İçeriğe Yönlendir

Astra J - Soğutma Sistemindeki Hava Problemi

Okay Kaygusuz

Recommended Posts

Okay Kaygusuz

ögleden sonra kapak alacagını söyledi arkadasım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz
Metin Akbal yazdı:

Sonuç nedir? Ben yeni gördüm.

şimdi sordum,

reise götürmüş arabasını lpg varsa normal demiş :) Su daha fazla dolaşım saglıyo o yüzdem demiş, kapak almadın mı dedim daha yok diyor.

Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Ne alaka. Bende de lpg var. Bende niye olmuyo.

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Arif Aykın

Bende de LPG var bende de böyle bir durum var. Düzgün şekilde havası alınması lazım.

Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz
Arif Aykın yazdı:

Bende de LPG var bende de böyle bir durum var. Düzgün şekilde havası alınması lazım.

alamıyoruz alamıyorlar :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Arif Aykın
Okay Kaygusuz yazdı:

alamıyoruz alamıyorlar :)

O hava alınacak :) 

Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz
Arif Aykın yazdı:

O hava alınacak :) 

bildigim tüm duaları okuyorum ama olmuyor yapamıyorum araba okunmus kabul etmiyor hiçbişeyi. arkadas diyor ki alıstım artık :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alpay Sumer
Okay Kaygusuz yazdı:

bildigim tüm duaları okuyorum ama olmuyor yapamıyorum araba okunmus kabul etmiyor hiçbişeyi. arkadas diyor ki alıstım artık :)

Almasi lazim.Opel bu. Her usta cozemiyor. Biraz caba sarfetmesi lazim.boyle kullanilmaz.

Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz

dün izinliydim bu arabanın sorununu çözdük focus 1 lerdeki gibi yaptık cok dik bir yokusta havasını aldık hararet 90d yokusta durduk kapagı fıslaratak actık calıstırdık kapagı tekrar actık suyu kaynatmadan 3.4 defa stop yapa yapa şelale su sesi kesildi.

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Arif Aykın
Okay Kaygusuz yazdı:

dün izinliydim bu arabanın sorununu çözdük focus 1 lerdeki gibi yaptık cok dik bir yokusta havasını aldık hararet 90d yokusta durduk kapagı fıslaratak actık calıstırdık kapagı tekrar actık suyu kaynatmadan 3.4 defa stop yapa yapa şelale su sesi kesildi.

Geçmiş olsun.

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek
Burnunu yukarı mi aşağı mı verdiniz
Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz
Yasin Mümin Şimşek yazdı:
Okay Kaygusuz yazdı:

Burnunu yukarı mi aşağı mı verdiniz

asagı

Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek
asagı
Arkadaşımın cruze nda da aynı sorun var. Deneyelim inşallah olur.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz
Yasin Mümin Şimşek yazdı:
Okay Kaygusuz yazdı:
asagı

Arkadaşımın cruze nda da aynı sorun var. Deneyelim inşallah olur.

insallah biz cok ugrastık bu arabayla

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...