Ümit Türk 17 Temmuz 2020 Paylaş 17 Temmuz 2020 Değerli dostlar aracımı yakın zamanda satılığa çıkaracağım. sedan araç alacağım. sizce hangisini almalıyım... seat cordoba 2008 1.4 staylance renault megane 2 2008 1.6 otomatik Yorum bağlantısı
Umut Taşlı 17 Temmuz 2020 Paylaş 17 Temmuz 2020 cordoba, ibiza sedan, yani b segmenti bir araç, megane'sa c. megane sahipleri otm şanzımanı pek iyi anmazlardı ama hiç kullanmadım, hep dci manuel oldu benimkiler. bir de, iki tane dynamique, bi tane de privilege kullanmış biri olarak bütçe varsa dolu bir araç alın derim. özellikle faz 2'de çok fark ediyor. 1 Yorum bağlantısı
Hacı Şenyurt 17 Temmuz 2020 Paylaş 17 Temmuz 2020 Bu şartlarda Megane tercih nedenim olur. 1 Yorum bağlantısı
Ersen şahin 18 Temmuz 2020 Paylaş 18 Temmuz 2020 Megan 2 otomatik kullanan tanıdıkları var araç otomatik çok mrmnunlar 1 Yorum bağlantısı
Adem Kazıl 18 Temmuz 2020 Paylaş 18 Temmuz 2020 megan 2 piyasası kuvvetli, 4 ileri tam otomatik şanzıman, arkadaşımda megan 2 dizel otomatik vardı yıllarca bindi, 1 hafta demeden satıldı. 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 18 Temmuz 2020 Yazar Paylaş 18 Temmuz 2020 Megane 2 otomatikleri çok arıza veriyor söylentilerini okumuştum forumlarda ne kadar sağlıklı bu bilgi? 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 18 Temmuz 2020 Paylaş 18 Temmuz 2020 Ümit Türk yazdı: Megane 2 otomatikleri çok arıza veriyor söylentilerini okumuştum forumlarda ne kadar sağlıklı bu bilgi? AL4/DPO kodlu 4 ileri şanzımanları (Megane 1 ve 2 lerde ortak) Peugeot üretiyor ve genelde elektrovalf ve selenoid arızası verebiliyor ancak tamiri mümkün. O da zaten araç bilgisayarı ekrana arıza bırakıyor. Satın almadan evvel mutlaka sıkışık trafikte ve rampa yokuş kalkışlarında test etmek gerek. Sarsıntı vuruntu vs yoksa alınabilir gerisi tamamen şans işi. Bu sitede faydalı bilgiler var: https://atco.com.tr/renault-otomatik-sanziman-tamiri/renault-megane-otomatik-sanziman-tamiri/ 1 Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 18 Temmuz 2020 Paylaş 18 Temmuz 2020 Ümit Türk yazdı: Değerli dostlar aracımı yakın zamanda satılığa çıkaracağım. sedan araç alacağım. sizce hangisini almalıyım... seat cordoba 2008 1.4 staylance renault megane 2 2008 1.6 otomatik Fluence 1.5 kullandım.Çift kavramalı güzel şanzımanı var.2008 model olunca şanzımanın durumu nasıl bakmak lazım.Hor kullanılınca kararsız vites atıyor.Bağzen farkedemiyor devir yükseliyor.Yani insanın keyfini kaçırıyor. 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 19 Temmuz 2020 Yazar Paylaş 19 Temmuz 2020 (düzenlendi) Fatih Sarıkaya yazdı: Fluence 1.5 kullandım.Çift kavramalı güzel şanzımanı var.2008 model olunca şanzımanın durumu nasıl bakmak lazım.Hor kullanılınca kararsız vites atıyor.Bağzen farkedemiyor devir yükseliyor.Yani insanın keyfini kaçırıyor. Renaultların piyasasını bildiğim için sıcak bakıyorum ama otomatikleri korkutuyor Umut Taşlı yazdı: cordoba, ibiza sedan, yani b segmenti bir araç, megane'sa c. megane sahipleri otm şanzımanı pek iyi anmazlardı ama hiç kullanmadım, hep dci manuel oldu benimkiler. bir de, iki tane dynamique, bi tane de privilege kullanmış biri olarak bütçe varsa dolu bir araç alın derim. özellikle faz 2'de çok fark ediyor. En dolu paketi privilege mi ? 19 Temmuz 2020 tarihinde Ümit Türk tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Levent Güzelkalp 19 Temmuz 2020 Paylaş 19 Temmuz 2020 AL4/DPO kodlu 4 ileri şanzımanları (Megane 1 ve 2 lerde ortak) Peugeot üretiyor ve genelde elektrovalf ve selenoid arızası verebiliyor ancak tamiri mümkün. O da zaten araç bilgisayarı ekrana arıza bırakıyor. Satın almadan evvel mutlaka sıkışık trafikte ve rampa yokuş kalkışlarında test etmek gerek. Sarsıntı vuruntu vs yoksa alınabilir gerisi tamamen şans işi. Bu sitede faydalı bilgiler var: https://atco.com.tr/renault-otomatik-sanziman-tamiri/renault-megane-otomatik-sanziman-tamiri/Bilgi içi teşekkür ederim abi almadan önce o kadar test edemem sahibi olunca denerim umarım sorun çıkmaz . Renoda uzman tamircim var o plastik seloid değişimi gerekiyor genelde yağı falan 1000 altında tutuyor dedi ben de forumlarda okudum edirnede sıkışık trafik yok hanım acemiliğini atana kadar kullanacak sonra aldığım paraya yada biraz altına satacağım zaten fiyatlar gün ve gün artıyor psikoloji olarak zarar etmem en azından [emoji3]Bilgi içi teşekkür ederim abi almadan önce o kadar test edemem sahibi olunca denerim umarım sorun çıkmaz . Renoda uzman tamircim var o plastik seloid değişimi gerekiyor genelde yağı falan 1000 altında tutuyor dedi ben de forumlarda okudum edirnede sıkışık trafik yok hanım acemiliğini atana kadar kullanacak sonra aldığım paraya yada biraz altına satacağım zaten fiyatlar gün ve gün artıyor psikoloji olarak zarar etmem en azından [emoji3]Konular karıştı benimde benzer konum var ondan yazdım [emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3] Yorum bağlantısı
Recommended Posts