İçeriğe Yönlendir

2004 Fiesta Lastik ve JANT tavsiye

Mert Emre ŞAMCI

Recommended Posts

Mert Emre ŞAMCI

Merhabalar, aracıma normalde jant kapağı almak istiyordum ancak içindeki jantlar yamulmuş sanırsam bir şeyler olmuş. Bundan dolayı çelik jant düşüncem oluştu. Lastik olarakta rot balans yaptırdığım yer bana 195 - 50 - 15 önerdi. ve 4x108 15 jant önerdi. Piyasasını hiç bilmiyorum. Bütçe olarak 4 lastiğe 1000 desek janta ne deriz bilmiyorum piyasasını. Orjinal jant falan olsun takıntım yok tipi güzel fiyatı uyguna varım.

Sizin öneriniz ebat olarak lastiğe ne olur? Hangi model marka almalıyım? Sakin kullanan birisiyim. Üzerindeki lastikler kalınlığı 3 mm üzerinde ancak 2012 lastikleri olduğu için uzun yolada çıkacağım bilgi ve desteğinizi rica ediyorum.

Birde yaz kış lastik değiştirmek istemiyorum 4 mevsim en uygunu oluyor sanırsam tam bilgim yok. Önerilerinizi bekliyorum.

Fabrika önerileri: https://hizliresim.com/p5rkDn

Araç: 2004 Fiesta 1.4i comfort Benzin LPG

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

195/45/16 çok iyi sonuçlar verir. ama replika jant alacaksınız hiç almayın daha iyi

Yorum bağlantısı
Mert Emre ŞAMCI
Çağlar Bayur yazdı:

195/45/16 çok iyi sonuçlar verir. ama replika jant alacaksınız hiç almayın daha iyi

Üstad araç çok konforsuz. Ufak tefek neden geçsem içimde hissediyorum. Cidden çok can sıkıcı.195 45 16 tamam da lastik olarak var mı bir marka öneriniz.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mert Emre ŞAMCI yazdı:

Üstad araç çok konforsuz. Ufak tefek neden geçsem içimde hissediyorum. Cidden çok can sıkıcı.195 45 16 tamam da lastik olarak var mı bir marka öneriniz.

lastik biraz ihtiyaç beklenti bütçe konusu, pirelli nero GT o ebatta kullanmıştım harika idi

Yorum bağlantısı
Mert Emre ŞAMCI
(düzenlendi)
Çağlar Bayur yazdı:

lastik biraz ihtiyaç beklenti bütçe konusu, pirelli nero GT o ebatta kullanmıştım harika idi

4 lastik için 1.000₺ bütçe ayırdım. 4 mevsim istiyorum. Fiyat durumunu pek bilmiyorum açıkcası. 4 mevsimler daha mı pahalı oluyor daha mı uygun bilgim yok. 

Düzenleme: Birde hazır sizi bulmuşken sorayım istedim. Uzun yola çıkacağım. Araçta 2 kişi ve 2 orta bavul olacak. Pek yük olmaz. Normalde önlere 31 arkalara 26 öneriyor aracın orjinal talimatı. Önlere 32 arkalara 30 bastım. Uzun yolda hangi basınçta hava önerirsiniz ?

tarihinde Mert Emre ŞAMCI tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mert Emre ŞAMCI yazdı:

Uzun yola çıkacağım. Araçta 2 kişi ve 2 orta bavul olacak. Pek yük olmaz. Normalde önlere 31 arkalara 26 öneriyor aracın orjinal talimatı. Önlere 32 arkalara 30 bastım. Uzun yolda hangi basınçta hava önerirsiniz ?

makul basınç

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...