Ali Darbaz 18 Nisan 2020 Paylaş 18 Nisan 2020 Merhaba Netflixdeki bir çok dizi filimin kurgusu beni sarmıyor bayağı ve klişeşlerle dolu. Tam tad alacağın anda bitiyor. Aradığım kurguyu bulamıyorum. Nede olsa 80ler ve 90ların çoçuğuyduk. Evde Macross ve Nadia izlerdik. Sonsuz yaşam toğumunu miğdesinde saklayan köstebekleri izleyerek büyüdük. Kurgusunu beyendiğim izlemeye bayıldığım serileri paylaşayım hatta linkde vereyim. Sizlerde değerlendirin. 1. Netflixde "Death Note" 2007 yapılmı bir animedir. Konusu ölüm meleğinin , defterini bulan japonyanın en akıllı öğrencilerinden biri kendi dünya düzenini kurması üzerinedir. Veya aşağidaki linkden izleyebilirsiniz. https://www.tranimeizle.com/death-note-1-bolum-izle-hd 2. Code geass , bu anime , Death note ile aynı dönemde yayınlandı. En büyük rakibi, kurgusu daha aksiyonlu versiyonu gibidir. Konusu Tüm dünyayı ele geçiren İngiliz kraliyetinin 48 nci veliyatı yarı japon elemanımız, bir cadıdan aldığı mutlak hüküm yeteneği ile babasına meydan okumasıdır. Bu animede Netflixde mümkün. 2 sezondu Linkde verem : https://www.tranimeizle.com/anime/code-geass-hangyaku-no-lelouch-r1-izle 3. İnitial D. Basur ameliyatı sonrası araba kullanamayan Babasının sevkiyat işini yapmak zorunda kalan genç takumi 15 yaşından beri Japonya dağlarında araba kullanmak zorunda kalır. Bu anime çok ilgi görünce normalde 2 sezon iken 5 sezon yapıldı https://www.tranimeizle.com/anime/initial-d-first-stage-izle Aklıma geldikçe ekliycem . 3 Yorum bağlantısı
Halil Gümüş 18 Nisan 2020 Paylaş 18 Nisan 2020 Bu netflix in sahibi escinsel midir nedir? Her diziye mutlaka escinsel sahneler koymasalar olmuyor! Anime falan yine de dikkatli olmak lazım. Çoluk çocukla netflix sakat. İptal mi ettirsek diye düşünmeye başladım. 5 Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi 18 Nisan 2020 Paylaş 18 Nisan 2020 Halil Gümüş yazdı: Bu netflix in sahibi escinsel midir nedir? Her diziye mutlaka escinsel sahneler koymasalar olmuyor! Anime falan yine de dikkatli olmak lazım. Çoluk çocukla netflix sakat. İptal mi ettirsek diye düşünmeye başladım. Aynı şeyi dün eşime söyledim .istinasız çoğu dizide bu olay var. Bilerek kasıtlı olarak yapılıyor , normalleştirmeye çalışılıyor gibi.subliminal mesaj verip duruyorlar. Özellikle çocuklarla izlenmeyecek kadar saçma sahneler var dikkat etmek gerekiyor. Bende iptal etmeyi düşündüm ama ne izleyeceğiz bütün gün evdeyiz. Şimdilik devam ediyoruz. 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 18 Nisan 2020 Paylaş 18 Nisan 2020 Kiymetli Forumdaslarim, Soylediklerinize katiliyorum, ben cocuklarim icin ayri bir profil olusturdum Netflix'te ve beraberken o profil uzerinden giris yaparak izliyoruz. Yorum bağlantısı
Bülent Tarakçı 18 Nisan 2020 Paylaş 18 Nisan 2020 " un orthodox" 4 bölümlük mini dizi. Yanlız ibranice olan kısımları çevirmemişler. Alt yazılı olan bölümleri de var. Tutucu yahudilerin hayata ve kadına bakış açısını gösteren güzel bir dizi. Bu dizide de eşcinsel ilişki var. Halil bey iyi tespit yapmış. " un orthodox" anime değil. Konuyu İzlediğimiz Filmler ,Yorumlarımız bölümüne taşır mısınız? Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 18 Nisan 2020 Paylaş 18 Nisan 2020 Blacklist, Fauda, Dark, ww2 renklendirilmiş vs izlenir. Uyarılarını göze alarak izlemek lazım. Ha şunu da bir ara araştırın Dünya ve Türkiye'de +18 internet aranma istatistiklerini. İnternete değil çocuklarımızı kendimiz yaklaşmaya korkarız. Yorum bağlantısı
Recep Demirci 18 Nisan 2020 Paylaş 18 Nisan 2020 Eşcinsel olarak Osman ismini özellikle kullanması tepkilere neden olmuştu ancak birçok dizide kullanmasını söylemeniz bana bilgi oldu. Netflix bende yok. Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 19 Nisan 2020 Paylaş 19 Nisan 2020 Ben Netflix kullanıyorum uzun zamandır, İspanyol dizilerinde rastlıyorum eşcinsel içeriklere. Hatta bazı sahnelerde hiç alakası yokken araya sokusturnalari can sıkıcı oluyor. Kızıyorum kapatsam mi diyorum. Ama sonra bakıyorum oğlan severek izliyor sırf maşa ile koca ayı için bile alabilirmişim diyorum. Yorum bağlantısı
Recommended Posts