İçeriğe Yönlendir

Sizce Focusun En İyi Kasası mıdır?

Tamer Olcay Çiçek

Recommended Posts

Ramazan Turan

200 değildir, 200 çok ciddi bir hız, tam olarak kestiremem ama bu viraja 200 ile girmek zor olur, devamı olan bir viraj...

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin

Focus'un en beğendiğim kasası fakat 200 ile mı gidiyor emin değilim?!

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tamer Olcay Çiçek

Ortala 180-190 km hızla gelip fren yapmış öyle viraja girmiş olabilir

Yorum bağlantısı
Mehmet Muhip Yılmaz

O virajı 200'lü hızlarla Rs6 dönemez :)  Birisi şöförü bulup fizik kurallarından bahsetmeli :) 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Tamer Olcay Çiçek
Mehmet Muhip Yılmaz yazdı:

O virajı 200'lü hızlarla Rs6 dönemez :)  Birisi şöförü bulup fizik kurallarından bahsetmeli :) 

Rs6'da sağlam şöförle döner bence ya tren gibi dönüyor makine maşaallah😀

Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan

Bir arabanın iyi olduğuna sadece viraj dönüş kabiliyetine bakarak karar verilmez.

Ama bence tip olarak Focus'un en iyi kasası Focus 2. Diğer özelliklerine bir şey diyemiyorum sadece görüntüsünü beğeniyorum.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız
Harun Kocaçalışkan yazdı:

Bir arabanın iyi olduğuna sadece viraj dönüş kabiliyetine bakarak karar verilmez.

Ama bence tip olarak Focus'un en iyi kasası Focus 2. Diğer özelliklerine bir şey diyemiyorum sadece görüntüsünü beğeniyorum.

Ben de makyajlısını seviyorum. Focus 2,5

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya
(düzenlendi)

Virajda hızı 120 km bile değil süren arkadaşın.Virajada gelirken 150 km üstü bir hızıda yok.Virajdan sonra abanıyor.Büyük ihtimal esplerde çalışıyor.Viraja girdiğinde araçda bir dengesizlik var.Bence arkadaş sürerken heyecan yapmış.200 ile o viraja girerse büyük ihtimal çıkamaz.2.çıkışda virajıda kaçırmış.Bu aralar motorla viraj çalışıyorum.Nekadar hızlı girebilir neler yapamayacağımı hesaplıyorum.Benim motorla yapamadığımı bu araba ile hayatta yapamaz.

tarihinde Fatih Sarıkaya tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Fatih Sarıkaya yazdı:

Virajda hızı 120 km bile değil süren arkadaşın.Virajada gelirken 150 km üstü bir hızıda yok.Virajdan sonra abanıyor.Büyük ihtimal esplerde çalışıyor.Viraja girdiğinde araçda bir dengesizlik var.Bence arkadaş sürerken heyecan yapmış.200 ile o viraja girerse büyük ihtimal çıkamaz.2.çıkışda virajıda kaçırmış.

sağ yanda patl..çizik nedeniyle boya vardır keyfekeder satılık. soru soramayın alın gidin.

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

İlk viraja 150 ile falan giriyorsa, daha sonra 120 e kadar düşüyor bence.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tamer Olcay Çiçek
Dogan Arsiray yazdı:

ben focusu ancak 2.5 litre olursa severim.

şuan ilanlarda bitane var ama gözüme kestiremiyorum korkutuyor makina😂

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Öngür

bu hız 200 yok olsa olsa maksimum 150 160 dır o virajda 200 ile focus giremez ancak st rs falan olması lazım, focusun en güzel kasası bu ve makyajsız kasası en sorunsuz modelleri idi bence.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Oğulcan Akıncıoğlu

Focus 1.5 ghia favorim.Ne güzel uzun yol yapardım eski focusumla [emoji846]

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Koni amortisör ve Vogtland yay ile girip çıkar mı acaba? deneyecek varsa gelsin ben cesaret edemem :) 

• Beğen 2
  • Üzgün 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Resül Kara

Videodaki hızı bilmiyorum ama bana göre de en sağlam focus kasası 2.5. Focus 4 hariç hepsini kullandım ama en güzeli focus 2.5 geldi

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat

yıllar önce sattığım 2.5 kasamı hala arıyorum. Bir daha ford almak nasip olmadı ama bende 2.5 kasanın yeri ayrı 😀

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ahmet İhsan Akşen yazdı:

Koni amortisör ve Vogtland yay ile girip çıkar mı acaba? deneyecek varsa gelsin ben cesaret edemem :) 

orjinal yay ve koni ile rahat girer çıkar. fren dozajı yenilerden iyidir, alışmak meselesi. yeniler fazla elektronik

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Macit Aliyev

2,5 kasayı yakışıklı buluyorum özellikle HBsini.

Fatih Sarıkaya yazdı:

Büyük ihtimal esplerde çalışıyor

Focus 2,5larda esp var mıydı?

Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen
Mais Jannataliyev yazdı:

Nadir de olsa var. Sonradan takan da vardı forumda.

Yorum bağlantısı
Tamer Olcay Çiçek
Mais Jannataliyev yazdı:

2,5 kasayı yakışıklı buluyorum özellikle HBsini.

olanlar vardı evet opsiyonel olarak alınabiliyordu

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...