Koray Demir 6 Haziran 2020 Paylaş 6 Haziran 2020 Aynı araçlarla evvelce off road denemesi yapılmış idi. Şimdi de yağı ve hatta suyu olmadan ölümüne marşa basılıyor. Honda’nın bu duruma biraz daha fazla dayanabildiğini gözlemliyoruz. İyi seyirler. 5 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 6 Haziran 2020 Paylaş 6 Haziran 2020 3000-4000 devir de test yapsaydıniz bari insafsızlar ? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Haziran 2020 Paylaş 6 Haziran 2020 Geçenki offroad yaptıkları araçlar Honda çok fena, demekki fordların bakımlarına daha çok dikkat etmeliyiz. 4 Yorum bağlantısı
Koray Demir 6 Haziran 2020 Yazar Paylaş 6 Haziran 2020 Mehmet Ozyurek yazdı: Geçenki offroad yaptıkları araçlar Honda çok fena, demekki fordların bakımlarına daha çok dikkat etmeliyiz. Acaba Focusta motor koruma mı erkenden devreye giriyor diye düşünmedim değil ama bir yandan da duman çıkıyor motor kitliyor gibi. En az hasarı hangisi aldı acaba? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 Haziran 2020 Paylaş 6 Haziran 2020 B serisi motor facia hondanın. Ellerimin altında iki sağlam hararet yapıp tık demedi. Başka motor sekiz olur o halde iken 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 Haziran 2020 Paylaş 6 Haziran 2020 (düzenlendi) Böyle videolar beni çok rahatsız ediyor. Otomobillere eziyet ediyorlar. canını alıyor hurdaya çeviriyorlar. Oysaki bir garibana verselerde araba sahibi olsa. Adamın yağını boşaltıp patlattığı , motorunu patlattığı araba Türkiyede 45000 tl. Bağkur emeklisi adamın hayallerini süsleyen, bizimde dayımızın en çok sahip olmak istediği araba. 6 Haziran 2020 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 6 Haziran 2020 Paylaş 6 Haziran 2020 Bu tarz videoların orada yapılıp burada yapılamamasınin sebebi o zaten. Orada o araçları alan yok, bakım ve vergi olayı araçtan pahalı bedava versen kullanmaz kimse. 5 Yorum bağlantısı
Koray Demir 6 Haziran 2020 Yazar Paylaş 6 Haziran 2020 (düzenlendi) Ali Darbaz yazdı: Böyle videolar beni çok rahatsız ediyor. Otomobillere eziyet ediyorlar. canını alıyor hurdaya çeviriyorlar. Oysaki bir garibana verselerde araba sahibi olsa. Adamın yağını boşaltıp patlattığı , motorunu patlattığı araba Türkiyede 45000 tl. Bağkur emeklisi adamın hayallerini süsleyen, bizimde dayımızın en çok sahip olmak istediği araba. Yabancı ülkelerde sistem değişik öyle düşünülmüyor. Muayeneden geçemeyen veya bakımı/arıza masrafında yüzü astarını geçen araçlar hurda.Bizde olsa en az 20 sene daha kullanılır araç. 6 Haziran 2020 tarihinde Koray Demir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Haziran 2020 Paylaş 6 Haziran 2020 Oralarda çöpe atmanın da bir maliyeti var. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 Haziran 2020 Paylaş 6 Haziran 2020 İngilizler şaşırmış. Gemiye doldurup sömürdükleri ülkelere hibe etseler, oradan bari sevap kazansalar olmuyor dimi. 1 2 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 6 Haziran 2020 Paylaş 6 Haziran 2020 Ali Darbaz yazdı: sömürdükleri sevap kazansalar olmuyor dimi. Yorum bağlantısı
Oktay Göktaş 6 Haziran 2020 Paylaş 6 Haziran 2020 İngilizler şaşırmış. Gemiye doldurup sömürdükleri ülkelere hibe etseler, oradan bari sevap kazansalar olmuyor dimi. Ne güzel insansın ali kardeşim[emoji846] şu mesajın üzerine sana bir dua edeyim; herşey gönlüne göre olsun inş. 1 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 6 Haziran 2020 Paylaş 6 Haziran 2020 Millet aç, bunlar neler yapıyor. 1 Yorum bağlantısı
Recep Demirci 17 Haziran 2020 Paylaş 17 Haziran 2020 İzleyeniniz olmuştur. Üç farklı araç modeli test ediliyor. Ben çok anlamadığım için birşey diyemiyorum ancak ehil kişilerin yorumunu merak ediyorum. İyi seyirler. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 17 Haziran 2020 Paylaş 17 Haziran 2020 Şurada tartışmıştık: https://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/303943-aracınız-yağsız-çalıştırılırsa-neler-olur/ 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 17 Haziran 2020 Paylaş 17 Haziran 2020 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: sıkıştırma oranları esastır turbolu olsa ? 17 Haziran 2020 tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Haziran 2020 Paylaş 17 Haziran 2020 Ali Gök yazdı: turbolu olsa ? anfisi var mı? Yorum bağlantısı
Ali Gök 17 Haziran 2020 Paylaş 17 Haziran 2020 Çağlar Bayur yazdı: anfisi var mı? boya olmasında anfi olsada olur yahu Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Haziran 2020 Paylaş 17 Haziran 2020 Ali Gök yazdı: boya olmasında anfi olsada olur yahu boyalı tavan motoru bitirir diyorlar Yorum bağlantısı
Ali Gök 17 Haziran 2020 Paylaş 17 Haziran 2020 Çağlar Bayur yazdı: boyalı tavan motoru bitirir diyorlar geçen bir arkadaşın araba sağ arka kapıda boya var diye yatak sarmış diye duydum demek doğruymuş. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Haziran 2020 Paylaş 17 Haziran 2020 Ali Gök yazdı: geçen bir arkadaşın araba sağ arka kapıda boya var diye yatak sarmış diye duydum demek doğruymuş. sol kapıda olsa şanzıman gidici denir 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 18 Haziran 2020 Paylaş 18 Haziran 2020 Eski Japon mantığı. Sağlam sistem, az bakım, uzun ömür. Adamlar markette. elmayı bile ihtiyacı yok diye yarım alıyorlar. Öyle bi millet Yorum bağlantısı
Recommended Posts