Ahmet Çalışkan 30 Nisan 2020 Paylaş 30 Nisan 2020 (düzenlendi) Merhaba, Böyle bir başlık altında, yaptığımız ya da şahit olduğumuz ilginç veya komik kazaları yazabiliriz diye düşündüm. Listem kabarık olunca fikir tabi ki benim aklıma geldi Saydığım kazaların hepsini babamın aracıyla yaptım. Kendi aracımla hiç kazam yok. Adama hiç acımamışım galiba zamanında: 1- Çanak antenler garajın çatısında dururdu. Antene ayar yapmak için çatıya çıkınca çatı kiremitleri kırıldı ve arabanın tavanına düşüp ufak tefek göçükler bıraktım (kaza zamanı 140 kiloydum) 2- Bisikletle rampa aşağı inerken frenler tutmadı ve ön sağ kapıya bisikletle girmek suretiyle yine bir göçük. 3- Zeytinburnu'nda surların orada çaldığım kornaya ürken atın şaha kalkıp kaputa devrilmesi. Sahibinin at arabasını söküp aldıktan sonra arabayı çeke çeke kaçması ayrı bir komedi (işte o zaman o atı alsaydım şimdi at aramazdım boşa). 4- Pazar günü aracın kaporası alındı, ertesi gün satışı yapılacak ama ben gittim avm otoparkında öndeki araca vurdum. Ertesi gün 250 TL düşmüştük fiyattan. Bunu unutmuşum: şirket aracıyla sokaktan ana yola hızlı çıktım ve bi Broadway a vurdum. Hatalıydım. Arabadan inen adamdan sopayla sağlam bi dayak yedikten sonra adam özrünü diledi ve tutanak tuttuk. Tutulan tutanaktaki şoför bilgilerinin ve ehliyet fotokopisinin adamla alakası olmadığını fark ettiğimde artık çok geçti. Adam ehliyetsizmiş. 30 Nisan 2020 tarihinde Ahmet Caliskan tarafından düzenlendi Düzeltme 1 Yorum bağlantısı
Furkan Sumer 30 Nisan 2020 Paylaş 30 Nisan 2020 Ilk (son olur insallah 😂) kazamda soldan saga donmeye calisan bi focus 3 vurmustu bana. Aynamin disa dogru donup, hatta kirilmasi gerekirken ice katlandi ve focus, on tamponu yalayip gecti. Indigimde aynada cizikler disinda bi kusur yoktu. Focus'a dogru gittigimde adam on panjurunu yokluyordu.. Gecmis olsun, bisey var mi dememe kalmadan "dikkat etsene bilader" diyip beni hakliyken haksiz duruma dusurdu. Birakta araca bakayim dedim, istemez dedi. Ben de iyi, canima minnet diyip arabama donmustum. Keske bi mobese kaydi olsaydi elimde, aklima geldikce manevrasina, kazanin garipligine ve yol ortasinda elimizi kolumuzu acip munakasa etmemize guluyorum.. 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 30 Nisan 2020 Paylaş 30 Nisan 2020 Bi keresinde koşu yapmakta olan güneş gözlüklü genç bir yaya ışıklarda duran haldeki aracıma çarpmıştı. İndim ağız burun darbeden kanıyor bi şeyiniz var mı hastaneye götürelim diye sordum yok ya ben koca arabayı nasıl oldu da göremedim dedi. İyiki ön arka araç kameramız var yoksa müfterinin biri olsa olayı inandırmakta zorluk yaşarız. 1 1 Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 30 Nisan 2020 Paylaş 30 Nisan 2020 Ben yapmadım ama eşim yaptı Antalya istikametine gidiyoruz ramazan ayı vakit öğlen ve oruçluyuz.Birden hanım firen yaptı ama suberb durmadı dobloya çarptık Bizim aracın durmaması mümkün değil hanım frenaja başladığında aracı durdurmak için yeterli mesafede vardı.Sonradan öğrendim hanımın ayakkabılar firen yapmasına engel olmuş doblocuda ani firen yaptı onun önündekidelerde.Zincirleme vuku buldu.Yalnız bizim arkamızdaki araç bize çarpmamak için nasıl fren yaptıksa araç yolda çapraz vaziyette burdu bariyerlere doğru duruyordu. Araçlardan indik doblocularda indi.Hanım baktım doblocularla kavga edecek.Normalde benim yapmam lazım.Araya girdim herkes yoluna gitti. 1 1 Yorum bağlantısı
İhsan Yıldırım 30 Nisan 2020 Paylaş 30 Nisan 2020 Bende ana yolu kesen tali yol benzeri bir yerden sola donmek icin ciktim, durarak sagı solu kontrol ettim önce soldan emin olunca sağıma bakarak sola döndüm çat diye bir ses geldi ön kaputun üstünde birisi yatiyordu 😂 sanki bilerek yüz üstü kaputa yatmış gibiydi bi an algilayamadim karanlik oldugu icin yola inmis allahtan gaza dokunmamistim bile ama adamla göz göze gelisimizi unutmuyorum ikimizde donup kalmistık şükur ondada bendede birsey yoktu 1 Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 1 Mayıs 2020 Paylaş 1 Mayıs 2020 aracı aldım kağıttaki mürekkep kurumadan zincirleme kazaya karıştım bende yeterli 1 1 Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 1 Mayıs 2020 Paylaş 1 Mayıs 2020 Yaptığım değil ama sebebiyet verdigim kazam var benimde... Gidis gelis tek yön olan bi yolda sag tarafımdan yola cikamak isteyen araca yol verdim.... Arac benim onumden gecip ters istikamete gidicek... yol verdim aracin sag tarafında da kapali kasa bir komyet var... Yola cikan adam gidecegi yonu hali ile goremiyor.... burnunu uzatmasi ile otobusun carpmasi bir oldu... Bi anda yol verdim adamla göz göze geldik... Adam yol verdim icin bana kufür ediyodu sanki... Haliyle kaçtim bende... 2 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 1 Mayıs 2020 Paylaş 1 Mayıs 2020 İlk ehliyet aldığım sıralarda park yerinden geri çıkarken direğe çarptım ve tampon kırılmıştı. Çok şükür ki başka bir kazamız olmadı. 1 Yorum bağlantısı
Atahan Gülen 1 Mayıs 2020 Paylaş 1 Mayıs 2020 Herkese selamlar. Yıl 2015... Bir gece yarısı ev taşıyıp yorgunluktan ölürken, ilerideki istasyondan bir yakıt alayım sabah sabah uğraşmayayım dedim. Araçta ilk aracım ford fiesta van fakat el emeği göz nuru cam gibi mübarek. Bir dörtyoldan geçerken önce soluma baktım kimse yok, zaten kim olsun diyerek sağıma bakacaktım ki bir baktım benim aracın kapı panzotu omzuma çarptı 😀 Arabam sol tarafa doğru yatmış 2 teker üstünde gidiyorum. Anlam veremedim. Kaldırıma vurduğumu sandım ama el ayak boşaldı. Neyse araç yere indi kapı panzotunu arkaya doğru ittirdim kablolar falan kopmuş sallanıyor tabi, baktım sağ koltukta bir ızgara üzerinde de bir Fiat logosu kapı yırtılmış iç ışığı açtım görmek için karşının tamponu kapımda sıkışmış asılı, tamponun bir parçası da ön camımda benim kaputun altına cam tarafından girmiş kalmış öyle. Aşağıya indim tampon siyah da arkada yerde bir kaput var ticari taksi sarısı. Geride de sarı albea bi taksi yolun ortasında. Bir amca ortaya çıktı, taksinin arkasından dolandı geldi elinde bir far ile başladı bana küfür etmeye. 😀😀 Bir kavga bir kavga anlatamam... İlk kazamdır Fiat logosu hala bendedir. 😀 İyi forumlar.. 2 Yorum bağlantısı
Selim ASLAN 2 Mayıs 2020 Paylaş 2 Mayıs 2020 (düzenlendi) herkese merhaba. benim de ilk kazam şöyle olmuştu. arabayı bizim sokağa evin önüne çektim. niyetim. evde 5-10 dk hazırlanıp, düğüne gitmekti. neyse içeri girdim 2-3 dakika oldu olmadı bizim dış kapıyı birisi sertçe vuruyor. çıktım buyur amca dedim. beyaz araba seninmi dedi. evet benim ne oldu dedim. koş yeğenim koş araban yokuş aşağı gidiyor demezmi?. herhalde şaka yapıyor dedim. başımı kapıdan çıkardım arabam gerçekten de yerinde yok. yani komple yok:) telaşla tamamen dışarı çıktım. terlikle aşağı doğru koşmaya başladım. meğer bizim araba nasıl olmuşsa vitesten, çekmişsen el freninden çıkmış evin 50-60 metre ilerisindeki anayolu da geçmiş. karşıdaki bir su kanalında askıda duruyor. 5-10 kişi başında toplanmaya başlamış bile. neyse aracın yanına vardım ama millete araç benim demeye utanıyorum. sonra tanıyanlar abi senin araç değil mi bu diye sorunca mecburen sahiplendim. he benim, kereta bensiz gezmeye çıkmış, diyebildim:) neyse vinç çağırdık. aracı tekerlerden hassas bağladı ve yukarı kaldırdı. yere indirdi. parasını alıp gitti. inanın bunun dışında hiçbir masrafım olmadı. aracı isteseydim öyle parkedemezdim. tabi tanıdıklar başladılar helal mala bişey olmaz demeye. gerçekten de başka yorum yakışamazdı buna. benim de kazam bu oldu 2 Mayıs 2020 tarihinde Selim ASLAN tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 2 Mayıs 2020 Paylaş 2 Mayıs 2020 Bora aracimi aldigim saat evin onune park edecegim eve korna caldim arabayi aldim diye. Onlar bana bakarken cop varilini devirdim geri geri [emoji16]En ilginc kazam su. Onceki kasa Mondeo test surusune gittik hanimla haftasonu guya araba alacaz. Passata baktik falan dedim Ford saticisina. Adam iki arabayi kiyasladi onumuze listeyi koydu Passat daha ucuz cikti hayret. Neyse test surusune gectik.Surusu tamamladik gidis gelisli yolda karsidan araba geliyor yavasladim servis hemen yol kenarinda. Araba gecti ben servisin onune park edecegim hemen yolun dibinde. Sol arka teker serit cizgisinde iken parketmeme 1 metre var Sahin sollamaya cikmis 2 arabayi birden gececekmis arkamda da bir Audi A6 vardi. Caprazda kaldigim icin bir yerlerden fren sesi geliyor ama nerden diye aranirken carpma sesiyle kendimize geldik. Hersey 2 sn icinde oldu anlatirken sanki omur gecmis gibi. Buraya kadar sorun yok. Kazadir olur. Tutanaklar tutulurken Sahin in ruhsati acti servis gorevlileri tepki aynen su "Oha lan Sahin in kaskosu varmis ya". 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Mayıs 2020 Paylaş 2 Mayıs 2020 Atahan Gülen yazdı: Bir dörtyoldan geçerken önce soluma baktım kimse yok, Önce sağa sağa 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 2 Mayıs 2020 Paylaş 2 Mayıs 2020 Birde su vardi. Yine Bora ile. Rize de bir dugune katildik. Biriyle ahbap olduk onun dugunu. Hanimin Rizeye atandigi yil. Akcaabattan gelin aldik. Gelinde esimin mesai arkadasi. Akcaabattan gelin arabasi onde ben arkada 180 200 geldik. Ardesen ilcesine kadar sorun yok.Ardeşen Camlihemsin yolunda bi yerden U donecez donecegimiz yer taslik. Dugun sahibi birine firca basacak bir akrabasi dengesiz suruyor diye (eleman 4 tane araba pert etmis akillanmamis) tam yaninda denk geldi diye frene zank diye basti durdu. Arac Touareg. Bende frene bastim ama taslik yolda durmadi ufak bir temas gerceklesti. Ben oldugum yerde durdum gelin arabasi da carpmanin etkisi ile 1 metre ilerledi. Kafasini ceviremeyen gelin biz mi carptik diye o donusunu hala unutmayiz [emoji16] Neyse ki plakamiz yamulmus on panjurun tirnagi kirilmis.Dugun yerine geldik hanimin mesai arkadaslari geldi, siz ne yaptiniz Ardeşen in en belali sulalesi asarlar keserler oyle boyle dedim lan noluyo tirsmaya basladik.Araci suren kisiyle goz goze geldik yanima gelmeye basladilar damatla beraber. Kalp atislarim muzigin ritmi ile uyumlu artiyor [emoji16] Adamlar geldi arabanizda birsey var mi kardesim kusura bakma sen cok iyi bile durdun baskasi olsa dagilmisti araba birine kizdim ben oyle mal gibi durmasaydim sen carpmazsin masrafini karsilayalim. Dedim canini yerim ne masrafi asil ben hataliyim ben carptim, gelin geldi ayri ozur diledi falan. Boyle bir animiz oldu. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Mayıs 2020 Paylaş 2 Mayıs 2020 İlk ve tek kazam sıradan bir zincirleme idi.. Ama zincirin ilk halkası bendim. Sağ şeride geçmek için sağ aynadan sağ arkayı kontrol ederken önümde duran broadwayi görmemiştim.. Benzinli mondeo ile başka ilginç bir şey yaşadım onu anlatacağım.. Bahçeye gitmiştim. giderken epey zorlandım, çünkü yol kenarındaki çalılar yola doğru büyümüş. Arabayı park ettim, bagajı açtım, bagajdan bıçak testere falan aldım. gittim yola uzayan çalıları kestim yolu temizledim, döndüm geldim baktım araba yok. El freni çekmemişim, vitese de takmamışım. araba yürüyüp dere kenarındaki çalıların içine girmişti.. 4 5 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Mayıs 2020 Paylaş 2 Mayıs 2020 Mehmet Ozyurek yazdı: İlk ve tek kazam sıradan bir zincirleme idi.. araba içinde yokkken de çarpabildin mi hiç? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Mayıs 2020 Paylaş 2 Mayıs 2020 Çağlar Bayur yazdı: araba içinde yokkken de çarpabildin mi hiç? Haha yazdım yazdım onu yazdım şimdi.. Yorum bağlantısı
Emin Önal 2 Mayıs 2020 Paylaş 2 Mayıs 2020 Önümüzdeki kaza yapanlara çarpmamak için tamponuna zoraki tıkladığım jetta sürücüsünün şişli cumhuriyet savcısı çıkması,sabah 8de 3dk. içinde ekip otosunun tersten gelip bana alkol muayenesi yapması,aracımın kaskosuz olması.. 😎 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Mayıs 2020 Paylaş 3 Mayıs 2020 Önümüzdeki kaza yapanlara çarpmamak için tamponuna zoraki tıkladığım jetta sürücüsünün şişli cumhuriyet savcısı çıkması,sabah 8de 3dk. içinde ekip otosunun tersten gelip bana alkol muayenesi yapması,aracımın kaskosuz olması.. [emoji41]Cami duvarı? Yorum bağlantısı
Emin Önal 3 Mayıs 2020 Paylaş 3 Mayıs 2020 Servet Aydın yazdı: Cami duvarı? Daha gençtik.Bazı şeyleri eksik yapıyorduk herhalde 😀 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 3 Mayıs 2020 Paylaş 3 Mayıs 2020 Balkona elektrik direği girmesi de sayılıyor mu ? 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Gül 3 Mayıs 2020 Paylaş 3 Mayıs 2020 Arkadaşlar öğle arasında bir şeyler yiyeceğiz bir ekmek al da gelsene dediler. Tamam dedim gittim, aldım, geldim. Alfa’yı okulun bahçesine güzelce park ettim. Yukarı çıktık yedik içtik, 20 dakika geçti. Derse giderken camdan gördüm benim Alfa geri geri gidiyor. Ama o kadar yavaş ki yarım debriyaj çıkar gibi. Ulen Sebahattin yine bana şaka yapıyor galiba, kesin anahtarı çantamdan aldı, ben araba gidiyor diye koşunca tüm okul bana gülecek. Koşmadım. (Koşsam yakalayabiliyorum arabayı 😊) Sonra çantama elimi bir attım, anahtar içinde. Elimdekileri fırlattığım gibi bir koşuşum var sormayın. Bahçeye çıktığımda, arabanın usul usul gidip ağaca vurduğunu gördüm. Emminin hesap el frenini çekmeyi unutmuşum 😁 Yalnız hala hayret ederim, sonraki günler aracı ittim yine gitmedi. Dümdüz bahçe. Nasıl o araba harekete geçti anlamış değilim. Hikayenin gerisi de var, okuyanlar hatırlarlar. Alfa çok çektirdi bana. Ya da ben mi çektirmişim Alfa’ya bilemedim 😂 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Mayıs 2020 Paylaş 3 Mayıs 2020 Cem Işık yazdı: Balkona elektrik direği girmesi de sayılıyor mu ? Bulamadım fotoğrafları.. Ahmet Gül yazdı: Nasıl o araba harekete geçti anlamış değilim. Hikayenin gerisi de var, okuyanlar hatırlarlar. Alfa çok çektirdi bana. Ya da ben mi çektirmişim Alfa’ya bilemedim 😂 Senin alfa belalı gibiydi ya. Yorum bağlantısı
Recommended Posts