İçeriğe Yönlendir

Tatile Gidilir mi?

Ali Darbaz

Recommended Posts

Doğan Arşiray

bence beklemek ve ağustos sonu gibi bir durum kontrolü yapmak lazım.

birden böyle zart diye serbest bırakılınca insanlar ne yapar kimse bilemez.  başlı başına istanbulun karnatinada kalmaya devam etmesi lazımdı

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Dogan Arsiray yazdı:

bence beklemek ve ağustos sonu gibi bir durum kontrolü yapmak lazım.

2021 yazunda?

Yorum bağlantısı
Tayfun Aydın

Hocam bu sene en azından ev tutun derim.. Uygun fiyata yok derseniz Didim'e bekleriz :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar

Ben gideceğim ama yazlık eve. Herşey dahil oldum olası sevmem.

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Akşam yemeğinde babamla annemle konuştum. Hattuşaşda 15 günlük devremülk kiralıyalım dedik. 

Böylece babamlara haftasonu katılıp yancı olabilirim. Bakalım ne olcak. 

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Ali Darbaz yazdı:

Akşam yemeğinde babamla annemle konuştum. Hattuşaşda 15 günlük devremülk kiralıyalım dedik. 

ataerkil sorunları çıkmasın dikkat

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Oraları gezmek için 2 gün kafi
Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin

Üç gündür villa bakıyoruz ve bugün aradığımız 3-4 tanesi istediğimiz zamanlarda -Ağustos 4-20 aralığı- dolu. Hızla da dolmaya devam ediyor. Oysa ki ilk bakmaya başladığımızda bomboştu. Herkes il dışı yasağın kalkmasını bekliyordu herhalde. Elinizi çabuk tutun derim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Mehmet Göktürk yazdı:

ataerkil sorunları çıkmasın dikkat

Torunlarını kuçaklarına bırakıp hanımla romantizm yaşayacak doğal alanlar keşfetmeyi düşünüyorum. 

Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl
(düzenlendi)

Hattuşaş neresi oluyor? 

Çorum?

tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Servet Aydın yazdı:

Çorak ova. Güneş altında ne romantizmi

Zeus altarı var, Hasan boğuldu var, Hattuşaş kocaman kaplıca havuzu var. 

Netekim bir birimize aşktan bahsetmeyeli aylar oldu. 

Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu

Ağustos ortası datça akturda kamp rezervasyonum var bir sıkıntı olmazsa orda olacağım. Tavsiye ederim.

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Servet Aydın yazdı:

Hattuşa la orası. Hattuşaş nere bura nere

He olur öyle bazen.. Bundan 6 sene evvel dayıma Antalyada otel ayarladım. Bizim dayı kendince "çok uzak Balıkesire gidem" deyip yolu değiştirmiş. Balıkesirden geçerken yolda ışıklarda truzim terror örgütü elemanları yolda "Abi gel abi gel, tanıtım turuna gel, yemek bbedave" diyerek aklını çelmişler.  Devre mülkün imzasını attırmışlar. 6 yıldır ne gelir ne gider. Her yıl alaman eurolarını buraya öder. Bizde arada nasipleniyoz.

Bu balıkesir bölgesinde ışıklarda durup otel promosyonu yapan aşırı inatcı elemanlardan uzak durun. İstemeyincede aksi konuşuyorlar. Allahtan arabam beni fakir çulsuz gösteriyorduda benle fazla uğraşmadılar. Dayım alaman plakalı portbagajlı Tiguan ile geldiği için üşüşmüşler başına, arabanın önüne durup sürdürmemişler.

Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar
Ali Darbaz yazdı:

He olur öyle bazen.. Bundan 6 sene evvel dayıma Antalyada otel ayarladım. Bizim dayı kendince "çok uzak Balıkesire gidem" deyip yolu değiştirmiş. Balıkesirden geçerken yolda ışıklarda truzim terror örgütü elemanları yolda "Abi gel abi gel, tanıtım turuna gel, yemek bbedave" diyerek aklını çelmişler.  Devre mülkün imzasını attırmışlar. 6 yıldır ne gelir ne gider. Her yıl alaman eurolarını buraya öder. Bizde arada nasipleniyoz.

Bu balıkesir bölgesinde ışıklarda durup otel promosyonu yapan aşırı inatcı elemanlardan uzak durun. İstemeyincede aksi konuşuyorlar. Allahtan arabam beni fakir çulsuz gösteriyorduda benle fazla uğraşmadılar. Dayım alaman plakalı portbagajlı Tiguan ile geldiği için üşüşmüşler başına, arabanın önüne durup sürdürmemişler.

Aynı şey benimde Kuşadasında başıma geldi. Acemilik işte, bilmiyoruz. Abi öğrenciyiz, prim alıcaz, sadece tanıtım yapacaklar filan dedi bir tanesi.

Yemek bedava, aktivite havuz bedava abi, almak zorunda değilsin, gel bi gör deyince; denize girmekten iyidir deyip gitmiştim. Gerisini hiç anlatmayayım.
4 saatin sonunda kavga gürültü zor kurtardık kendimizi.

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Yılbaşında almıştım tatil.Geçen aya kadar gidişata bakarak beklemiştim ama bu sene tatil yapılmaz bence iptal ettim bende.Acikcasi tatil gibi tatil olması sor bu sene.Sürekli kurallar buna uymayacak olanlar falan stres olmaya gerek yok bence.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
(düzenlendi)
Ali Darbaz yazdı:

tiguanla tikatli olacak ayara geldi demek ekonomi. satilik tiguan var... 140bin......km.

Mehmet Pınar yazdı:

Aynı şey benimde Kuşadasında başıma geldi. Acemilik işte, bilmiyoruz. Abi öğrenciyiz, prim alıcaz, sadece tanıtım yapacaklar filan dedi bir tanesi.

Yemek bedava, aktivite havuz bedava abi, almak zorunda değilsin, gel bi gör deyince; denize girmekten iyidir deyip gitmiştim. Gerisini hiç anlatmayayım.
4 saatin sonunda kavga gürültü zor kurtardık kendimizi.

bizde dava acip oyle kurtulmustuk senetlerden. bedava peynir anca fare kapaninda olur. 

tarihinde Dogan Arsiray tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Dogan Arsiray yazdı:

tiguanla tikatli olacak ayara geldi demek ekonomi. satilik tiguan var... 140bin......km.

bizde dava acip oyle kurtulmustuk senetlerden. bedava peynir anca fare kapaninda olur. 

Alman plakalı, portbagajlı 2015 üstü tiguan fazlasıyla zengin imajı çiziyor. 

ACtC-3c-OYMXv5nFFbsOwuTR7FThnmhzbn3vVOVb

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

10 plakalar bilir, onlara pek yanaşmazlar. Aslında çok güzel bir mevkide ama elemanlar fena.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş
Ali Darbaz yazdı:

Merhaba 

Ailemle bir tatil planlaması yapmak istiyorum. Fakat fiyatların cazip olması sebebiyle 16 eylül sonrasına düşünmekteyim. Fakat sorun şu ki, mevcut dönemde ne kadar mantıklı bir hareket olabilir. 

https://www.etstur.com/Labranda-Excelsior-Side Bu ötel için herşey dahil 1900 tl (2+1 herşey dahil) fiyat aldım. 

https://www.etstur.com/Labranda-Mares-Marmaris bu otel için ise 2900 tl fiyal aldım (2+1 herşey dahil)

Otellerin ikiside %60 doluluk limiti varmış. Açık büfelerde yetkili personel taleplerini yerine getiriyor. Lokantası oturma düzeni şezlongları derken herşey sosyal mesafeye göre yapılıyormuş.  

Uzun süredir eve kapalıyız, ailecek rahatlamak istiyoruz. Sizin düşünceleriniz nedir. Tatile gidilir mi gidilmez mi bir yorum alayım :) 

Gidilir tabi de kalabalık HD otellere değil. İnin güneye, bir dünya apart var. :) 

Yorum bağlantısı
Erhan Doruk
Selçuk Keleş yazdı:

Gidilir tabi de kalabalık HD otellere değil. İnin güneye, bir dünya apart var. :) 

Oteller epey riskli, yastıklar, yataklar , tuvalet. vs.  Apartta kalınacaksa , nevresim , yastık, battaniye yanında götürmek lazım. Sonrada bir güzel temizlemeli heryeri.

Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin

Fethiye'de 8 Ağustos için villa kiraladık. Üç senedir gittiğimiz yer. Temizliğine güveniyoruz. Otelleri çok güvenli bulmuyorum. Oteller tertemiz olsa bile kalabalık sıkıntı olabilir.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...