Eren Budanur 1 Mayıs 2020 Paylaş 1 Mayıs 2020 Selamlar herkese birkaç gün önce 2010 focus trend x aracını aldık ve ben aracın ne gibi özellikleri olduğunu bilmiyorum birkaç sorum var bilenler yardımcı olursa sevinirim. 1) Bagaj anahtar haricinde nasıl açılıyor ? (Kilit açıkken elimizle açamadık) 2)Ne gibi gizli özellikleri var ? 3)Esp olduğunu nasıl anlarım ? 4)Aynaları katlanabiliyor mu ? 5)Aux çıkışını ve bluetooth bağlantısını bulamadım. Yardımlarınız için teşekkürler.. Yorum bağlantısı
M. Asım Kahraman 1 Mayıs 2020 Paylaş 1 Mayıs 2020 Hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler dilerim. Bagaj, plaka lambalarının olduğu yerde minik bir butona basarak açılıyor. ESP trend x de yok diye biliyorum. Aynalar manuel katlama Aux girişi torpido içinde, Bluetooth yok. Yorum bağlantısı
Eren Budanur 1 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 1 Mayıs 2020 Teşekkür ederim Biz bagajı o butonla açamadık bir türlü ve aux girişini de torpidoda bulamadık acaba çıkarmış olabilirler mi ? Yorum bağlantısı
Çağatay Kılınç 1 Mayıs 2020 Paylaş 1 Mayıs 2020 Eren Budanur yazdı: Teşekkür ederim Biz bagajı o butonla açamadık bir türlü ve aux girişini de torpidoda bulamadık acaba çıkarmış olabilirler mi ? Anahtar üzerindeki bagaj düğmesine bastıktan sonra bagaj kapağı üzerindeki düğmeye basın bi ? Yorum bağlantısı
M. Asım Kahraman 1 Mayıs 2020 Paylaş 1 Mayıs 2020 Bagajın o butondan açılabilmesi için merkezi kilidin açık pozisyonda olması lazım. Kumandadan kapıları açtıktan sonra deneyin yani. Yine de olmuyorsa problem vardır Ben 2009 Trend kullanmıştım, bagajda aux portu vardı, dikkatli baktınız değil mi? Yorum bağlantısı
Eren Budanur 1 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 1 Mayıs 2020 Sanırım bagaj açma butonunda sorun var. Bagajı çok dikkatli incelemedim açıkçası yine de yardımlarınız için teşekkürler Yorum bağlantısı
M. Asım Kahraman 1 Mayıs 2020 Paylaş 1 Mayıs 2020 Pardon bagaj kelimesini yanlış kullanmışım torpido diyecektim. İki meselenin kelimeleri birbirine karışmış. Yorum bağlantısı
Eren Budanur 2 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 2 Mayıs 2020 tamamdır yine de teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Recommended Posts