Mehmet Muhip Yılmaz 8 Mart 2020 Paylaş 8 Mart 2020 Arkadaşlar selamlar ; Bütçemize en uygun 2.araç olacak şekilde 2004 model bir Sedan Focus aldık. Araç 200 bin km civarında. Yağ kaçaklarımız mevcuttu, üst kapak contası ve krank keçesini orijinal malzemeler ile değiştirdik. Değiştirdiğimizin ilk günü 1 damla bile kaçak yapmadı, fakat 2 gündür pozisyonel olarak kaçaklar mevcut. Pazar olması sebebiyle bir ekspertize gittim ve kaçak kontrolü yapıldı. Yapan usta Focus'a baya hakimdi ve Egzantrik sensöründen kaçırmış oringi yenilerseniz sorun çözülür dedi. Karterde vs herhangi bir kaçak yok. Dediği gibi direk yukardan gelmiş. Aracın pozisyonundan fotoğraf çektim. Değerli yorumlarınızı ve önerilerinizi rica ediyorum. Saygılarımla Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 8 Mart 2020 Paylaş 8 Mart 2020 Kağıda bakılırsa en az iki yerde kaçak var ama nereden kaçırır hiçbir fikrim yok. Keşke bir de aracı kımıldatmadan resimleseydiniz. Yorum bağlantısı
Mehmet Muhip Yılmaz 8 Mart 2020 Yazar Paylaş 8 Mart 2020 Gökhan Albayrak yazdı: Kağıda bakılırsa en az iki yerde kaçak var ama nereden kaçırır hiçbir fikrim yok. Keşke bir de aracı kımıldatmadan resimleseydiniz. Trigeri, contası, keçesi 1000 tl masraf ettim. Çok keyfimi kaçırdı bu kaçak işi Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 8 Mart 2020 Paylaş 8 Mart 2020 Su kaçağı var mı ? Damlalar ne renk? Benim de kırmızı bir sıvı damlıyordu arka keçe değişti sökülmüşken debriyaj balatasi da değişti sonuç sadece yere damlayan sıvının yağımsı özelliği gitti. Su da kaçırıyormuş su kütüğünden Yorum bağlantısı
Mehmet Muhip Yılmaz 8 Mart 2020 Yazar Paylaş 8 Mart 2020 Yasin Mümin Şimşek yazdı: Su kaçağı var mı ? Damlalar ne renk? Benim de kırmızı bir sıvı damlıyordu arka keçe değişti sökülmüşken debriyaj balatasi da değişti sonuç sadece yere damlayan sıvının yağımsı özelliği gitti. Su da kaçırıyormuş su kütüğünden Su kaçağı yok bildiğimiz yağ damlıyor Yorum bağlantısı
Mehmet Muhip Yılmaz 8 Mart 2020 Yazar Paylaş 8 Mart 2020 Mustafa Arıkan yazdı: Aks keçesi? Akıntı yukarıdan geliyor ama Yorum bağlantısı
Mustafa çizer 10 Mart 2020 Paylaş 10 Mart 2020 Focus 1 2005 hb.aracimda ayni sorunu yaşadim.Üst kapak contasi ve eksantrik sensöründen demişti ustam. Degiştirdi yag kacagi kesildi.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts