İçeriğe Yönlendir

Sizce Focusun En İyi Kasası mıdır?

Tamer Olcay Çiçek

Recommended Posts

Selim Bilgin
Mais Jannataliyev yazdı:

2,5 kasayı yakışıklı buluyorum özellikle HBsini.

Focus 2,5larda esp var mıydı?

1’de bile vardı. 

Yorum bağlantısı
Koray Demir
Selim Bilgin yazdı:

1’de bile vardı. 

Focus Sport Trend ve 2.0 motorlarda Esp opsiyoneldi. 1.6 larda Esp+Tcs nadir geldi Türkiye’ye neredeyse yok denecek kadar az. Gerçi Esp’ye ihtiyaç duyamayacak kadar dengeli ve limitleri yüksek bir araçtır. 😊

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağatay Kılınç

Mk4 dahil tüm kasalarına bindim ve sürdüm de ama 1.5 kasanın tadını hala ararım. Çocuktum daha focus piyasaya çıktı hayran kalmıştım. İleride mutlaka alacam demiştim ilk arabam 3 sene önce 04 model otomatik sunrooflu Ghia oldu. Yaşından ötürü satmak durumunda kaldım ama hala onun konforunu ararım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Belli ki Esp çalışmış. Hızı da az değil. 150 ve üstü olabilir. Limitleri zorlamış ama lastiklerin de etkisi var illaki.

Evet güzel kasa, 2006 Ghia(esp) sonra da 2011 Titanium aldım nirvanasını gördüm çok şükür. Sattığım arabalar içinde en çok aklımda kalan budur.

Bir ekleme daha, Ghia’nın yol tutuşu çok çok iyiydi.. Esp’yi bir kere calistirabildim o da bilerek..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya
Tamer Olcay Çiçek yazdı:

şuan ilanlarda bitane var ama gözüme kestiremiyorum korkutuyor makina😂

Bencede korkmalısınız.Anlatılanlara kalırsa baya baya agresif kullanmaya meyilli bir araçmış.İlla temizi vardır.Araştırmak takip etmek lazım.

Yorum bağlantısı
Macit Aliyev
Ahmet İhsan Akşen yazdı:

Nadir de olsa var. Sonradan takan da vardı forumda.

Tamer Olcay Çiçek yazdı:

olanlar vardı evet opsiyonel olarak alınabiliyordu

Selim Bilgin yazdı:

1’de bile vardı. 

Koray Demir yazdı:

Focus Sport Trend ve 2.0 motorlarda Esp opsiyoneldi. 1.6 larda Esp+Tcs nadir geldi Türkiye’ye neredeyse yok denecek kadar az. Gerçi Esp’ye ihtiyaç duyamayacak kadar dengeli ve limitleri yüksek bir araçtır. 😊

Benim aracım 2011 HB 1,6 titaniumdu esp yoktu ordan aklımda kalmış.

Yorum bağlantısı
Tamer Olcay Çiçek
Fatih Sarıkaya yazdı:

Bencede korkmalısınız.Anlatılanlara kalırsa baya baya agresif kullanmaya meyilli bir araçmış.İlla temizi vardır.Araştırmak takip etmek lazım.

TR'de tek o sanırım

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...