Ahmet Çalışkan 3 Mayıs 2020 Paylaş 3 Mayıs 2020 Vehbi Koç'un makam aracı olarak kullanılmış. 4 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Mayıs 2020 Paylaş 3 Mayıs 2020 emin miyiz? hiçbir zaman olmadı öyle bir arabası Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 3 Mayıs 2020 Paylaş 3 Mayıs 2020 Vehbi Koç'un makam arabası oldu tofaş. Ancak Kartal idi ve sembolikti. Ben resmini gördüm. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Mayıs 2020 Paylaş 3 Mayıs 2020 Çağlar Bayur yazdı: emin miyiz? hiçbir zaman olmadı öyle bir arabası Videoyu izledim.. Binmemiş hiç buna.. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Mayıs 2020 Paylaş 3 Mayıs 2020 yutub başlığı binmiş yazısoa tamamdır yayılrı şehir efsanesi.... Mehmet Ozyurek yazdı: Videoyu izledim.. Binmemiş hiç buna.. tofaş yaksak kaç izleyici alır? Yorum bağlantısı
Umut Taşlı 3 Mayıs 2020 Paylaş 3 Mayıs 2020 şu kabak'ı da oldum olası sevemedim nedense, hızlı yükselmek için otomobilciliği ikinci plana atıp youtuber olmak nasıl bir vizyonun ürünüdür anlayamıyorum. videonun aslı da bulunsun başlıkta: 3 Yorum bağlantısı
Ahmet Çalışkan 3 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 3 Mayıs 2020 Umut Taşlı yazdı: şu kabak'ı da oldum olası sevemedim nedense, hızlı yükselmek için otomobilciliği ikinci plana atıp youtuber olmak nasıl bir vizyonun ürünüdür anlayamıyorum. videonun aslı da bulunsun başlıkta: Adam tipten bile itici. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Mayıs 2020 Paylaş 3 Mayıs 2020 Umut Taşlı yazdı: hızlı yükselmek için otomobilciliği ikinci plana atıp youtuber olmak nasıl bir vizyonun ürünüdür anlayamıyorum. piyasaya göre şerbet vermektir esas. teknik doğruyu kimse sevmez Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Mayıs 2020 Paylaş 3 Mayıs 2020 Çağlar Bayur yazdı: yutub başlığı binmiş yazısoa tamamdır yayılrı şehir efsanesi.... tofaş yaksak kaç izleyici alır? Önce el freni çekip yanlanmalı.. Sonra tesadüfen yanmış gibi yapılırsa, talep görebilir.. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Mayıs 2020 Paylaş 3 Mayıs 2020 Mehmet Ozyurek yazdı: Önce el freni çekip yanlanmalı. el freni gerkemz tofaşkta yanlama için.... özlemişim yahu şahanı 1 Yorum bağlantısı
Umut Taşlı 3 Mayıs 2020 Paylaş 3 Mayıs 2020 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: piyasaya göre şerbet vermektir esas. teknik doğruyu kimse sevmez adam yolunda abi dediğin gibi, teknik vs derdi değil pek. otopark'a sonradan katılıp ayrıldı, bugün otopark 400 bin değildir, bu milyonu geçti. teknik konusunda ilk 3'tedir bence kesinlikle sinan koç ama... 3 Mayıs 2020 tarihinde Umut Taşlı tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 3 Mayıs 2020 Paylaş 3 Mayıs 2020 Umut Taşlı yazdı: şu kabak'ı da oldum olası sevemedim nedense, hızlı yükselmek için otomobilciliği ikinci plana atıp youtuber olmak nasıl bir vizyonun ürünüdür anlayamıyorum. videonun aslı da bulunsun başlıkta: Birkan Demir Çalışkanı tavsiye ederim. Yorum bağlantısı
Furkan Sumer 3 Mayıs 2020 Paylaş 3 Mayıs 2020 Umut Taşlı yazdı: adam yolunda abi dediğin gibi, teknik vs derdi değil pek. otopark'a sonradan katılıp ayrıldı, bugün otopark 400 bin değildir, bu milyonu geçti. teknik konusunda ilk 3'tedir bence kesinlikle sinan koç ama... Sinan Koc'la da Dogan Kabak'la da gorusurum. Ikisi de birbirinden sahane, mutevazi insanlar bana gore.. Otopark'ta And, Dogan, Muhip, Noyan.. ve digerleri varken Sinan konuktu, Jetta videosunda pov yaparak, yuzunu gostermeden kitleyi sagladi. Eger Youtube'da o zaman gercek kitleye ulasilabilseydi, -eglenceden ziyade- simdi milyonlari gecmisti. Kurumsal kimligi bozmayalim dedikce bi sekilde hepsinin yolu ayrildi.. 1 Yorum bağlantısı
Umut Taşlı 3 Mayıs 2020 Paylaş 3 Mayıs 2020 (düzenlendi) Furkan Sumer yazdı: Sinan Koc'la da Dogan Kabak'la da gorusurum. Ikisi de birbirinden sahane, mutevazi insanlar bana gore.. Otopark'ta And, Dogan, Muhip, Noyan.. ve digerleri varken Sinan konuktu, Jetta videosunda pov yaparak, yuzunu gostermeden kitleyi sagladi. Eger Youtube'da o zaman gercek kitleye ulasilabilseydi, -eglenceden ziyade- simdi milyonlari gecmisti. Kurumsal kimligi bozmayalim dedikce bi sekilde hepsinin yolu ayrildi.. sinan'ın hatırladığım en eski videosunun üzerinden 9 küsür yıl geçmiş, and + sinan = otopark.com yani o zamanlar youtube için, en eski ikili bunlardı and gidene kadar. forumda veya sitede diğer isimler eskiden beri varsa bilmiyorum, orayı hiç takip etmedim ama özellikle doğan youtube'a çoook sonra geldi, muhip de eski değil sinan'a göre. sinan'ın kurumsal sorunu vardı bikaç yıl öncesine kadar, skoda'da işi bırakana kadar da bu adamı konuk yapmaz ki döndü ve tek başına kalmasına rağmen bayağı iyi idare etti. eğlence olayı tuzu biberi oldu bence, zaten otomobil kanalı olarak yine en önde otopark var galiba sayılara bakarsak. ha milyon olurlar mıydı panpalar vs yapmadan düz ilerlesler; bence yine olmazlardı. misal eren tekin de iyi şofördür, olaya hakimdir ama hiç tat vermiyor bana videoları, otopark'ınki gibi bi kitlesi de yok gibi. aynı ben oturup saatlerce onno usta dinleyebiliyorum, yüzeysel bakınca eren'in keyifli gelmesi lazım ama gelmiyor nedense Mehmet Yeter yazdı: Birkan Demir Çalışkanı tavsiye ederim. bikaç kere denk gelmiştim de hiç uzun uzun izlemedim açıp, bir bakayım madem tavsiye ediyorsunuz. 3 Mayıs 2020 tarihinde Umut Taşlı tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Emrah Altun 3 Mayıs 2020 Paylaş 3 Mayıs 2020 Konu sapıyor ama and bir ayrıldı pir ayrıldı en son yurtdışında diye duymuştum. Bunların dışında ben Fahir Talib'i de beğeniyorum. Nam-ı diğer carviser. Hey gidi otopark şu emanet Focus ile kaza yapana kadar iyi gidiyorlardı. Yorum bağlantısı
Umut Taşlı 3 Mayıs 2020 Paylaş 3 Mayıs 2020 (düzenlendi) and döndü, babası vefat etmiş, eren tekin'le videoları var hatta, g20-w213. edit: geri gitti mi, gidecek mi, kalıcı mı bilmiyorum tabi 3 Mayıs 2020 tarihinde Umut Taşlı tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emrah Altun 3 Mayıs 2020 Paylaş 3 Mayıs 2020 Umut Taşlı yazdı: and döndü, babası vefat etmiş, eren tekin'le videoları var hatta, g20-w213. edit: geri gitti mi, gidecek mi, kalıcı mı bilmiyorum tabi Allah rahmet eylesin. Videoya hiç denk gelmedim. Link var mı? Yorum bağlantısı
Umut Taşlı 3 Mayıs 2020 Paylaş 3 Mayıs 2020 Emrah Altun yazdı: Allah rahmet eylesin. Videoya hiç denk gelmedim. Link var mı? g20-w213 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 4 Mayıs 2020 Paylaş 4 Mayıs 2020 Çağlar Bayur yazdı: emin miyiz? hiçbir zaman olmadı öyle bir arabası Sene 93-94 yılları, bizim Tempra sx aracımız varken, Vehbi Koç'un sanırım lacivert, SXA makam aracı vardı, bir kaç kez yeşilköyde denk geldik , şaşırmıştım Tempra'ya binmesine.. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 4 Mayıs 2020 Paylaş 4 Mayıs 2020 Artık yeni modelleri anlatan araba kanalları çok dikkatimi çekmez oldu. Bunun yerine Birkan Demir çalışkan gibi altın elbiseli adamdan hatırlarsınız, Burak ertem gibi kanal sahiplerini dinlemek daha keyif veriyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 4 Mayıs 2020 Paylaş 4 Mayıs 2020 Bende and'yi hiç sevemedim. bu haliyle otopark çok daha iyi bana göre Yorum bağlantısı
Recommended Posts