Murat Öngür 10 Haziran 2020 Paylaş 10 Haziran 2020 Merhabalar bugünlerde ufak bir projem var eski oto jantından bahçe hortumunu sarmak için makara benzeri bir ekipman yapacağım . Önce boyayıp sonra duvara monte için demir kaynatıp vidalayacağım daha önce yapan var mı önereceğiniz farklı bir yöntem var mı dır ? http://turkish.throughboreslipring.com/news/hose-reels-101-an-educational-guide-41497.html 6. resimdeki gibi mesela Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 10 Haziran 2020 Paylaş 10 Haziran 2020 Farklı olsun beklentisi yoksa standart plastikler hem ucuz hem pratik çözüm olur. Ben bundan kullanıyorum, yetiyor. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 10 Haziran 2020 Paylaş 10 Haziran 2020 Oto boyacılarda sıkça karşılaşıyorum ço zor bir şey gibi durmuyor ama ince tel gibi olanı da gördüm sanırım daha hafif oluyor. Kaynak teli sargısıydı sanırm ince olan. 1 Yorum bağlantısı
Murat Öngür 10 Haziran 2020 Yazar Paylaş 10 Haziran 2020 Köksal Yılmaz yazdı: Farklı olsun beklentisi yoksa standart plastikler hem ucuz hem pratik çözüm olur. Ben bundan kullanıyorum, yetiyor. bunu gördüm kardeş ben farklı bir şeyler yapmak istiyorum açıkcası üretmek istiyorum meşgale yani tşk ederim Yorum bağlantısı
Murat Öngür 10 Haziran 2020 Yazar Paylaş 10 Haziran 2020 Fatih Evcin yazdı: Bundan bahsediyorum evet bu iyiymiş Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 10 Haziran 2020 Paylaş 10 Haziran 2020 Murat Öngür yazdı: evet bu iyiymiş Gaz altı kaynak telinin tekeri bu. Rahatlıkla bulunur sanayide. Mutlaka biten birileri vardır. Yeni telde yeni teker gelir. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Haziran 2020 Paylaş 10 Haziran 2020 Sabit yapma, dönebilen bir şey yap Sarması kolay olur. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 10 Haziran 2020 Paylaş 10 Haziran 2020 Murat Öngür yazdı: Merhabalar bugünlerde ufak bir projem var eski oto jantından bahçe hortumunu sarmak için makara benzeri bir ekipman yapacağım . Önce boyayıp sonra duvara monte için demir kaynatıp vidalayacağım daha önce yapan var mı önereceğiniz farklı bir yöntem var mı . Okulda 3 atölyeye sac jantının dışı duvara gelecek şekilde dübelle sabitledim 8 yıldır kullanıyoruz. Hemde çiftli oksijen kaynak hortumu ile. 1 Yorum bağlantısı
Mahir Yıldız 11 Haziran 2020 Paylaş 11 Haziran 2020 ben yaptım ama sabit duvara monteli resim atarım 1 Yorum bağlantısı
Murat Öngür 11 Haziran 2020 Yazar Paylaş 11 Haziran 2020 (düzenlendi) Mehmet Ozyurek yazdı: Sabit yapma, dönebilen bir şey yap Sarması kolay olur. dönebilen için uğraşmak gerekli ama bakalım değişiklik yaparım belki birde güzel bir jant kapağı bulsam tam süper olurdu eski amerikan arabaların jant kapaklarından mesela 11 Haziran 2020 tarihinde Murat Öngür tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Öngür 11 Haziran 2020 Yazar Paylaş 11 Haziran 2020 Mahir Yıldız yazdı: ben yaptım ama sabit duvara monteli resim atarım resim iyi olur Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 11 Haziran 2020 Paylaş 11 Haziran 2020 Jant'ın bahçe hortumu sarma kapasitesi düşük olur, derin olmadığı için. Yorum bağlantısı
Murat Öngür 11 Haziran 2020 Yazar Paylaş 11 Haziran 2020 Nihat Palolu yazdı: Jant'ın bahçe hortumu sarma kapasitesi düşük olur, derin olmadığı için. amaç bir şeyler üretmek zaten hortumda çok uzun değil 35 m üst üstte sararız gider Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 11 Haziran 2020 Paylaş 11 Haziran 2020 fazla demir jant varsa çok güzel soba yapılıyor üç beş tanesinden hortum için birşeyler yapılacaksa orta kısmına bir aks kafası ve bilya alın çıkma. rulmanlı düzgün dönebilsin. ya da kendiniz bir yatak yapın çeşme borusundan yahut sarıdan. 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts