İçeriğe Yönlendir

Fiesta İç Trim Renkleri

Mustafa Yanar

Recommended Posts

Mustafa Yanar

Değerli forumdaşlar 2011 tdci titanyum x fiestada kullanılan iç trimler ve direksiyon hafif maviye çalıyor, direksiyonun boyası kalkmış tekrar boyamak istiyorum ama orjinal renkte olsun istiyorum. Bu mavi nasıl bir mavi, hangi maviyi almalıyım. Teşekkürler. Not: Bu görüntüdeki araç benim değil sadece göstermek içşn netten buldum. Göğüs ve trimler, airbag aynı renk hatta direksiyonun boyası kalkmayan yerleri de aynı renk. 

OjPVL.jpg

Yorum bağlantısı
Emir Kaan Güler

Bu aralar ben de arabaya sardım ve benim direksiyonum da renk attı. Benden önceki kişi satarken boyatmış gayet güzeldi ama bir süre sonra o boya elime çıkmaya başladı ve bir süre sonra çok kötü bir hale geldi. Ben de sıradan bir kılıfla kullandım. Şimdi internette fiestaya özel dikim kılıflar var ondan aldım daha gelmedi yapmadım ama yorumlar ve görüntüsü gerçekten güzel tavsiye ederim. İç trimle ilgili de ben arabayı kendim güzelce yıkadım içini güzelce temizledim ama renk yine de soluk geldi içinde. Marketten iç cila ya da torpido parlatıcı diye geçiyor autokit markasından denemek amacıyla aldım. Gerçekten arabanın rengi geri geldi içeride. Çok basit güzelce arabanın içini sildikten sonra süngerle bunu sürüyorsunuz. Boyamadan önce tavsiye ederim denemenizi

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar
Emir Kaan Güler yazdı:

Bu aralar ben de arabaya sardım ve benim direksiyonum da renk attı. Benden önceki kişi satarken boyatmış gayet güzeldi ama bir süre sonra o boya elime çıkmaya başladı ve bir süre sonra çok kötü bir hale geldi. Ben de sıradan bir kılıfla kullandım. Şimdi internette fiestaya özel dikim kılıflar var ondan aldım daha gelmedi yapmadım ama yorumlar ve görüntüsü gerçekten güzel tavsiye ederim. İç trimle ilgili de ben arabayı kendim güzelce yıkadım içini güzelce temizledim ama renk yine de soluk geldi içinde. Marketten iç cila ya da torpido parlatıcı diye geçiyor autokit markasından denemek amacıyla aldım. Gerçekten arabanın rengi geri geldi içeride. Çok basit güzelce arabanın içini sildikten sonra süngerle bunu sürüyorsunuz. Boyamadan önce tavsiye ederim denemenizi

Merhaba Emir Kağan forumdaşım Özel dikim kılıfın linkini bana atar mısın

Yorum bağlantısı
Emir Kaan Güler

https://m.n11.com/ford-fiesta-08-13-araca-ozel-deri-direksiyon-kilifi-P322449766?gclid=CjwKCAjwqJ_1BRBZEiwAv73uwLhVIAluJnwSQdc2Fxb3lDUvykC_m9i-zW3KWi1J3STpZCbQFY2x3RoCgjgQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds
farklı fiyatlarda ürünler var. Markası fox marka satıcıdan satıcıya değişiyor. Benim siparişim daha gelmedi o yüzden yapamadım. Gelene kadar da araba bakıma giricek uzun sürebilir yapamam bir süre sanırım ama belki sizin yetişir

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...