Köksal Yılmaz 5 Mart 2020 Paylaş 5 Mart 2020 (düzenlendi) Selamlar abiler, dostlar, Astra G lerin geneli böyle olsa da bana fren pedalı sert geliyor. Bunu diğer markalar gibi ortalama seviyeye getirmenin yolu var mıdır? Frenlere şu an için yapılan bir bakım yok, ön balatalar seviye olarak iyi olsa da sert sanırım ses yapıyor zaman zaman. Arkalar kampana seviyesini bilmiyorum ama el freni yukarıda tutuyor demek ki yakında değişme ister. Frenlemede sorun yok sadece pedal sertliği fazla. Fikir ve önerileri bekliyorum. 5 Mart 2020 tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 5 Mart 2020 Yazar Paylaş 5 Mart 2020 (düzenlendi) Ali Darbaz yazdı: Sana 3000 tl lik bakım yapalım Bakım para odaklı değil parça odaklı olur Neler vaad ediyorsun? 5 Mart 2020 tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 5 Mart 2020 Paylaş 5 Mart 2020 Hidrolik sıvı değişti mi? El freni için ayar yapılabilecektir illa ki. Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 5 Mart 2020 Paylaş 5 Mart 2020 Bir süre kullan alışırsın bence. Her arabanın pedal hissiyatı farklı oluyor. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 5 Mart 2020 Yazar Paylaş 5 Mart 2020 Sani Gerşon yazdı: Hidrolik sıvı değişti mi? El freni için ayar yapılabilecektir illa ki. Yok değişmedim henüz(benden önce de değişmemiştir diye düşünüyorum). Aracı tanıyıp kafamda liste oluşturma aşamasındayım. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 5 Mart 2020 Paylaş 5 Mart 2020 ve kaliper kontrolü lazım. sıkışıyor olabilir. jeep grandcherokee de başımıza geldi geçen sene. iki pistonun bir tanesi yarım basıyormuş, pedal sert idi. alışmışız meğerse. kaliper onarımları, yeni sıvı ve yeni hortum taktık önlere. yumuşacık oldu. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 5 Mart 2020 Paylaş 5 Mart 2020 Köksal Yılmaz yazdı: Yok değişmedim henüz(benden önce de değişmemiştir diye düşünüyorum). Aracı tanıyıp kafamda liste oluşturma aşamasındayım. yağ değişimi iyi geliyor 😃 1 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 5 Mart 2020 Paylaş 5 Mart 2020 Selamlar abiler, dostlar, Astra G lerin geneli böyle olsa da bana fren pedalı sert geliyor. Bunu diğer markalar gibi ortalama seviyeye getirmenin yolu var mıdır? Frenlere şu an için yapılan bir bakım yok, ön balatalar seviye olarak iyi olsa da sert sanırım ses yapıyor zaman zaman. Arkalar kampana seviyesini bilmiyorum ama el freni yukarıda tutuyor demek ki yakında değişme ister. Frenlemede sorun yok sadece pedal sertliği fazla. Fikir ve önerileri bekliyorum.Genel sıkıntı Köksal . 3-4 yaşında bende de vardı frenler çok sertti. Kısaca hidrolik yağınıda değiştirsen fark etmeyecek. 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 9 Mart 2020 Paylaş 9 Mart 2020 Astra G nin frenini bende test etmiştim 6 7 sene önce, sert oğlu sert. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 9 Mart 2020 Paylaş 9 Mart 2020 fren dozaji nasil? Tam tutma icin basma mesafesi fazla mi? Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 9 Mart 2020 Yazar Paylaş 9 Mart 2020 Alpay Sumer yazdı: fren dozaji nasil? Tam tutma icin basma mesafesi fazla mi? Dozajı ve basma mesafesinde bariz bir farklılık yok diğer markalara göre ancak pedal sert. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 9 Mart 2020 Paylaş 9 Mart 2020 Köksal Yılmaz yazdı: Dozajı ve basma mesafesinde bariz bir farklılık yok diğer markalara göre ancak pedal sert. garip. Baska bir arac denk gelirse kiyas yapmak lazim.Yagi suyu tuzu tammi acaba? Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 9 Mart 2020 Yazar Paylaş 9 Mart 2020 Alpay Sumer yazdı: garip. Baska bir arac denk gelirse kiyas yapmak lazim.Yagi suyu tuzu tammi acaba? Yıllar önce arkadaşın manuel G yi kullanmıştım onda da aynı diye hatırlıyorum. Denk getirirsem yine test edeceğim. Fren hidrolik seviyesini kontrol etmedim ama ön balatalar kalın olmasına rağmen sertleşmiş ses yapıyor. El freni de son dişte tutuyor, arka kampanaları kontrol ettireceğim. Kapsamlı bir fren yenileme de gelebilir. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 9 Mart 2020 Paylaş 9 Mart 2020 Köksal Yılmaz yazdı: El freni de son dişte tutuyor, arka kampanaları kontrol ettireceğim. Kapsamlı bir fren yenileme de gelebilir. Musait bir alanda(soforlugunun iyi oldugunu bilerek) geri geri az hizlanip el freni cek bakalim. iyilesme olacakmi? 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 9 Mart 2020 Yazar Paylaş 9 Mart 2020 Alpay Sumer yazdı: Musait bir alanda(soforlugunun iyi oldugunu bilerek) geri geri az hizlanip el freni cek bakalim. iyilesme olacakmi? Bu neyi sağlayacak? Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 9 Mart 2020 Paylaş 9 Mart 2020 Köksal Yılmaz yazdı: Bu neyi sağlayacak? el freni gergisi icin. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 6 Temmuz 2020 Yazar Paylaş 6 Temmuz 2020 Muammer Garaçoban yazdı: Sorunu çözebildinizmi Henüz bir işlem yaptırmadım Yorum bağlantısı
Muammer Garaçoban 6 Temmuz 2020 Paylaş 6 Temmuz 2020 Arka fren balatalarını ayarlattır. Kampana ve balata arası mesafe açılınca birbirine deymiyor. Sadece önler tutuyor araba durmayıncada sen fren pedalına fazla basıyosun. Aynı sorun bende de vardı halloldu kardsm Yorum bağlantısı
Recommended Posts