Ali Darbaz 29 Mayıs 2020 Paylaş 29 Mayıs 2020 Merhaba Ailemle bir tatil planlaması yapmak istiyorum. Fakat fiyatların cazip olması sebebiyle 16 eylül sonrasına düşünmekteyim. Fakat sorun şu ki, mevcut dönemde ne kadar mantıklı bir hareket olabilir. https://www.etstur.com/Labranda-Excelsior-Side Bu ötel için herşey dahil 1900 tl (2+1 herşey dahil) fiyat aldım. https://www.etstur.com/Labranda-Mares-Marmaris bu otel için ise 2900 tl fiyal aldım (2+1 herşey dahil) Otellerin ikiside %60 doluluk limiti varmış. Açık büfelerde yetkili personel taleplerini yerine getiriyor. Lokantası oturma düzeni şezlongları derken herşey sosyal mesafeye göre yapılıyormuş. Uzun süredir eve kapalıyız, ailecek rahatlamak istiyoruz. Sizin düşünceleriniz nedir. Tatile gidilir mi gidilmez mi bir yorum alayım Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 29 Mayıs 2020 Paylaş 29 Mayıs 2020 Ben gitmem hicbiryere zaten param yok. 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 29 Mayıs 2020 Paylaş 29 Mayıs 2020 Ortak alanlar yine kalabalık olur gibi geliyor bana. İçmeler cennet. Yorum bağlantısı
Levent Güzelkalp 29 Mayıs 2020 Paylaş 29 Mayıs 2020 Merhaba Ailemle bir tatil planlaması yapmak istiyorum. Fakat fiyatların cazip olması sebebiyle 16 eylül sonrasına düşünmekteyim. Fakat sorun şu ki, mevcut dönemde ne kadar mantıklı bir hareket olabilir. https://www.etstur.com/Labranda-Excelsior-Side Bu ötel için herşey dahil 1900 tl (2+1 herşey dahil) fiyat aldım. https://www.etstur.com/Labranda-Mares-Marmaris bu otel için ise 2900 tl fiyal aldım (2+1 herşey dahil) Otellerin ikiside %60 doluluk limiti varmış. Açık büfelerde yetkili personel taleplerini yerine getiriyor. Lokantası oturma düzeni şezlongları derken herşey sosyal mesafeye göre yapılıyormuş. Uzun süredir eve kapalıyız, ailecek rahatlamak istiyoruz. Sizin düşünceleriniz nedir. Tatile gidilir mi gidilmez mi bir yorum alayım [emoji4] Gideceksen son dk al abi 1 hafta falan yoksa iptal değişiklik çok zor otel kapansa paramı alamazsın ben bu yıl gitmeyeceğim parasını ödediğim tatil olmasina ragmen 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Mayıs 2020 Paylaş 29 Mayıs 2020 2 seçenek avr 1. evdekal 2. 3 ay sonraya program yaabiliyor olman harika bir şey Ali Darbaz yazdı: Bu ötel için herşey dahil 1900 tl (2+1 herşey dahil) fiyat aldım. kaç gece? Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 29 Mayıs 2020 Paylaş 29 Mayıs 2020 Bu sene degil tatile gitmek kapıdan dışarı çıkarken bile 2 kere duşünün... 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Mayıs 2020 Paylaş 29 Mayıs 2020 Erkut Uysal yazdı: Bu sene degil tatile gitmek kapıdan dışarı çıkarken bile 2 kere duşünün... her covid+ olan bulaştıtırır mı? mini anket? Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 29 Mayıs 2020 Paylaş 29 Mayıs 2020 Bulastirirmi bilmem abi ama covid olup iyilesen daha sonra tekrar covid olanlarida gorduk... Çağlar Bayur yazdı: her covid+ olan bulaştıtırır mı? mini anket? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Mayıs 2020 Paylaş 29 Mayıs 2020 Mehmet Göktürk yazdı: anket açtım. bir de akanomik anketi olsa mı, 4 ayda nerden nereye mesela Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 29 Mayıs 2020 Paylaş 29 Mayıs 2020 Çağlar Bayur yazdı: bir de akanomik anketi olsa mı, 4 ayda nerden nereye mesela aç bi tane de sen Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Mayıs 2020 Paylaş 29 Mayıs 2020 Mehmet Göktürk yazdı: aç bi tane de sen hiç beceremem tekink adamım yağ falan anlarım anca 1 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 29 Mayıs 2020 Paylaş 29 Mayıs 2020 Ben bu sene otele değil de kimselerin olmadığı yerlerde kamp yapmayı düşünüyorumm. Bazen 1 gece bazen 2 gece. 4 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 29 Mayıs 2020 Paylaş 29 Mayıs 2020 Herşey dahilde herşey dahil sırası ayrı bir alan zaten ki müşteriler almayacak siz göstereceksiniz paravan arkasından yardımcılar tabağınıza koyacak maskeli herşey dahil sırası terlik şort. Bana gelmez o çoban salatayı alırken arkamda tepeleme tabağına biraz daha yemek sıkıştırma bekleyen teyzeyi ruskileri bekletme keyfi yaşamalıyım soğanları ayıklamalıyım. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 29 Mayıs 2020 Paylaş 29 Mayıs 2020 memlekete ovaya yaylaya gideceğim. 2 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 29 Mayıs 2020 Paylaş 29 Mayıs 2020 Gelmişiz Balkandan memlekete gidiyorum diyemiyeceğim ömür boyu. Türkiye'nin her yeri memleket bana. Emmi'nin yanına giderim artık testi kebabı yeriz 1 Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 30 Mayıs 2020 Paylaş 30 Mayıs 2020 onca zaman sokağa çıkma yasağı, evden dışarı çıkılmadı, tatile çıksam otelin kapısından geçmem, çok uzun değil daha kısa bir zaman tercih ederdim,apartta kalıp en basiti bi yumurta kırar karnımı doyurur kalabalıktan uzak dururdum..bu sene farklı bir yıl tercihler kehrende olsa farklı olacak... Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 30 Mayıs 2020 Paylaş 30 Mayıs 2020 Daha virüs işinin tam anlamıyla önünün alındığını düşünmüyorum. O yüzden ortak kullanım alanları olan tatil, otel vs yerlere pek gitmeyi düşünmüyorum. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Mayıs 2020 Paylaş 30 Mayıs 2020 Sinan Akgöl yazdı: Emmi'nin yanına giderim çok takipsizsin 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 30 Mayıs 2020 Paylaş 30 Mayıs 2020 Memleketime giderim bag evimde 1 hafta mangal piknik yeter. Havam degisir. Herkesin oldugu yere gitmem. 1 Yorum bağlantısı
Emre Cetin 30 Mayıs 2020 Paylaş 30 Mayıs 2020 Diyelim gittik oteldeki herşey de sosyal mesafeye göre ayarlanmış şezlonglar 2 şer metre aralıklı yattık uzandık hoop 2m ötedeki şezlongda yatan vatandaş hapşırdı öksürdü içiniz rahat ederek tatile devam edebilecek misiniz ? Ben tedirgin olurum açıkcası ,özelliklede denizde havuzda bu mesafe işi nasıl olacak çok merak ediyorum,klor öldürüyormuş virüsü tutup havuzdaki suyu içmiyorduk ki zaten . 2 m değil 10 m mesafe olsun en ufak bir rüzgarlı havada 1 kişi yeter gibi geliyor bana bütün oteli enfekte etmeye , ya virüs mutasyona uğradı bulaşıcılığı ve öldürücülüğü azaldı insanlar rehavete kapılmasın diye açıklamıyorlar yada tamamen ekonomik yapılan hamleler bunlar . 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts