Ümit Türk 21 Temmuz 2020 Paylaş 21 Temmuz 2020 arkadaşlar araç sitelerinde satılan araçların oraya buraya şuraya haayırlı olsun denmesinde maksat nedir. satıldıysa bu şekilde durmasının ve yazmasının mantığı nedir. satıldı ise kaldırırsın. kime satıldığı kimin umrunda ki . sizce neden bu tip mesajlar verilmektedir? 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Temmuz 2020 Paylaş 21 Temmuz 2020 Ümit Türk yazdı: arkadaşlar araç sitelerinde satılan araçların oraya buraya şuraya haayırlı olsun denmesinde maksat nedir. satıldıysa bu şekilde durmasının ve yazmasının mantığı nedir. satıldı ise kaldırırsın. kime satıldığı kimin umrunda ki . sizce neden bu tip mesajlar verilmektedir? Bu konuyu teknik sohbete alalım.. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya 21 Temmuz 2020 Paylaş 21 Temmuz 2020 galericilik yapan bir tanıdığım var, ona sormuştum... reklam olsun diye yaptıklarını söylemişti. nasılsa ilanın 1 aylık ücreti ödenmiş, hem portföyde çok araç görünür... 3 Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi 21 Temmuz 2020 Paylaş 21 Temmuz 2020 Çok araç satan galeri reklamını yapıyor.Aslında işe yarıyor.Çok satan temiz araba getiriyor demektir. Sorunsuz araç çabuk satılır. O mantıkla hareket eden esnaf reklamını yapıyor işte. 1 Yorum bağlantısı
Ersev Kaya 21 Temmuz 2020 Paylaş 21 Temmuz 2020 Al-Sat işi ile uğraşan bir arkadaşın dediğine göre: ...... beye opsiyonlanmıştır ya da .........beye hayırlı olsun yazınca, başka arayan müşteri o ne verdiyse ben fazlasını vereyim, onun kaporasını da ödeyim diyormuş. Ben bu başlıkları görünce ilana bile bakmıyorum. Zaten nasıl ki ilan fotoğrafında telefon numarası olunca ilan engelleniyor, bu gibi başlıklar olunca da sistem otomatik olarak ilanı kaldırmalı. 5 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 21 Temmuz 2020 Paylaş 21 Temmuz 2020 alternatifi olsa yüzüne bakmam sahibindenin. çifte standartın kelime anlamıdır kendileri. işlerine gelmeyen ilanı onaylamazlar ama galericiler başlığa bile istediğini yazabiliyor. 3 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 21 Temmuz 2020 Yazar Paylaş 21 Temmuz 2020 Mehmet Ozyurek yazdı: Bu konuyu teknik sohbete alalım.. sonradan bende farkettim yanlış yere attığımı teşekkür ederim Ahmet Çankaya yazdı: galericilik yapan bir tanıdığım var, ona sormuştum... reklam olsun diye yaptıklarını söylemişti. nasılsa ilanın 1 aylık ücreti ödenmiş, hem portföyde çok araç görünür... benim için -1 Dogan Arsiray yazdı: valla ben basıyorum şikayeti. aynı yoldayız Ahmet Türedi yazdı: Çok araç satan galeri reklamını yapıyor.Aslında işe yarıyor.Çok satan temiz araba getiriyor demektir. Sorunsuz araç çabuk satılır. O mantıkla hareket eden esnaf reklamını yapıyor işte. ben tam tersini düşünüyorum. Ersev Kaya yazdı: Al-Sat işi ile uğraşan bir arkadaşın dediğine göre: ...... beye opsiyonlanmıştır ya da .........beye hayırlı olsun yazınca, başka arayan müşteri o ne verdiyse ben fazlasını vereyim, onun kaporasını da ödeyim diyormuş. Ben bu başlıkları görünce ilana bile bakmıyorum. Zaten nasıl ki ilan fotoğrafında telefon numarası olunca ilan engelleniyor, bu gibi başlıklar olunca da sistem otomatik olarak ilanı kaldırmalı. +1 Dogan Arsiray yazdı: alternatifi olsa yüzüne bakmam sahibindenin. çifte standartın kelime anlamıdır kendileri. işlerine gelmeyen ilanı onaylamazlar ama galericiler başlığa bile istediğini yazabiliyor. evet galericilerin serbest takılması çok saçma 2 Yorum bağlantısı
Recep Demirci 21 Temmuz 2020 Paylaş 21 Temmuz 2020 Elbette bariz reklam. Reklamın iyisi kötüsü olmaz derler. 1 Yorum bağlantısı
