İçeriğe Yönlendir

Değişen Parçanın Kaç Model Araca Ait Olduğunun Tespiti

Mustafa Boz

Recommended Posts

Mustafa Boz

Sosyal medyada takip ettiğim bazı expertiz firmaları araçların değişen parçalarının kaç model araca ait olduğunu söylüyorlar Bu parçaların üretim tarihi parçaların hangi kısımlarında yazar.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Mustafa Boz yazdı:

Sosyal medyada takip ettiğim bazı expertiz firmaları araçların değişen parçalarının kaç model araca ait olduğunu söylüyorlar Bu parçaların üretim tarihi parçaların hangi kısımlarında yazar.

Genelde iç tarafında etiket vardır.. Hatta tüm parçalarda vardır. üretim tarihi açıkça ve büyük puntolarla yazar 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağatay Kılınç

Focus varken dikkat etmiştim kapı içlerinde çamurluk kapı arası kısımda üretim ay ve yılı basılmıştı kaportaya

Yorum bağlantısı
İnan Çınar

Hangi yönden anlamlı bu? Metal parçanın  üretim tarihi farkeder mi? 

Bilmediğimden   soruyorum yanlış anlaşılmasın.

Renoya  tofaş kaputu takılmadıktan  sonra benim mantığıma  göre yeni eski aynıdır.

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Bütün parçalarda hafta ve yıl etiketi olur. elektronik çiplerde de olur. üzerini dikkatli takip ederseniz bulursunuz. Çoğunlukla bir anlamı yoktur. Kayış vs belki anlamlı olabilir. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mehmet Göktürk yazdı:

Çoğunlukla bir anlamı yoktur.

hocam bizde vidalı çamurluk değişince arabaları çöpe atma refahlığı var. anlam aramıyorum

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Çağlar Bayur yazdı:

hocam bizde vidalı çamurluk değişince arabaları çöpe atma refahlığı var. anlam aramıyorum

Harekette bereket. Esnaf iş yapsın.

Her türlü osmanlı ukalalığı kaftancılık bizde var. Hep ful meraklısıyız. hemen eski kasaya çöp deriz. Ebeveyn banyosu olmayan evi almayız. (Oysa iki sene önce tuvalet bahçedeydi)

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Mehmet Göktürk yazdı:

Oysa iki sene önce tuvalet bahçedeydi

MR'la bile yeni tanıştık. Tel dolaplardan geldik. Lütfen...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu
Mehmet Göktürk yazdı:

Harekette bereket. Esnaf iş yapsın.

Her türlü osmanlı ukalalığı kaftancılık bizde var. Hep ful meraklısıyız. hemen eski kasaya çöp deriz. Ebeveyn banyosu olmayan evi almayız. (Oysa iki sene önce tuvalet bahçedeydi)

Bizim köydeki (Kırşehir) kerpiç evlerde tuvalet halen dışarda. Evden elinde ibrikle çıkarsan nereye gittiğin belli oluyor 😀

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Mehmet Ozyurek yazdı:

Genelde iç tarafında etiket vardır.. Hatta tüm parçalarda vardır. üretim tarihi açıkça ve büyük puntolarla yazar 

bazı parçalarda plastiğe basılı oluyor.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...