Deniz Kom 22 Temmuz 2020 Paylaş 22 Temmuz 2020 Kardeşim ve kuzenim galericilik yapıyor. İkisi de aynı şeyi söylüyorlar. İlan sayısını geçmedikçe, sattıkları ilanları en az 1 hafta daha askıda tutarak, araç sayısını çok gösteriyorlar. Bir de müşteri çok satış yapan galerilere daha fazla güven duyuyor mantığı var. 2 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 22 Temmuz 2020 Paylaş 22 Temmuz 2020 Opsiyonlu denen aracı aramam. Ama bu konudan sonra merak ettiğim için arayacağım 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 22 Temmuz 2020 Paylaş 22 Temmuz 2020 kelime olarak opsiyon ne gıcık bir laf yahu... i optioned this vehicle. you did what? are you cola? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Temmuz 2020 Paylaş 22 Temmuz 2020 lokantada hesabı ödedikten sonra kahve yudumlayıp oturmak gibi, parasını vermiş keyfini sürmek hakkıdır 2 Yorum bağlantısı
Yücel Gezgin 22 Temmuz 2020 Paylaş 22 Temmuz 2020 (düzenlendi) Aracı çok zor satanların bir fantazisi'dir bu.(aracı satmıştır)İlanı kaldırmaz fakat fiyatı çok düşürüp,arayanları çatlatır.Bir nevi intikam şeklidir :)Bir komşum bunu motorunu satarken yapmıştı,arayanlara sizden önce arayana sattım diyordu. 22 Temmuz 2020 tarihinde Yücel Gezgin tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ercüment Yıldırım 22 Temmuz 2020 Paylaş 22 Temmuz 2020 Geçenlerde haberlerde çıktı bu konu. Mevzuyu şöyle anlattılar:Opsiyonlanmıştır hayırlı olsun kaporası alındı dedikleri ilanların fiyatlarını yükseltip ellerindeki diğer arabalara değer kazandırmaya çalıştıklarını söylüyorlardı. 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 22 Temmuz 2020 Paylaş 22 Temmuz 2020 Yurdaer Elay yazdı: Köyün delikanlısının sözlüsünü veya nişanlısını görüp işi bozmaya kalkan ağa/bey misali Yaptım ama neden yaptım bir sor, ağaların sevmeye hakkı yok mu? benzeri bir replik vardı İlyas Salman Şener Şen filminde 😂 2 Yorum bağlantısı
Ali Gürbüz 22 Temmuz 2020 Paylaş 22 Temmuz 2020 Bide sattıktan sonra,ilani daha once favoriye alanlara kızan bir tayfa var."45 favori,siz beklemeye devam edin satildi", " 50 favori arac satildi otobus beklemeye devam " vs.. 1 3 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 22 Temmuz 2020 Paylaş 22 Temmuz 2020 Favoriye alma mantığı aslında onca ilan arasında tekrardan çabuk bulup karşılaştırma için olmalı bana göre. Ama yurdum insanı fiyat düşse de çöksek mantığıyla işi çakallığa dökmek için kullanıyor. Ayrica arayıp öldü fiyatına teklif veren de olunca haliyle satıcı da neyi bekliyorsunuz diye sitem ediyor. Ben satıcı olsam favoriye alan çok olunca fiyat indirmem. Çünkü adam eklediyse bütçesi dahilindedir ve aracı beğenmiştir ki eklemiş derim. 50 bin bütçem varsa 60 binlik araba ekleyip neyi bekleyeceğim? 2 Yorum bağlantısı
Kürşad Özpamuk 22 Temmuz 2020 Paylaş 22 Temmuz 2020 İnan Çınar yazdı: Favoriye alma mantığı aslında onca ilan arasında tekrardan çabuk bulup karşılaştırma için olmalı bana göre. Ama yurdum insanı fiyat düşse de çöksek mantığıyla işi çakallığa dökmek için kullanıyor. Ayrica arayıp öldü fiyatına teklif veren de olunca haliyle satıcı da neyi bekliyorsunuz diye sitem ediyor. Ben satıcı olsam favoriye alan çok olunca fiyat indirmem. Çünkü adam eklediyse bütçesi dahilindedir ve aracı beğenmiştir ki eklemiş derim. 50 bin bütçem varsa 60 binlik araba ekleyip neyi bekleyeceğim? Aynen öyle herkes bütçesine kafasına uygun aracı favoriye alıyor. Misal ben bu aralar 70 bin TL civarı bir araç bakıyorum ve 72 73 binlik bir çok araç var favorimde. 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 23 Temmuz 2020 Yazar Paylaş 23 Temmuz 2020 Çağlar Bayur yazdı: lokantada hesabı ödedikten sonra kahve yudumlayıp oturmak gibi, parasını vermiş keyfini sürmek hakkıdır en kral cümleydi :):):):) Yorum bağlantısı
Recommended Posts