İçeriğe Yönlendir

Aracınız Yağsız Çalıştırılırsa Neler Olur?

Koray Demir

Recommended Posts

Koray Demir

Aynı araçlarla evvelce off road denemesi yapılmış idi. Şimdi de yağı ve hatta suyu olmadan ölümüne marşa basılıyor. Honda’nın bu duruma biraz daha fazla dayanabildiğini gözlemliyoruz.  İyi seyirler.

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

3000-4000 devir de test yapsaydıniz bari insafsızlar ?

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Geçenki offroad yaptıkları araçlar

Honda çok fena, demekki fordların bakımlarına daha çok dikkat etmeliyiz.  

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Koray Demir
Mehmet Ozyurek yazdı:

Geçenki offroad yaptıkları araçlar

Honda çok fena, demekki fordların bakımlarına daha çok dikkat etmeliyiz.  

Acaba Focusta motor koruma mı erkenden devreye giriyor diye düşünmedim değil ama bir yandan da duman çıkıyor motor kitliyor gibi. En az hasarı hangisi aldı acaba?

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

B serisi motor facia hondanın. Ellerimin altında iki sağlam hararet yapıp tık demedi. Başka motor sekiz olur o halde iken

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)

Böyle videolar beni çok rahatsız ediyor. Otomobillere eziyet ediyorlar. canını alıyor hurdaya çeviriyorlar. Oysaki bir garibana verselerde araba sahibi olsa. 

Adamın yağını boşaltıp patlattığı , motorunu patlattığı araba Türkiyede 45000 tl. Bağkur emeklisi adamın hayallerini süsleyen, bizimde dayımızın en çok sahip olmak istediği araba. 

tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
  • Üzgün 1
Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Bu tarz videoların orada yapılıp burada yapılamamasınin sebebi o zaten. Orada o araçları alan yok, bakım ve vergi olayı araçtan pahalı bedava versen kullanmaz kimse.

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Koray Demir
(düzenlendi)
Ali Darbaz yazdı:

Böyle videolar beni çok rahatsız ediyor. Otomobillere eziyet ediyorlar. canını alıyor hurdaya çeviriyorlar. Oysaki bir garibana verselerde araba sahibi olsa. 

Adamın yağını boşaltıp patlattığı , motorunu patlattığı araba Türkiyede 45000 tl. Bağkur emeklisi adamın hayallerini süsleyen, bizimde dayımızın en çok sahip olmak istediği araba. 

Yabancı ülkelerde sistem değişik öyle düşünülmüyor. Muayeneden geçemeyen veya bakımı/arıza masrafında yüzü astarını geçen araçlar hurda.Bizde olsa en az 20 sene daha kullanılır araç.

tarihinde Koray Demir tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

İngilizler şaşırmış. Gemiye doldurup sömürdükleri ülkelere hibe etseler, oradan bari sevap kazansalar olmuyor dimi. 

• Beğen 1
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Oktay Göktaş
İngilizler şaşırmış. Gemiye doldurup sömürdükleri ülkelere hibe etseler, oradan bari sevap kazansalar olmuyor dimi. 

Ne güzel insansın ali kardeşim[emoji846] şu mesajın üzerine sana bir dua edeyim; herşey gönlüne göre olsun inş.
  • Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Recep Demirci

İzleyeniniz olmuştur. Üç farklı araç modeli test ediliyor. Ben çok anlamadığım için birşey diyemiyorum ancak ehil kişilerin yorumunu merak ediyorum. İyi seyirler.

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)
Çağlar Bayur yazdı:

sıkıştırma oranları esastır

turbolu olsa ?

tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Gök yazdı:

boya olmasında anfi olsada olur yahu

boyalı tavan motoru bitirir diyorlar

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur yazdı:

boyalı tavan motoru bitirir diyorlar

geçen bir arkadaşın araba sağ arka kapıda boya var diye yatak sarmış diye duydum demek doğruymuş.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Gök yazdı:

geçen bir arkadaşın araba sağ arka kapıda boya var diye yatak sarmış diye duydum demek doğruymuş.

sol kapıda olsa şanzıman gidici denir

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Eski Japon mantığı. Sağlam sistem, az bakım, uzun ömür. Adamlar markette. elmayı bile ihtiyacı yok diye yarım alıyorlar. Öyle bi millet 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...