Emrah Altun 5 Haziran 2020 Paylaş 5 Haziran 2020 Arkadaşlar. Dayı oğlu Antalyadan araç aldı ama çorumda arıza aldı. Şarj dinamosu muhtemelen sorun. Kasnaklarda sıkıntı yok kömür bitti muhtemelen. Yardımcı olur musunuz? Yorum bağlantısı
Metin Akbal 5 Haziran 2020 Paylaş 5 Haziran 2020 Arkadaşlar. Dayı oğlu Antalyadan araç aldı ama çorumda arıza aldı. Şarj dinamosu muhtemelen sorun. Kasnaklarda sıkıntı yok kömür bitti muhtemelen. Yardımcı olur musunuz? Bildigim elektrikci yok ki. Daha dogrusu Corumda hic ariza icin bir yere gitmedim. Arac nedir? Tam olarak nerde kaldi? Telefonumu ozel mesaj attim. Yorum bağlantısı
Emrah Altun 5 Haziran 2020 Yazar Paylaş 5 Haziran 2020 Araç mitsubishi colt. Birden tüm ışıklar yanmış. Sonra motor stop edip tekrar çalışınca arıza lambası yanık kalmış. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 6 Haziran 2020 Paylaş 6 Haziran 2020 Bu Çorum’da bir şey var herkes o taraflarda kalıyor genelde. Durum nedir? 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 Haziran 2020 Paylaş 6 Haziran 2020 Dayı oğlu antalyaya araba almaya gidene kadar burda evliyatı belli i10 vardı. 65000 tlden verirdim. Çorumlarda yollardada kalmazdı. Üzüldüm yolda kalmak çok kötü bişey Cruze ile başıma gelmişti. 1 Yorum bağlantısı
Emrah Altun 6 Haziran 2020 Yazar Paylaş 6 Haziran 2020 Emre Şimşek yazdı: Bu Çorum’da bir şey var herkes o taraflarda kalıyor genelde. Durum nedir? 😊 Gobellerin laneti. Şaka bir yana da durduk yere tüm gösterge ışıkları yanmış. Sonra motoru aç kapa yapınca sadece motor arıza işareti kalmış. Sonra risk alıp yola çıkmış bizimkiler bi 300km sonra ışık sönmüş. Ali Darbaz yazdı: Dayı oğlu antalyaya araba almaya gidene kadar burda evliyatı belli i10 vardı. 65000 tlden verirdim. Çorumlarda yollardada kalmazdı. Üzüldüm yolda kalmak çok kötü bişey Cruze ile başıma gelmişti. Benim dayı oğlu bize araba alacağını bile demeden ödemesini yapmış. Yola çıkmadan 1 saat önce haber verdi bize de 😊 Yorum bağlantısı
Fatih Akbaş 8 Haziran 2020 Paylaş 8 Haziran 2020 Benim dayı oğlu bize araba alacağını bile demeden ödemesini yapmış. Yola çıkmadan 1 saat önce haber verdi bize de [emoji4]Göbel yozgatta p.. anlamında kullanılır.Bizim oralarda erkek çocuğuna Göbel derler baba oğluna öyle seslenir yani [emoji3]Mi A2 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi 1 Yorum bağlantısı
Emrah Altun 8 Haziran 2020 Yazar Paylaş 8 Haziran 2020 Fatih Akbaş yazdı: Göbel yozgatta p.. anlamında kullanılır.Bizim oralarda erkek çocuğuna Göbel derler baba oğluna öyle seslenir yani Mi A2 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Askerde çorumlu devrelerim vardı birbirine göbel diye çağırırlardı. Bundanmış demek 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 8 Haziran 2020 Paylaş 8 Haziran 2020 Alakasi yok. Corum da gobel diye oglan cocuguna derler Yoresel farkliliklar var ustelik Yozgatta aramiz 1 saat ya var ya yok. 2 Yorum bağlantısı
Fatih Akbaş 8 Haziran 2020 Paylaş 8 Haziran 2020 Askerde çorumlu devrelerim vardı birbirine göbel diye çağırırlardı. Bundanmış demek [emoji3]Türkiye Shrek in Çorum versiyonuyla öğrendi [emoji3]Mi A2 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts