Mustafa Boz 27 Mayıs 2020 Paylaş 27 Mayıs 2020 Sosyal medyada takip ettiğim bazı expertiz firmaları araçların değişen parçalarının kaç model araca ait olduğunu söylüyorlar Bu parçaların üretim tarihi parçaların hangi kısımlarında yazar. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Mayıs 2020 Paylaş 27 Mayıs 2020 Mustafa Boz yazdı: Sosyal medyada takip ettiğim bazı expertiz firmaları araçların değişen parçalarının kaç model araca ait olduğunu söylüyorlar Bu parçaların üretim tarihi parçaların hangi kısımlarında yazar. Genelde iç tarafında etiket vardır.. Hatta tüm parçalarda vardır. üretim tarihi açıkça ve büyük puntolarla yazar 1 Yorum bağlantısı
Çağatay Kılınç 27 Mayıs 2020 Paylaş 27 Mayıs 2020 Focus varken dikkat etmiştim kapı içlerinde çamurluk kapı arası kısımda üretim ay ve yılı basılmıştı kaportaya Yorum bağlantısı
Coşku Mert 27 Mayıs 2020 Paylaş 27 Mayıs 2020 bunla ilgili bir ornek verebilirim, kapi mentesesinin ustunde parca kodu uretim ay ve yili yaziyor 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 27 Mayıs 2020 Paylaş 27 Mayıs 2020 Hangi yönden anlamlı bu? Metal parçanın üretim tarihi farkeder mi? Bilmediğimden soruyorum yanlış anlaşılmasın. Renoya tofaş kaputu takılmadıktan sonra benim mantığıma göre yeni eski aynıdır. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 27 Mayıs 2020 Paylaş 27 Mayıs 2020 Bütün parçalarda hafta ve yıl etiketi olur. elektronik çiplerde de olur. üzerini dikkatli takip ederseniz bulursunuz. Çoğunlukla bir anlamı yoktur. Kayış vs belki anlamlı olabilir. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Mayıs 2020 Paylaş 27 Mayıs 2020 Mehmet Göktürk yazdı: Çoğunlukla bir anlamı yoktur. hocam bizde vidalı çamurluk değişince arabaları çöpe atma refahlığı var. anlam aramıyorum 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 27 Mayıs 2020 Paylaş 27 Mayıs 2020 Çağlar Bayur yazdı: hocam bizde vidalı çamurluk değişince arabaları çöpe atma refahlığı var. anlam aramıyorum Harekette bereket. Esnaf iş yapsın. Her türlü osmanlı ukalalığı kaftancılık bizde var. Hep ful meraklısıyız. hemen eski kasaya çöp deriz. Ebeveyn banyosu olmayan evi almayız. (Oysa iki sene önce tuvalet bahçedeydi) 3 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 27 Mayıs 2020 Paylaş 27 Mayıs 2020 Mehmet Göktürk yazdı: Oysa iki sene önce tuvalet bahçedeydi MR'la bile yeni tanıştık. Tel dolaplardan geldik. Lütfen... 1 Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu 28 Mayıs 2020 Paylaş 28 Mayıs 2020 Mehmet Göktürk yazdı: Harekette bereket. Esnaf iş yapsın. Her türlü osmanlı ukalalığı kaftancılık bizde var. Hep ful meraklısıyız. hemen eski kasaya çöp deriz. Ebeveyn banyosu olmayan evi almayız. (Oysa iki sene önce tuvalet bahçedeydi) Bizim köydeki (Kırşehir) kerpiç evlerde tuvalet halen dışarda. Evden elinde ibrikle çıkarsan nereye gittiğin belli oluyor 😀 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 28 Mayıs 2020 Paylaş 28 Mayıs 2020 Mehmet Ozyurek yazdı: Genelde iç tarafında etiket vardır.. Hatta tüm parçalarda vardır. üretim tarihi açıkça ve büyük puntolarla yazar bazı parçalarda plastiğe basılı oluyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts