İçeriğe Yönlendir

Mondeo 2.0 240 HP Powershift

Ebrar Tüfek

Recommended Posts

Ebrar Tüfek
Serkan Karakoca yazdı:

manuele çevirmek için şanzıman vites halatları vites kulesi volant baskı balata bilya ...focus st 2.0 ecobbost 250 ps ile aynı motor...onun şanzımanı bolt on olur....

Arabanın yarı parasına yaklaşır yani... 

Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek
Çağlar Bayur yazdı:

115bin TL idi sıfırı geçen yılbaşı. 1.6 passat 150 iken

Hatırlıyorum o fiyatları, mazide kaldı o sayılar, tam o dönem 45 bine 300 beygir octavia vrs 2.0 tfsi vardı, arabanın durumu pek iyi değildi takastan vazgeçtik. Geçenlerde ilana düşmüş lacivert renk, 90 bin istiyorlardı. 

Bitane ev satılıp garaja 3 4 tane araba koyulmalı idi 2 yıl önce, ama bilemezdik tabi böyle olacağını.

Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek
Çağlar Bayur yazdı:

250 ps manuel şanzımanla kullanılmaz, omzu çıkar insanın

Çok zevkli oluyor, demin bahsettiğim aracın test sürüşü bayaa güzeldi :) k04 2.0 tfsi havalimanı yolunda gösterge dibe gelince kesiciye girmesi muazzamdı :) rollcu stayla vites atmanın zevki yok bence otomatikte.

Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu
Ebrar Tüfek yazdı:

Hatırlıyorum o fiyatları, mazide kaldı o sayılar, tam o dönem 45 bine 300 beygir octavia vrs 2.0 tfsi vardı, arabanın durumu pek iyi değildi takastan vazgeçtik. Geçenlerde ilana düşmüş lacivert renk, 90 bin istiyorlardı. 

Bitane ev satılıp garaja 3 4 tane araba koyulmalı idi 2 yıl önce, ama bilemezdik tabi böyle olacağını.

Bir şey değişmeyecekti ki, ucuza alıp pahalıya sattığın malın bedelini şimdi zaten pahalı olan mala vermiş olacaktın... :) 

Yorum bağlantısı
Cem Dilmen

Ebrar bey stage 1 yazılımla o şanzımana bişey olmaz. Stage 1 de size yeter diye düşünüyorum :) 

Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek
Hasan Karabekiroglu yazdı:

Bir şey değişmeyecekti ki, ucuza alıp pahalıya sattığın malın bedelini şimdi zaten pahalı olan mala vermiş olacaktın... :) 

Ev fiyatlarından haberim yok, arabalar evlerden daha fazla uçmadı mı :)

Cem Dilmen yazdı:

Ebrar bey stage 1 yazılımla o şanzımana bişey olmaz. Stage 1 de size yeter diye düşünüyorum :) 

Aile aracı olduğu için stage 1 kesinlikle yeterli, çok teşekkür ediyorum. :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...