Baha Kanberoğlu 21 Temmuz 2020 Paylaş 21 Temmuz 2020 Galericiyi anlarım ama bunu vatandaşta yapıyor. Telefonda pazarlık ettiğim, fiyat aldığım 2-3 araçta aynı aksiyonu yaptı. Fiestamı sattığımda kapora gelince opsiyonlanmıştır yazmıştım. Onu yazdıktan sonra daha çok arayan olmuştu. Kaporayı yaktırmak isteyenler, fazla para verenleri o zaman görmüştüm. İlginç bir halkımız var. 3 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 21 Temmuz 2020 Yazar Paylaş 21 Temmuz 2020 Baha Kanberoğlu yazdı: Galericiyi anlarım ama bunu vatandaşta yapıyor. Telefonda pazarlık ettiğim, fiyat aldığım 2-3 araçta aynı aksiyonu yaptı. Fiestamı sattığımda kapora gelince opsiyonlanmıştır yazmıştım. Onu yazdıktan sonra daha çok arayan olmuştu. Kaporayı yaktırmak isteyenler, fazla para verenleri o zaman görmüştüm. İlginç bir halkımız var. çok saçma abi ya çok çabuk gaza gelen milletiz Yorum bağlantısı
Murat Öngür 21 Temmuz 2020 Paylaş 21 Temmuz 2020 Ümit Türk yazdı: arkadaşlar araç sitelerinde satılan araçların oraya buraya şuraya haayırlı olsun denmesinde maksat nedir. satıldıysa bu şekilde durmasının ve yazmasının mantığı nedir. satıldı ise kaldırırsın. kime satıldığı kimin umrunda ki . sizce neden bu tip mesajlar verilmektedir? tamamen satılanlar neden bekler yada bekliyormu emin değilim ama şu isme opsiyonlu yok şu isim kapora verdi yazanların çoğu fiyat arttırma politikası ve bunu yapanlar genellikle galericiler 2 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 21 Temmuz 2020 Paylaş 21 Temmuz 2020 Ümit Türk yazdı: çok saçma abi ya çok çabuk gaza gelen milletiz Biri kapora vermiş demek ki hazır bakılmış alınacak araba hemen alayım diye düşünen de var mıdır acaba?! 😊 2 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 21 Temmuz 2020 Yazar Paylaş 21 Temmuz 2020 Murat Öngür yazdı: tamamen satılanlar neden bekler yada bekliyormu emin değilim ama şu isme opsiyonlu yok şu isim kapora verdi yazanların çoğu fiyat arttırma politikası ve bunu yapanlar genellikle galericiler onların yüzüne sevdiğim arabaları alamaz olduk ama onlarında bizden farklı olduğunu düşünmüyorum yani satamıyorlar. Eyüp Çetin yazdı: Biri kapora vermiş demek ki hazır bakılmış alınacak araba hemen alayım diye düşünen de var mıdır acaba?! 😊 baktığım ilanların çoğunda bu yazıyor bende düşünüyorum ama mantıklı düşününce vazgeçiyorum 2 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 21 Temmuz 2020 Paylaş 21 Temmuz 2020 Murat Öngür yazdı: tamamen satılanlar neden bekler yada bekliyormu emin değilim ama şu isme opsiyonlu yok şu isim kapora verdi yazanların çoğu fiyat arttırma politikası ve bunu yapanlar genellikle galericiler Ben aracımı alırken 2-3 gün süre istedim, hastane işim vardı. Satıcı ilana Mahmut Bey'e opsiyonlu yazdı ama millet aramaya devam etmiş. Gittim aldım aracı, alınca ilanı kaldırdı. Bence ""xxx opsiyonlandı" yazması normal ama satılan aracın ilanı anında kaldırılmalı. 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 21 Temmuz 2020 Paylaş 21 Temmuz 2020 Kaporası verilmiş arabanın kaporasını yaktırmak isteyende ayrı bir ahlaksızmış yalnız, madem öyle önce alsaydın... 3 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 21 Temmuz 2020 Paylaş 21 Temmuz 2020 Önceki Jeep'imi alırken Cumartesi baktırdım, Pazartesine sözleştim. Cumartesi hemen opsiyonlandı yazmıştı. Pazartesi günü ilandan kaldırmıştı noterde. Bu Jeep'imi aldım, 2 hafta satılmıştır diye ilanda bıraktı satıcı. 1 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 21 Temmuz 2020 Paylaş 21 Temmuz 2020 Furkan Avcı yazdı: Kaporası verilmiş arabanın kaporasını yaktırmak isteyende ayrı bir ahlaksızmış yalnız, madem öyle önce alsaydın... Köyün delikanlısının sözlüsünü veya nişanlısını görüp işi bozmaya kalkan ağa/bey misali 1 2 Yorum bağlantısı
Kürşad Özpamuk 21 Temmuz 2020 Paylaş 21 Temmuz 2020 Serdar beye opsiyonlanmasın da kime opsiyon olursa olsun 😂 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 21 Temmuz 2020 Paylaş 21 Temmuz 2020 Ben de kapora aldığım zaman kaporası alındı yazmıştım. İnsanların hali belli olmuyor, bir anda vazgeçebiliyorlar. Tamamen parasını alıp arabayı vermeden ilandan kaldırmak istemem, kaporasını aldığım araç için aranmak da istemem. Sebep bu. 3 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 21 Temmuz 2020 Yazar Paylaş 21 Temmuz 2020 Mahmut Yıldız yazdı: Serdar Bey kene bunlar kene 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi 21 Temmuz 2020 Paylaş 21 Temmuz 2020 Beyler siz yakın zamanda araç almadınız sanırım ben 2 araç satıp 2 araç aldım,bende sattığım bir araca opsiyonlu yazdım neden çünkü almak isteyen arkadaş ilanı kaldırmanız için kapora yolluyor fakat ilanı kaldırmak tekrar ilan verememek demek.Kapora veren kişi vazgeçebiliyor.O nedenle ilanı kaldırmayıp opsiyonlu yazılıyor.Opsiyonlu demek başkasına söz verilmiştir demek yani opsiyon bitene kadar aramayın anlamında.Zaten alacaklı gelip aracı alınca ilan kaldırılıyor.Opsiyonlu yazmadığınız her arayana şuna buna söz verdim diye açıklama yapmak gerekiyor.Açıkcası opsiyonlu yazdığım süredede kimse beni arayıp kaporayı yak sana daha fazlasını vereyim demedi. Son zamanlarda 2.el ile ilgili baya söz söyleniyor fakat şu bir gerçek sıfır araçlar bukadar pahalı oldukça 2.el ile aradaki makas kapanmadan fiyatlar düşmez. Ben 2015 yılında sıfır Mondeo aldığımda 117.000 TL ye 2. Elller 100.000-110.000 arasında idi. Arada uçurum yoktu.Şuanda arada hala çok fark olan modeller var. Sıfır araç fiyatları düşmedikçe kimse 2.elde çekilme beklemesin. 3 Yorum bağlantısı
Umut Taşlı 21 Temmuz 2020 Paylaş 21 Temmuz 2020 Ahmet Türedi yazdı: Sıfır araç fiyatları düşmedikçe kimse 2.elde çekilme beklemesin. ya da kat kat vergiler... (bir de yerin dibine soktukları tl var tabi) 4 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 22 Temmuz 2020 Yazar Paylaş 22 Temmuz 2020 Ahmet Türedi yazdı: Beyler siz yakın zamanda araç almadınız sanırım ben 2 araç satıp 2 araç aldım,bende sattığım bir araca opsiyonlu yazdım neden çünkü almak isteyen arkadaş ilanı kaldırmanız için kapora yolluyor fakat ilanı kaldırmak tekrar ilan verememek demek.Kapora veren kişi vazgeçebiliyor.O nedenle ilanı kaldırmayıp opsiyonlu yazılıyor.Opsiyonlu demek başkasına söz verilmiştir demek yani opsiyon bitene kadar aramayın anlamında.Zaten alacaklı gelip aracı alınca ilan kaldırılıyor.Opsiyonlu yazmadığınız her arayana şuna buna söz verdim diye açıklama yapmak gerekiyor.Açıkcası opsiyonlu yazdığım süredede kimse beni arayıp kaporayı yak sana daha fazlasını vereyim demedi. Son zamanlarda 2.el ile ilgili baya söz söyleniyor fakat şu bir gerçek sıfır araçlar bukadar pahalı oldukça 2.el ile aradaki makas kapanmadan fiyatlar düşmez. Ben 2015 yılında sıfır Mondeo aldığımda 117.000 TL ye 2. Elller 100.000-110.000 arasında idi. Arada uçurum yoktu.Şuanda arada hala çok fark olan modeller var. Sıfır araç fiyatları düşmedikçe kimse 2.elde çekilme beklemesin. herkes sizin gibi düşünmüyor Ahmet bey :) hızlı satış taktiği olduğunu hepimiz biliyoruz. bana kapora gönderen birinin ilanını opsiyonlu diye yazmam ben. gelir bakar alır gider almazsa kaporasını direkt geri veriyorum. ama bu tür yöntemlerin piyasayı etkilediği apaçık ortada. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts