Emre Biçer 9 Haziran 2020 Paylaş 9 Haziran 2020 Abiler merhabalar, benim 2003 model 1.4 fiestam var benzin lpg bu gün cesaret edip hava filtre kutusunu söktüm, hava filtresini değiştirdim. Hava filtresine giren ince bir boru var kulbulutorden gelen onun orda sünger varmış çıkarmışken onuda temizleyeyim dedim ama bir dokundum un gibi oldu neyse tamamını söktüm onun yag,is, kurum acaip olmuş ancak şimdi sorunum şu, İnternette araştırdim yağ buhar süngeri diye ama hiç bir sonuç elde edemedim acaba bulaşık süngerini oraya uygun şekilde kessem koysam sorun olur mu? Sonra yangın falan çıkmasın tirsmaya başladım. Bir de bu kutu leş gibi toz içinde kalmış kimbilir ne zamandir hiç temizlenmemis ben bunu ılık suyla yikasam kurutsam olur mu? Nasıl bir yol izleyeyim hala sökük bir şekilde bekliyor filtre kutum sungerden dolayı daha takamadim. Cevaplarınız için teşekkür ederim kusuruma bakmayın daha önce arabalarla böyle içli dişli değildim platformun verdiği cesaret olsa gerek arabamı tanımaya çalışıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Tolgahan Doğru 9 Haziran 2020 Paylaş 9 Haziran 2020 Kendi focus 1 aracımda filtre kutusunu ve boruyu söküp bulasaik makinesinde yıkadım geri taktım. Ayrıca o sünger bende de eskimisti , aldığım hava filtresi Mann markaydi ve içinde sungerde vardı onu kullanmıştım. Bulaşık süngeri koysanda sıkıntı olmaz sanırım. 1 Yorum bağlantısı
Emre Biçer 9 Haziran 2020 Yazar Paylaş 9 Haziran 2020 Ehehhehe valla güzel fikirmis bulaşık makinesi. Şimdi ben sünger koydum biraz gezdim arabayla 45 dakikaya yakın ancak yağ kapağını açınca ordan Duman çıkmaya başladı daha önce çıkmıyordu acaba sünger mi sıkıntılı oldu kalın mi kestim ne yaptım acaba Yorum bağlantısı
Çağatay Kılınç 9 Haziran 2020 Paylaş 9 Haziran 2020 O sünger biriken yağ buharını tekrar yakmak için hava filtresine gönderirken filtre yağlanmasın diye konuyor. Bulaşık süngerini ölçülerde kesip takın ne mahsuru olacak. Sonuçta yağı tutacak üzerinde. 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 9 Haziran 2020 Paylaş 9 Haziran 2020 hava filtrsini degistireceginiz zaman orjinal filtre alirsaniz yaninda o kucuk sunger de kutudan cikiyor. idareden bulasik sungeri de olur. yag buhari icin sonucta 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts