Mustafa Tüfekçi 6 Temmuz 2020 Paylaş 6 Temmuz 2020 bagaj vs temiz. severim böylesini . güle güle kullanın. klima sonradan randıman vermez hiç heves etmeyin camlar açık püfür püfür gidin. Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 6 Temmuz 2020 Paylaş 6 Temmuz 2020 Ali Gürbüz yazdı: Hepinize cok tesekkur ederim . Ebrarcim mertin dedigi gibi bir isi tabancasi isi çözüyor. Eski rengine kavusuyor. Tamponlar orj renault mais. Bunlara boya vurursak yazık ederiz. Ozaman hiç orjinali bozma dediğin gibi abi, bu arada bir kere daha maşallah 1 Yorum bağlantısı
Ali Gürbüz 6 Temmuz 2020 Yazar Paylaş 6 Temmuz 2020 bagaj vs temiz. severim böylesini . güle güle kullanın. klima sonradan randıman vermez hiç heves etmeyin [emoji14] camlar açık püfür püfür gidin. Cok tesekkurler. Istanbul bostanci sanayi de birkac parçacı hariç artik r9 r19 r12 parcasi satmiyorlar.Internetten istedigimiz bulunuyor ve geliyor cok şukur. Yorum bağlantısı
Ali Gürbüz 6 Temmuz 2020 Yazar Paylaş 6 Temmuz 2020 Maşallah. Tertemiz kalmış.Tesekkurler. MaşallahSagoln teşekkürler. 99 tl mtv ödemek çok garip geldi. 700 den asagi dusmezdi. Bünyede ters etki yapti. [emoji3]Keşke kasko yapılabilse. Yorum bağlantısı
Muharrem Karagülle 6 Temmuz 2020 Paylaş 6 Temmuz 2020 Maşallah ,rengi de çok güzelmiş kendisi de.Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.Bende de 90 modeli var. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 6 Temmuz 2020 Paylaş 6 Temmuz 2020 Cillop cillop. Benim tamponlara farkli onerim var. Govde rengine boyamak 😁 Kazasiz belasiz. Yorum bağlantısı
Coşkun Basan 6 Temmuz 2020 Paylaş 6 Temmuz 2020 90 model Flash ımda vardı klima Olmasa da büyük fark yok bence Yorum bağlantısı
Ali Gürbüz 6 Temmuz 2020 Yazar Paylaş 6 Temmuz 2020 Maşallah ,rengi de çok güzelmiş kendisi de.Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.Bende de 90 modeli var. Cok tesekkur ederim.sagolun. Cillop cillop. Benim tamponlara farkli onerim var. Govde rengine boyamak [emoji16] Kazasiz belasiz.Metin hocam. Orjinalciyiz eski modellerde[emoji3]90 model Flash ımda vardı klima Olmasa da büyük fark yok benceYahu illaki biraz farkeder ya.Torpido kucuk . Camlar insan tenine cok yakin. Vallahi zor oturuyor insan.Gunesten kaciramiyorsun kolunu bacagini yüzünü. [emoji3] Şu dijital zaman saati turkiye genelinde hicbir parcacida yok. Bulan olursa bana ucretiyle gondersin. Cok makbule gecer.[emoji1787] 1 Yorum bağlantısı
Coşkun Basan 6 Temmuz 2020 Paylaş 6 Temmuz 2020 Yahu illaki biraz farkeder ya.Torpido kucuk . Camlar insan tenine cok yakin. Vallahi zor oturuyor insan.Gunesten kaciramiyorsun kolunu bacagini yüzünü. [emoji3] Şu dijital zaman saati turkiye genelinde hicbir parcacida yok. Bulan olursa bana ucretiyle gondersin. Cok makbule gecer.[emoji1787] Gazı buzdolabı tamircisi basmıştı [emoji1] Sivas da fark varda simdikiler gibi kesinlikle değil . Aracı ilk sahibinden almıştım 20 yaşında idi LPG siz idi . 2010 da 2013 de daha yeni araç almak için sattım ama çok pişman olmuştum Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 7 Temmuz 2020 Paylaş 7 Temmuz 2020 Ali abi hayırlı olsun. Çiççekk gibi maşallah Allah kaza bela vermesin. Çok severim bunları. Gülee güle kullan 1 Yorum bağlantısı
Azad Mirzade 7 Temmuz 2020 Paylaş 7 Temmuz 2020 Çok güzelmiş, dosta güven düşmana korku versin. 1 Yorum bağlantısı
Yıldırım Mustafa 7 Temmuz 2020 Paylaş 7 Temmuz 2020 Güle güle kullanın allah kaza vermesin 1 Yorum bağlantısı
Ali Gürbüz 7 Temmuz 2020 Yazar Paylaş 7 Temmuz 2020 Ali abi hayırlı olsun. Çiççekk gibi maşallah Allah kaza bela vermesin. Çok severim bunları. Gülee güle kullanEyvallah cok tesekkurler Çok güzelmiş, dosta güven düşmana korku versin.Amin sagolasin. Guzel söz sevdim[emoji3] Güle güle kullanın allah kaza vermesinCok Tesekkur ederim sagolun 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 7 Temmuz 2020 Paylaş 7 Temmuz 2020 Ali Gürbüz yazdı: Şu dijital zaman saati turkiye genelinde hicbir parcacida yok. Bulan olursa bana ucretiyle gondersin. Cok makbule gecer. Yorum bağlantısı
Ali Gürbüz 7 Temmuz 2020 Yazar Paylaş 7 Temmuz 2020 Videonun başlığını tam okudun mu?[emoji3] Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 7 Temmuz 2020 Paylaş 7 Temmuz 2020 Tabi tabi, onarımı yok İnternette baktım biraz, oraya Normal dijital saat koyanlar var. 12v'u düşürüyorlar saatin voltajına, sonra herkes kendi yoluna Araştırdım sizin için ama, maalesef yedek parça konusunda çabalar boşa. Yorum bağlantısı
Ali Gürbüz 7 Temmuz 2020 Yazar Paylaş 7 Temmuz 2020 Tabi tabi, onarımı yok [emoji4] İnternette baktım biraz, oraya Normal dijital saat koyanlar var. 12v'u düşürüyorlar saatin voltajına, sonra herkes kendi yoluna [emoji4] Araştırdım sizin için ama, maalesef yedek parça konusunda çabalar boşa.Aynen. Tamiri yok. 4 kere söktüm temizledim topladim. Malesef .Araştirmaya devam bulacagim insallah. Muhakkak orjinal olmali. Sonradan uydurma sevmiiim[emoji3] 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 Temmuz 2020 Paylaş 7 Temmuz 2020 Ali Gürbüz yazdı: Teşekkürler . Tüplü olsaydi almazdım . 1 depo ile 550 km yapiyorum . Ilk ölçum %60 otoban kullanimi agirlikli 100 km de 6.9 lt benzin tuketimi. Ikinci ölçüm tamamen şehir içi ara sıra gazlamalı 8.4 lt . Ortalama 7.5 litre karma yakıtı var. O zaman rahat 5 litre ile gidilir bununla. Bunun motorun verilerine baktınızmı Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 7 Temmuz 2020 Paylaş 7 Temmuz 2020 A,b etiket bir lastik ve 40 hava bastın mı, 70 km hızla 4lündeğer görebilir. 2 Yorum bağlantısı
Ali Gürbüz 7 Temmuz 2020 Yazar Paylaş 7 Temmuz 2020 O zaman rahat 5 litre ile gidilir bununla. Bunun motorun verilerine baktınızmı Müdürüm motor verisine bakmadim.5 lt zor gibi geliyor. Sadece otoban surusu 80 km sabit hiz denemek lazim.iyi bir hypermilim. Kangoo da shov yapiyordum. Ama bu araç gece yolculugu serin seviyor. Sicak ve sehir içi zor bu tuketimler. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 Temmuz 2020 Paylaş 7 Temmuz 2020 (düzenlendi) 1.4 motolarda 60, 68, ve 72 beygir olarak üretilmiş. Mühtemelen 60 beygirlik versiyonu. Çünkü 72 olan gte için kullanılmış. 68 olan ise otomatikte görülmüş. 5250 devirde 60 beygir, 3000 devirde 102 newton tork varmış. Bu araba 3000 devire kadar ekonomik görünüyor. 7 Temmuz 2020 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 7 Temmuz 2020 Paylaş 7 Temmuz 2020 Yok boradwayler GTE zaten, 72 beygir olmalı ama SAE cinsinden. Bunlarda elektrik ateşleme vardı, Springlerde yoktu. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gürbüz 7 Temmuz 2020 Yazar Paylaş 7 Temmuz 2020 A,b etiket bir lastik ve 40 hava bastın mı, 70 km hızla 4lündeğer görebilir.175 70 13 te a b etiket lastik goremedim. Fabrika 24-27 bas demiş. Yuklu ise 26 -28 bas demiş. 1.4 motolarda 60, 68, ve 72 beygir olarak üretilmiş. Mühtemelen 60 beygirlik versiyonu. Çünkü 72 olan gte için kullanılmış. 68 olan ise otomatikte görülmüş. 5250 devirde 60 beygir, 3000 devirde 102 newton tork varmış. Bu araba 3000 devire kadar ekonomik görünüyor. Benimkide L423 GTE 72 beygir adaş.Yok boradwayler GTE zaten, 72 beygir olmalı ama SAE cinsinden. Bunlarda elektrik ateşleme vardı, Springlerde yoktu.Sprigle farki karburator. Sprign tek bogaz .broadway cift bogaz diye veri bulmuştum. Yorum bağlantısı
Recommended Posts