Ahmet Kaya4948 30 Nisan 2020 Paylaş 30 Nisan 2020 Merhaba. 1 hafta once aracimdan 20 lt kadar damacanaya mazot cektim. Euro dizel. Mazotun rengi yesil tonunda idi simdi ise sarımtırak bir renge dönüştü. Bu normal mi. Bu mazot tekrar araca konulabilirmi. Yakit kalitesinde sorun mu var aceba Sheel den almis idim. Bidon balkonda güneşe maruz kaldi etkisi olurmu aceba. Konu hakkinda dusuncesi olan paylasabilirmi aceba. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 30 Nisan 2020 Paylaş 30 Nisan 2020 Problem olmaz bence, dinlendikçe içerisindeki tortular zemine çökmüş rengi ondan açılmıştır. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 30 Nisan 2020 Paylaş 30 Nisan 2020 (düzenlendi) Benim merak ettiğim o kadar yakıtı nasıl olduda arabanın deposundan çekebildin. Benim bildiğim depolarda çalınmaya karşı önlemler var. 30 Nisan 2020 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ahmet Kaya4948 30 Nisan 2020 Yazar Paylaş 30 Nisan 2020 Ali Darbaz yazdı: Benim merak ettiğim o kadar yakıtı nasıl olduda arabanın deposundan çekebildin. Benim bildiğim depolarda çalınmaya karşı önlemler var. Mazot filitresine gelen yakit hortumundan cektim. Cikma bir silecek suyu motoru ille. 2 Yorum bağlantısı
Ahmet Kaya4948 1 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 1 Mayıs 2020 Bir fikri yada tecrübesi olan yokmu aceba. Arabaya tekrar koyup kullanabilirmiyim. Yorum bağlantısı
Oktay Zerman 1 Mayıs 2020 Paylaş 1 Mayıs 2020 Bir fikri yada tecrübesi olan yokmu aceba. Arabaya tekrar koyup kullanabilirmiyim.Askeriyeden gelen kullanılmamış benzinin afrika ülkelerine satıldığını biliyorum üzerine belli bir miktar yeni benzin koyup oksijen maruziyeti ile plastik kapta tutmak yakıtta renk değişimi yapar. Dipte tortu yada su yoksa hiçbir problem olmaz 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts