin ediyorum. Salına salına gider bu. Evin de araban da hayırlı olsun Talha. Teşekkür ediyorum abi, evet keyifli bir araç bu arada yabancı forumlarda motor sesini keyifli hale getirmek için hava filtresinde yer alan bir kapağı çıkartmayı tavsiye etmişler. Olumsuz bir etkiside olmuyormuş. Onu da yaptım daha zevkli oldu ama insana gaza bas dürtüsü çok veriyor araç 🙂 Faruk Karataş yazdı: Alıntı telefondan bakınca tam göremedim o çerçeve hazır satılıyor ve banada oto teypçi buldu. Biraz trim sesi yapıyor ama onada bir yol bulacağım teşekkür ediyorum 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Mayıs 2020 Paylaş 3 Mayıs 2020 amerikanlarda kapı içinde aktif crossover olabiliyor, siz bakıtınız mı kapı içi hoparlöerin oraya? Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 3 Mayıs 2020 Paylaş 3 Mayıs 2020 Çağlar Bayur yazdı: amerikanlarda kapı içinde aktif crossover olabiliyor, siz bakıtınız mı kapı içi hoparlöerin oraya? küçük amplifikatörler bile olabiliyor. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Mayıs 2020 Paylaş 3 Mayıs 2020 Dogan Arsiray yazdı: küçük amplifikatörler bile olabiliyor. onlar bağajda suv da Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 3 Mayıs 2020 Paylaş 3 Mayıs 2020 Amfi kablosunu yeni teybe baglayinca calisiyor butun sistem. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 3 Mayıs 2020 Paylaş 3 Mayıs 2020 Alıntı telefondan bakınca tam göremedim o çerçeve hazır satılıyor ve banada oto teypçi buldu. Biraz trim sesi yapıyor ama onada bir yol bulacağım teşekkür ediyorum Bez bant trim sesini kesecektir 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Mayıs 2020 Paylaş 3 Mayıs 2020 Sami Demirpaz yazdı: Amfi kablosunu yeni teybe baglayinca calisiyor butun sistem. yakabilir çıkışı Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 3 Mayıs 2020 Paylaş 3 Mayıs 2020 Çağlar Bayur yazdı: yakabilir çıkışı Arabanin anfi kablosunu, aftermarket teybin anfi kablosuna bagliyorsun aktif oluyor. Onceki Jeepte yapmistim, ki yabanci dokumandan bakarak yaptim. Teypciye sorduk yeni anfi takacakti 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Mayıs 2020 Paylaş 3 Mayıs 2020 Sami Demirpaz yazdı: Arabanin anfi kablosunu, aftermarket teybin anfi kablosuna bagliyorsun aktif oluyor. Onceki Jeepte yapmistim, ki yabanci dokumandan bakarak yaptim. Teypciye sorduk yeni anfi takacakti o olur, piaysda hoparlör çıkışını bağlıyorlar oraya , kim anlar amerikandan Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 3 Mayıs 2020 Paylaş 3 Mayıs 2020 Çağlar Bayur yazdı: o olur, piaysda hoparlör çıkışını bağlıyorlar oraya , kim anlar amerikandan Teybi verdim bir saat ugrasti buna anfi baglamadan calmaz aggbi dedi. Sonradan dokumani buldum kendim bagladim. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Mayıs 2020 Paylaş 3 Mayıs 2020 Sami Demirpaz yazdı: Teybi verdim bir saat ugrasti buna anfi baglamadan calmaz aggbi dedi. Sonradan dokumani buldum kendim bagladim. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 3 Mayıs 2020 Paylaş 3 Mayıs 2020 Çağlar Bayur yazdı: onlar bağajda suv da WK da ön kapıda arkanın amplifikatörleri. boston vs değilse. KJ de de öyleydi. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Mayıs 2020 Paylaş 3 Mayıs 2020 Çağlar Bayur yazdı: amerikanlarda kapı içinde aktif crossover olabiliyor, siz bakıtınız mı kapı içi hoparlöerin oraya? Servet'in chrysler'de vardı bir şeyler.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Mayıs 2020 Paylaş 3 Mayıs 2020 Dogan Arsiray yazdı: WK da ön kapıda arkanın amplifikatörleri. boston vs değilse. KJ de de öyleydi. onlar aktif cross over KJ de ön kapıdan dağıtmış geriye Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 3 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 3 Mayıs 2020 Çok özür dilerim crossover nedir bilmiyorum bağışlayın. ama sağ Ön yolcu koltuğun altında orjinal Slim amfi var ve teypim ona bağladılar 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 3 Mayıs 2020 Paylaş 3 Mayıs 2020 Talha Bilgi yazdı: .... crossover nedir .. qashqai, 3008, c-hr Crossover tarzi araclar ornek verilebilir. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Mayıs 2020 Paylaş 3 Mayıs 2020 Servet'in chrysler'de vardı bir şeyler.. Onda her hoparlör aktifcrossover ile çalışıyordu. 6 hoparlör iki bass vardı Çok özür dilerim crossover nedir bilmiyorum bağışlayın. ama sağ Ön yolcu koltuğun altında orjinal Slim amfi var ve teypim ona bağladılarSesin ilgili hoparlörlere çalışacağı frekans bandında gönderimi. Tweeter için 5khz 20khz mid için 200hz 4khz bass için 16hz 100hz frekans gibi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Mayıs 2020 Paylaş 3 Mayıs 2020 Talha Bilgi yazdı: Çok özür dilerim crossover nedir bilmiyorum bağışlayın. estağfurllah.. teypten çıkan frekansalrı ayıklar, hoparlör boğulmasın diye uygun frekans aralığını yollar hoparlöre 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 6 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 6 Mayıs 2020 Aksilikler peşimi bırakmadı.... Araç benzin pompa seti değişimi zorladı yeni aldığım orjinal pompa direk araca uymadı çünkü çıkan pompa chrysler orjinal ama başka modele aitmiş ona göre bazı modifiyeler yapmışlar neyse bir kaç gün deposuz gezdim ama bu sefer araç sigorta yakmaya başladı. Yaktığı sigorta ise hep aynı LPG sistemine elektrik sağlayan sigorta ayrıca bir yerde şase var sanırım mesela kasis den hızla geçince aynı sigortayı yakıp aracı stop ettiriyor.... Benzin pompası yeniden revize edilerek takıldı, elektrikçiye bıraktım sabah bakalım sigorta patlatma olayına bakacak Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 6 Mayıs 2020 Paylaş 6 Mayıs 2020 (düzenlendi) pompanın bağlantısında bir sorun olmasın? belki lpg de röle vardır. benzin pompası devreye girince pompayı kapatmışlardır. 6 Mayıs 2020 tarihinde Dogan Arsiray tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 6 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 6 Mayıs 2020 Dogan Arsiray yazdı: pompanın bağlantısında bir sorun olmasın? belki lpg de röle vardır. benzin pompası devreye girince pompayı kapatmışlardır. Pompa bağlantısını değiştirmişler eski haline getirdik şimdi taktık test aşamasında inşallah sorun olmaz. Ama araç benzinde de lpg'dede sigorta attırırıyor ona bakacağım Yorum bağlantısı
Recommended Posts