Çağlar Bayur 21 Mayıs 2020 Paylaş 21 Mayıs 2020 Levent Güzelkalp yazdı: Jolltur genel merkezle görüştüm tatillinizin başlamasına 40 varken bir daha arayın sorun jolly tur da snırım Yorum bağlantısı
Levent Güzelkalp 21 Mayıs 2020 Paylaş 21 Mayıs 2020 sorun jolly tur da snırımTatilsepeti çeşitli seyahat acentalarından alıp son tüketiciye konaklama satıyor aradan payını alıyor. Jolly iptal edemeyince paramı kendi bünyesinden vermek istemiyor . Hukuki olarak tatilsepeti zorunluymuş muhtemelen yargı yolu açınca iflas açıklarlar gibime geliyor. Sadece tatilsepeti değil tatil budur mika tur gibi firmalarda sorun var . Tek ödeyen ETS tür diyebiliriz onunda sahibiplerinden biri bakan bey diye biliyorum 1 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 22 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 22 Mayıs 2020 bugün tatilsepeti dönüş yaptı. Diyor ki isterseniz rezervasyonu iptal edelim ama para iadesi yapamıyoruz. Hesabınıza aldığınız tatil kadar kupon tanımlayalım 2021 sonuna kadar kullanabilirsiniz. Haziranın ilk haftası turizim bakanlığı açıklama yapacakmış. Onu bekleyin , durum netleşsin dedi. Bekleyeceğiz bakalım. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Mayıs 2020 Paylaş 22 Mayıs 2020 Erhan Doruk yazdı: bugün tatilsepeti dönüş yaptı. Diyor ki isterseniz rezervasyonu iptal edelim ama para iadesi yapamıyoruz. Hesabınıza aldığınız tatil kadar kupon tanımlayalım 2021 sonuna kadar kullanabilirsiniz. Haziranın ilk haftası turizim bakanlığı açıklama yapacakmış. Onu bekleyin , durum netleşsin dedi. Bekleyeceğiz bakalım. ben de vergi dairesine tatil kuponlarım ile ödeme yapayım dedim, güvenliği çağırdılar anlamadım? Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 22 Mayıs 2020 Paylaş 22 Mayıs 2020 Her türlü zarar ama çok zorda kalınırsa kabul edilebilir. Şahsen etmezdim o da ayrı mesele. Yorum bağlantısı
Levent Güzelkalp 22 Mayıs 2020 Paylaş 22 Mayıs 2020 bugün tatilsepeti dönüş yaptı. Diyor ki isterseniz rezervasyonu iptal edelim ama para iadesi yapamıyoruz. Hesabınıza aldığınız tatil kadar kupon tanımlayalım 2021 sonuna kadar kullanabilirsiniz. Haziranın ilk haftası turizim bakanlığı açıklama yapacakmış. Onu bekleyin , durum netleşsin dedi. Bekleyeceğiz bakalım.21 kim ole kim kaĺa abiBen kabul etmedim Yorum bağlantısı
Mehmet Kaplan 23 Mayıs 2020 Paylaş 23 Mayıs 2020 Erhan Doruk yazdı: Şubat ayında Tatilsepetinden Haziran sonu girişli bir tatil almıştım. Alırken de 72 saate kadar iptalde sigorta da yaptırmıştım. Şimdi ekonomik ve pandemi süreci nedeniyle tatili iptal ettirmek istiyorum ama tatilsepeti bir türlü iptal gerçekleştirmiyor. Kayıt oluşturdum 1 hafta oldu tekrar aradım , 1 iş günü içinde arayacağız diyorlar ama aramıyorlar. Bende internette bir araştırma yaptım. Sikayet sitelerinde onlarca şikayet yazılmış. Kimsenin tatilini iptal etmiyorlarmış. Bu konuda şimdiden bir aksiyon almak istiyorum. Sizce ne yapabilirim. ? Burada da onlarca şikayet var, https://www.sikayetvar.com/tatil-sepeti/rezervasyon/rezervasyon-iptali Ben de geçen ay aynı şekilde tatilsepetinden iptal başvurusu yaptım 15 gün sürmedi ödeme yaptığım ücretleri geri ödediler Aynı şekilde bir hafta içinde ararız filan demişlerdi son ana kadar aramıyorlar teklifte bulunuyorlar hatta hesaplarını kontrol etmeni öneririm Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Mayıs 2020 Paylaş 23 Mayıs 2020 Mehmet Kaplan yazdı: Ben de geçen ay aynı şekilde tatilsepetinden iptal başvurusu yaptım 15 gün sürmedi ödeme yaptığım ücretleri geri ödediler Aynı şekilde bir hafta içinde ararız filan demişlerdi son ana kadar aramıyorlar teklifte bulunuyorlar hatta hesaplarını kontrol etmeni öneririm sizin aldığınız turu hangi firmadan temin etmişlerdi acaba jolly mi? Yorum bağlantısı
Mehmet Kaplan 23 Mayıs 2020 Paylaş 23 Mayıs 2020 Çağlar Bayur yazdı: sizin aldığınız turu hangi firmadan temin etmişlerdi acaba jolly mi? Sözleşme direk tatilsepeti ile yapılmıştı benimkinde abi jolly nerede devreye giriyor direk sorumlu tatilsepetidir. Ayrıca jolly de tatilsepeti vs gibi tur firması değil mi? Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 23 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 23 Mayıs 2020 Mehmet Kaplan yazdı: Sözleşme direk tatilsepeti ile yapılmıştı benimkinde abi jolly nerede devreye giriyor direk sorumlu tatilsepetidir. Ayrıca jolly de tatilsepeti vs gibi tur firması değil mi? Tatil sepeti sadece aracı. Jolly gibi acentelerin turlarını satıyor. Zaten acentelere parayı ödeyip komisyonu aldığı için acenteden parayı iade alamadığı için bize iade yapmıyor. Bu arada yukarıda resmi gazetede yayınlanan paket tur sözleşmesi şartlarını paylaşmıştım. Ona göre hemen iade etmeleri gerekiyordu. Bir rezervasyonun pakettur sayılabilmesi için içinde en az 1 adet ulaşım olması gerekiyormuş. Yani aldığımız tur pakettur değilmiş. Sadece rezervasyon satışıymış. Buna binaen tatile sigorta yapmak yerine içine 1 ulaşım koysaydık 1 aydan önceki iptallerde kesintisiz iade yapmaları gerekiyor. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Mayıs 2020 Paylaş 23 Mayıs 2020 Erhan Doruk yazdı: Buna binaen tatile sigorta yapmak yerine içine 1 ulaşım koysaydık 1 aydan önceki iptallerde kesintisiz iade yapmaları gerekiyo nefis bilgi Yorum bağlantısı
Mehmet Kaplan 23 Mayıs 2020 Paylaş 23 Mayıs 2020 Erhan Doruk yazdı: Tatil sepeti sadece aracı. Jolly gibi acentelerin turlarını satıyor. Zaten acentelere parayı ödeyip komisyonu aldığı için acenteden parayı iade alamadığı için bize iade yapmıyor. Bu arada yukarıda resmi gazetede yayınlanan paket tur sözleşmesi şartlarını paylaşmıştım. Ona göre hemen iade etmeleri gerekiyordu. Bir rezervasyonun pakettur sayılabilmesi için içinde en az 1 adet ulaşım olması gerekiyormuş. Yani aldığımız tur pakettur değilmiş. Sadece rezervasyon satışıymış. Buna binaen tatile sigorta yapmak yerine içine 1 ulaşım koysaydık 1 aydan önceki iptallerde kesintisiz iade yapmaları gerekiyor. Öyle olduğu bilmiyordum ben ucuz yırtmışım tşkr bilgi için Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 1 Haziran 2020 Yazar Paylaş 1 Haziran 2020 Bugün tatilsepetinden aradılar.rezervasyon yaptığım otel temmuzda açılacağı için ya ücretsiz tarih değişimi yada ödemeyi puana çevirmeyi önerdiler. Yaz sonu için rezervasyonu ötelettim. Bakalım salgın durumu ne olacak. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Haziran 2020 Paylaş 1 Haziran 2020 Erhan Doruk yazdı: ödemeyi puana çevirmeyi önerdiler. puan denen rakamdan bağımsız mıdır, mesela 3 ay sonra zam geldi ? sizin hakkınz TL olarak sabit mi kalıyor? yoksa oransal olarak artar mı Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 1 Haziran 2020 Yazar Paylaş 1 Haziran 2020 Çağlar Bayur yazdı: puan denen rakamdan bağımsız mıdır, mesela 3 ay sonra zam geldi ? sizin hakkınz TL olarak sabit mi kalıyor? yoksa oransal olarak artar mı Tabiki TL , hediye çeki gibi. Bizim yararımıza birşey yapmazlar ki. Yorum bağlantısı
Ahmet Kurmuş 15 Haziran 2020 Paylaş 15 Haziran 2020 Bugün tatilsepetinden aradılar.rezervasyon yaptığım otel temmuzda açılacağı için ya ücretsiz tarih değişimi yada ödemeyi puana çevirmeyi önerdiler. Yaz sonu için rezervasyonu ötelettim. Bakalım salgın durumu ne olacak. Benide aynı şekilde jolly turdan aradılar, aynı teklifi yaptılar ben ücret iadesi istedim 2 ay içinde ödenebileceğini söylediler, bende kabul ettim, iade oluşturuldu. Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 15 Haziran 2020 Yazar Paylaş 15 Haziran 2020 (düzenlendi) Ahmet Kurmuş yazdı: Erhan Doruk yazdı: Bugün tatilsepetinden aradılar.rezervasyon yaptığım otel temmuzda açılacağı için ya ücretsiz tarih değişimi yada ödemeyi puana çevirmeyi önerdiler. Yaz sonu için rezervasyonu ötelettim. Bakalım salgın durumu ne olacak. Benide aynı şekilde jolly turdan aradılar, aynı teklifi yaptılar ben ücret iadesi istedim 2 ay içinde ödenebileceğini söylediler, bende kabul ettim, iade oluşturuldu. Bana iade olmaz dediler. Tatilsepeti sitesine puan yükleriz, siz başka bir zaman tatilde kullanırsınız dediler. Tatili ötelediğim tarihteki otel fiyatı daha yüksek, fark talep etmediler . Zaten korona süreci devam ederse tekrar puan olayına döndürürüm. Aynı zamanda tüketici hakem heyetine de başvurmuştum, sıkıntı çıkarırlarsa o kanaldan iade için bastıracağım. 15 Haziran 2020 tarihinde Erhan Doruk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Levent Güzelkalp 24 Temmuz 2020 Paylaş 24 Temmuz 2020 Erhan Doruk yazdı: Bana iade olmaz dediler. Tatilsepeti sitesine puan yükleriz, siz başka bir zaman tatilde kullanırsınız dediler. Tatili ötelediğim tarihteki otel fiyatı daha yüksek, fark talep etmediler . Zaten korona süreci devam ederse tekrar puan olayına döndürürüm. Aynı zamanda tüketici hakem heyetine de başvurmuştum, sıkıntı çıkarırlarsa o kanaldan iade için bastıracağım. 2 Otel Almıştım . İlk Otelli 40 gün sonunda aldım . İkinci Oteli 109 gün sonunda aldım . Bence Sizde Tüketici Hakem Heyetine Başvurun Paranızı alın Bu firmaların önümüzdeki yıl ne olacağı belli olmaz Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 24 Temmuz 2020 Yazar Paylaş 24 Temmuz 2020 Levent Güzelkalp yazdı: 2 Otel Almıştım . İlk Otelli 40 gün sonunda aldım . İkinci Oteli 109 gün sonunda aldım . Bence Sizde Tüketici Hakem Heyetine Başvurun Paranızı alın Bu firmaların önümüzdeki yıl ne olacağı belli olmaz Son bir güncelleme paylaşayım.; Aldığım otel bu sezon açılmayacakmış. Tatili aynı grubun başka bir oteline kaydırmak istediler. Bende otele baktım ve daha güzel bir otel olduğu için kabul ettim. Bugün birden otelin fiyatına bakmak geldi aklıma, öncesinde daha pahalı olan otel bugün alsam daha ucuz görünüyor. Şİmdi aradaki farkı iade isteyeceğim. Yorum bağlantısı
Levent Güzelkalp 24 Temmuz 2020 Paylaş 24 Temmuz 2020 Son bir güncelleme paylaşayım.; Aldığım otel bu sezon açılmayacakmış. Tatili aynı grubun başka bir oteline kaydırmak istediler. Bende otele baktım ve daha güzel bir otel olduğu için kabul ettim. Bugün birden otelin fiyatına bakmak geldi aklıma, öncesinde daha pahalı olan otel bugün alsam daha ucuz görünüyor. Şİmdi aradaki farkı iade isteyeceğim.Abi sen paranı al sonra istediğin yerde tatil yaparsın bunların teklifi ile hareket etme banada teklifler geldi para iadesi hariç hiç bir şey kabul etmedim Yorum bağlantısı
Recommended Posts