İçeriğe Yönlendir

Pimapen Kapı Sürgüsü

Levent Güzelkalp

Recommended Posts

Levent Güzelkalp

Küçük şehirde olmanın dezavantajını yasiyorun belki bilen vardır sormak istedim balkon kapım sürgülü yere kadar

Sol tarafındaki mekanizma kapının açıldığında arkasında kalan cama çarpmasın engeleyen yaylar vardi ama zamanla deforme olup koptular bu sorun 4 balkonda da var çözüm bulmam lazım sanırım sadece bu mekanizmanın yenisini bulsam isim çözülecek belki başına gelen veya sektörden bilen vardır diye sormak istedimd6d986e89822d1a66a5812c61116791f.jpgbd85e07432b5dfc8cae3f2674a3be2a6.jpg

.c7df326b0210ee680e90d8674b8d9f27.jpg

Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl

Disa dogru acilip kanat olarak surguden kayiyor di mi? 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hayrettin Gücin

Nette araştırdınızmı acaba. Her şey bulunuyor malum

Yorum bağlantısı
Levent Güzelkalp
Disa dogru acilip kanat olarak surguden kayiyor di mi? 
evet abi
Nette araştırdınızmı acaba. Her şey bulunuyor malum
Araştırdım abi ama ismini tam bilmeyince çıkmıyor sanki illa vardır ama adi nadir acaba
Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl
Levent Güzelkalp
İllgin için teşekkür ederim abicim şimdi dışarıdayım yarın ölçüp yazacağım buraya sana haber ederim çok sagol[emoji3]
Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl
Levent Güzelkalp yazdı:

İllgin için teşekkür ederim abicim şimdi dışarıdayım yarın ölçüp yazacağım buraya sana haber ederim çok sagolemoji3.png

Rica ederim ne demek, boy olarak ölçüp bir nette araştırma yaparız yoksa bakarız. Ayrıca aynı yaştayız ya abi ye gerek yok Levent :D 

Yorum bağlantısı
Fatih Evcin

Takippppp, benimde var bu Volkswagen midir nedir kapı derdim. Takılıyor kapı , hafif aşağı da düşük gibi, zor açılıp kapanıyor. Pimapenci geldi. Bunu normal kanatlı kapıya çevirelim dedi. Oysa ben evi alırken müteahhit bu kapıyı bir özellik olarak saymıştı.

Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl
Fatih Evcin yazdı:

Takippppp, benimde var bu Volkswagen midir nedir kapı derdim. Takılıyor kapı , hafif aşağı da düşük gibi, zor açılıp kapanıyor. Pimapenci geldi. Bunu normal kanatlı kapıya çevirelim dedi. Oysa ben evi alırken müteahhit bu kapıyı bir özellik olarak saymıştı.

Foto çekmen lazım görelim neymiş. Özellik tabi sen bozmuşsundur :D 

Yorum bağlantısı
Remzi Karaca
Araştırdım abi ama ismini tam bilmeyince çıkmıyor sanki illa vardır ama adi nadir acaba

Markalar başka isimler versede genel olarak Volkswagen kapı diye geçer. 

En çok kullanılan PVC kapı sürgü sistemleri Hebeschiebe (Türkçesi hebeşibe [emoji854]), Volkswagen, Basit Sürgü

Son yıllarda çıkan Hebeschiebe ile Volkswagen arasında konumlanan Comfort/Legend (isim markaya göre farklılık gösterir) var birde

Egepen, Pimapen, Winsa aynı çatı altında ve parçaları birbirine uyar, bilginize...

Bu arada renk budaklı winchester mı? Grilerin moda olduğu bir zamanda çıkıp değeri bilinmeyen güzel bir renktir, ben severim [emoji4]

Volkswagen kapının kullanımı zordur ve narindir. Bir el ile açarken diğer el ile destek vermek gerekir. Yoksa kolay bozulur. 

Yorum bağlantısı
Fatih Evcin
(düzenlendi)
Remzi Karaca yazdı:

Volkswagen kapının kullanımı zordur ve narindir. Bir el ile açarken diğer el ile destek vermek gerekir. Yoksa kolay bozulur. 

Genelde bizden dolayı değilde misafirden dolayı zarar gördü kapı . ben şimdi sol kısmına küçük bir de elcik monte etmeyi planlıyorum desteklemek için.

benim marka winsa. 

Sinan Akgöl yazdı:

Foto çekmen lazım görelim neymiş. Özellik tabi sen bozmuşsundur :D 

kesinlikleeee

Sinan Akgöl yazdı:

bana 1.500 lira fiyat vermişlerdi. üründe bu sanırm. https://urun.n11.com/kapi/volkswagen-surme-kapi-mekanizmasi-aksesuar-komple-set-P252761780

tarihinde Fatih Evcin tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl

Kapagini sokup foto lazim her boyutun ayni olmuyor. Kapi buyukse kapatirken koldan tutup yukari kaldirmak lazim hafif 

Yorum bağlantısı
Fatih Evcin
Sinan Akgöl yazdı:

Kapagini sokup foto lazim her boyutun ayni olmuyor. Kapi buyukse kapatirken koldan tutup yukari kaldirmak lazim hafif 

bir pimapenci öyle dedi bana kapı biraz geniş ağır geliyor dedi

Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl
Fatih Evcin yazdı:

bir pimapenci öyle dedi bana kapı biraz geniş ağır geliyor dedi

O zaman ondandır kapatırken bir tık kaldırman lazım kapı ağır geliyor bütün yükte raya biniyor 

Yorum bağlantısı
Fatih Evcin
Sinan Akgöl yazdı:

O zaman ondandır kapatırken bir tık kaldırman lazım kapı ağır geliyor bütün yükte raya biniyor 

şu anda o şekilde çözüyorum daha kötüye giderse farklı bir çare arayacağım.

Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl
Fatih Evcin yazdı:

şu anda o şekilde çözüyorum daha kötüye giderse farklı bir çare arayacağım.

Artık olmayacak seviyeye gelirse burada bakarız toptancılardan yedek parçayı

Yorum bağlantısı
Fatih Evcin
Sinan Akgöl yazdı:

Artık olmayacak seviyeye gelirse burada bakarız toptancılardan yedek parçayı

sol kısma küçük bir elcik benim işmin büyük kısmını çözecek gibi geliyor.

Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl
(düzenlendi)
Fatih Evcin yazdı:

sol kısma küçük bir elcik benim işmin büyük kısmını çözecek gibi geliyor.

u kol link

Şunun gibi olan işini görür

tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Sinan Akgöl yazdı:

lambo kapı favorim, şöyle balkona çıkarken yok mu havalara kaldıran bir menteşe :)

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...