Selami Şimşek 17 Haziran 2020 Paylaş 17 Haziran 2020 Arkadaşlar aracımın ön fren balatasını değiştirmek istiyorum.bana kale marka önerdiler,yumuşak ve ses yapmaz deniyor, kararsız kaldım.hangi markayı önerirsiniz hem yumuşaklik hemde ses yapmaması açısından Yorum bağlantısı
Koray Demir 17 Haziran 2020 Paylaş 17 Haziran 2020 Kale sert balatadır. İmkan varsa orjinal olarak Motorcraft marka alın. Yorum bağlantısı
Cem Işık 17 Haziran 2020 Paylaş 17 Haziran 2020 Kale biraz serttir ,genelde geç bittiğinden taksiciler tercih eder. İyi bir fren performansı için Motorcraft yada Delphi gibi bilindik markalardan alın. (Bosch almayın,ses yapıyor) 1 Yorum bağlantısı
Yusuf Davaz 17 Haziran 2020 Paylaş 17 Haziran 2020 Koray Demir yazdı: Kale sert balatadır. İmkan varsa orjinal olarak Motorcraft marka alın. Cem Işık yazdı: Kale biraz serttir ,genelde geç bittiğinden taksiciler tercih eder. İyi bir fren performansı için Motorcraft yada Delphi gibi bilindik markalardan alın. (Bosch almayın,ses yapıyor) Ben kendi aracımda kale kullanıyorum. Dediklerinizin aksine yumuşak balata, ses yapmıyor. Yumuşak oldugu ıçinde çok toz oluyor. Buna baglı olarakda sert ve ses yapan diger balatalara göre daha çabuk bitiyor. Fiyatına göre ben memnunum 1 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 17 Haziran 2020 Paylaş 17 Haziran 2020 Bana sert olanı denk gelmiştir belki, kullanmayalı 4-5 sene oldu.. Önyargılı olmamak gerekiyormuş 1 Yorum bağlantısı
Ozan Cengiz 17 Haziran 2020 Paylaş 17 Haziran 2020 Selami Şimşek yazdı: Arkadaşlar aracımın ön fren balatasını değiştirmek istiyorum.bana kale marka önerdiler,yumuşak ve ses yapmaz deniyor, kararsız kaldım.hangi markayı önerirsiniz hem yumuşaklik hemde ses yapmaması açısından 2 yıldır bende Cmaxın balatalarına kale marka kullanıyorum çok memnunum ses yapmadı ve yumuşak bir balata ben tavsiye ederim. Başka markalarda iyi olabilir ama ben tecrübemi söylüyorum. 1 Yorum bağlantısı
Selami Şimşek 17 Haziran 2020 Yazar Paylaş 17 Haziran 2020 (düzenlendi) İşin açıkçası kale veya trw marka balata arasında kararsız kaldım TRW de iyi balata deniyor 17 Haziran 2020 tarihinde Selami Şimşek tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Öngür 17 Haziran 2020 Paylaş 17 Haziran 2020 Koray Demir yazdı: Kale sert balatadır. İmkan varsa orjinal olarak Motorcraft marka alın. Kale balata eskiden Ford'un otosanin orj balatalarını yapıyordu. Sert bi balatada değil. Bana göre bosch dan daha iyi . Bir çok piyasa malından ii hatta. Ama daha kaliteli bir marka isterseniz. Feredo Delpi TRW olarak alabilirsiniz. Yorum bağlantısı
Ömer Sarıgül 17 Haziran 2020 Paylaş 17 Haziran 2020 Otosan öneririm. 2 kezdir değişimde otosan aldım hiçbir sıkıntı ses sertlik yok gayet güzel 👍 1 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 17 Haziran 2020 Paylaş 17 Haziran 2020 Benim merak ettiğim balatanın sert ya da yumuşak olduğunu nasıl hissediyorsunuz. Sert balatada frene basınca ne oluyor, yumuşak balatada basınca ne oluyor? Dur ayrı konu açayım 2 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 17 Haziran 2020 Paylaş 17 Haziran 2020 sert balata bitmek bilmiyor, bazen ses yapiyor. disk yuzeyine bir bakiyorsunuz asinmaya baslamis. yani bir müddet sonra diske de zarar veriyor.benim de tavsiyem otosan dir [emoji106] Benim merak ettiğim balatanın sert ya da yumuşak olduğunu nasıl hissediyorsunuz. Sert balatada frene basınca ne oluyor, yumuşak balatada basınca ne oluyor? Dur ayrı konu açayım [emoji3] 1 Yorum bağlantısı
Ömer Sarıgül 17 Haziran 2020 Paylaş 17 Haziran 2020 Metin Taşcı yazdı: otosan yerli ürün bunun yerine daha ucuza üretici firmadan alınabilir veya ithal olan motocraft balata alınabilir. İthal motorcraft daha ucuz ise alınabilir hiç kullanmadım bişe diyemem ama fiyatları pahalı olması lazım? Yorum bağlantısı
Ömer Sarıgül 17 Haziran 2020 Paylaş 17 Haziran 2020 Harun Kocaçalışkan yazdı: Benim merak ettiğim balatanın sert ya da yumuşak olduğunu nasıl hissediyorsunuz. Sert balatada frene basınca ne oluyor, yumuşak balatada basınca ne oluyor? Dur ayrı konu açayım İs arkadaşımın Accent erasinda kale marka var. Frene basinca aniden fren tutuyor yapıştırıyor ve metal metale sürtme sesi yapıyor bayağı. Sanırım sertlik bu oluyor😁 Metin Taşcı yazdı: gecen sene kasımda 200 liraya almıştım, aynı balata olma olasılığı yüksek Otosan takımı şu an 160tl ama fiyat cok uygun. Motorcraft şimdi en az 250 olmuştur dolar nedeniyle, tercih etmezdim az değil fark Yorum bağlantısı
Ömer Sarıgül 17 Haziran 2020 Paylaş 17 Haziran 2020 Kale önermem onda fiyat performans söz konusu olmaz benim için Metin Taşcı yazdı: işte dediğim gibi o zaman kale marka 100 liraya almak daha mantıklı. tabi daha otosan için daha yumusak yapıyorsa bilmiyorum Yorum bağlantısı
Koray Demir 17 Haziran 2020 Paylaş 17 Haziran 2020 Harun Kocaçalışkan yazdı: Benim merak ettiğim balatanın sert ya da yumuşak olduğunu nasıl hissediyorsunuz. Sert balatada frene basınca ne oluyor, yumuşak balatada basınca ne oluyor? Dur ayrı konu açayım Frenlemede hissedilmez. Şöyle: Diskin yüzeyini çiziyor veya diski eritip inceltiyor yani diskten yiyor ve bitmiyor cevap yeterli midir 😊 Yorum bağlantısı
Koray Demir 17 Haziran 2020 Paylaş 17 Haziran 2020 Murat Öngür yazdı: Kale balata eskiden Ford'un otosanin orj balatalarını yapıyordu. Sert bi balatada değil. Bana göre bosch dan daha iyi . Bir çok piyasa malından ii hatta. Ama daha kaliteli bir marka isterseniz. Feredo Delpi TRW olarak alabilirsiniz. Anlaşmaları bitti. Uzakdoğu ürünleri varken (Hiq, Mga, Bsg vs.) şikayet oranı artan bir zamanların çok satan Kale‘si artık pek tercih edilmiyor. Delphi güzel yerli firma. Ferodo da çok satıyor pek şikayet yok gibi. Bosch öter de öter rezalet balata. Yorum bağlantısı
Selami Şimşek 18 Haziran 2020 Yazar Paylaş 18 Haziran 2020 O zaman TRW yi tercih edeyim,TRW balata kullanan varmıdır aramızda nasıldır acaba? Çünkü diskimide aldım ama balata muamma Yorum bağlantısı
Koray Demir 18 Haziran 2020 Paylaş 18 Haziran 2020 Selami Şimşek yazdı: O zaman TRW yi tercih edeyim,TRW balata kullanan varmıdır aramızda nasıldır acaba? Çünkü diskimide aldım ama balata muamma Daha önce 60 bin km kadar kullandım sorunsuz. 1 Yorum bağlantısı
Murat Öngür 19 Haziran 2020 Paylaş 19 Haziran 2020 Koray Demir yazdı: Anlaşmaları bitti. Uzakdoğu ürünleri varken (Hiq, Mga, Bsg vs.) şikayet oranı artan bir zamanların çok satan Kale‘si artık pek tercih edilmiyor. Delphi güzel yerli firma. Ferodo da çok satıyor pek şikayet yok gibi. Bosch öter de öter rezalet balata. ben arkalarda trw önlerde delphi kullanıyorum çok da memnunum 2 Yorum bağlantısı
Selami Şimşek 20 Haziran 2020 Yazar Paylaş 20 Haziran 2020 (düzenlendi) Arkadaşlar int.üzerinde TRW marka ön balata sipariş ettim taktıktan sonra bakalım neolacak zaten diskide yeni aldım.taktırıp daha sonra tecrübemi paylaşırım 20 Haziran 2020 tarihinde Selami Şimşek tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts