Onur Tunç Aldı 5 Haziran 2020 Paylaş 5 Haziran 2020 Fethiye'de 8 Ağustos için villa kiraladık. Üç senedir gittiğimiz yer. Temizliğine güveniyoruz. Otelleri çok güvenli bulmuyorum. Oteller tertemiz olsa bile kalabalık sıkıntı olabilir.Eğer sınırları açarlarsa ben de o tarihlerde gelmeyi düşünüyorum. 7 kişi olacağımız için benim de aklımda böyle bir yer tutup tatil yapmak fikri var. Firma üzerinden mi kiralıyorsunuz? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Haziran 2020 Paylaş 5 Haziran 2020 Erhan Doruk yazdı: Oteller epey riskli, yastıklar, yataklar , tuvalet. vs. Apartta kalınacaksa , nevresim , yastık, battaniye yanında götürmek lazım. Sonrada bir güzel temizlemeli heryeri. henüz bilim tarafından eşyadan bulaşmış bir vaka tespiti yok dünyada Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 5 Haziran 2020 Paylaş 5 Haziran 2020 Çağlar Bayur yazdı: henüz bilim tarafından eşyadan bulaşmış bir vaka tespiti yok dünyada Sorun kalabalık olması zaten. Otellerde her yerde bir çok insanla temas halinde olunacak. Onur Tunç Aldı yazdı: Eğer sınırları açarlarsa ben de o tarihlerde gelmeyi düşünüyorum. 7 kişi olacağımız için benim de aklımda böyle bir yer tutup tatil yapmak fikri var. Firma üzerinden mi kiralıyorsunuz? Evet. Villa siteleri üzerinden beğendiğiniz villaya bakın rezervasyon yaptırın geri dönüş oluyor ona göre planlama yaparsınız. 1 Yorum bağlantısı
Hayrettin Gücin 6 Haziran 2020 Paylaş 6 Haziran 2020 Zeus altarı var, Hasan boğuldu var, Hattuşaş kocaman kaplıca havuzu var. Netekim bir birimize aşktan bahsetmeyeli aylar oldu. Devremülkler vs Oraları çok kalabalık oluyor ama...Biz geçen yaz eşimle Altınoluk çıkışı 4 km mesafede dağ köyünde taşev otel de kaldık. Sessiz sakin bir köy huzurlu 3 oda 6 kişi kapasiteli güzel bir yer temiz de bir bayan işletiyor evinin üst katı, bizden başka kalan da yoktu zaten dediğiniz çevreyi ören yerlerini oradan hareket ile gezdik. Tam dingin bir yer. Dingin liği seviyor iseniz... 1 Yorum bağlantısı
Oktay Göktaş 6 Haziran 2020 Paylaş 6 Haziran 2020 Doğrusu önümüzü hala görebilmiş değiliz. Bu süreçte evde kalmak daha doğru olacak sanki. Ben olsam kalabalıktan ya da çok fazla temasın olabileceği yerlerden uzak dururdum. Bu yıl böyle geçecek. Ne kadar süreceği de aslında biraz bizlere bağlı. Bu yılı pas geçin, hem tatilde yapacağınız masraf da cebinizde kalır. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts