İçeriğe Yönlendir

Satılık Araçların Satıldıktan Sonra İlanda Beklemesi

Ümit Türk

Recommended Posts

Deniz Kom

Kardeşim ve kuzenim galericilik yapıyor. İkisi de aynı şeyi söylüyorlar. İlan sayısını geçmedikçe, sattıkları ilanları en az 1 hafta daha askıda tutarak, araç sayısını çok gösteriyorlar. Bir de müşteri çok satış yapan galerilere daha fazla güven duyuyor mantığı var. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Fatih Evcin

Opsiyonlu denen aracı aramam. Ama bu konudan sonra merak ettiğim için arayacağım

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray

kelime olarak opsiyon ne gıcık bir laf yahu... 

i optioned this vehicle. you did what? are you cola? 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

lokantada hesabı ödedikten sonra kahve yudumlayıp oturmak gibi, parasını vermiş keyfini sürmek hakkıdır

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Yücel Gezgin
(düzenlendi)

Aracı çok zor satanların bir fantazisi'dir bu.(aracı satmıştır)İlanı kaldırmaz fakat fiyatı çok düşürüp,arayanları çatlatır.Bir nevi intikam şeklidir :)Bir komşum bunu motorunu satarken yapmıştı,arayanlara sizden önce arayana sattım diyordu.

tarihinde Yücel Gezgin tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ercüment Yıldırım

Geçenlerde haberlerde çıktı bu konu. Mevzuyu şöyle anlattılar:
Opsiyonlanmıştır hayırlı olsun kaporası alındı dedikleri ilanların fiyatlarını yükseltip ellerindeki diğer arabalara değer kazandırmaya çalıştıklarını söylüyorlardı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İnan Çınar
Yurdaer Elay yazdı:

Köyün delikanlısının sözlüsünü veya nişanlısını görüp işi bozmaya kalkan ağa/bey misali :) 

Yaptım ama neden yaptım bir sor,  ağaların   sevmeye hakkı  yok mu?  benzeri bir replik vardı  İlyas Salman Şener Şen filminde 😂

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Gürbüz

Bide sattıktan sonra,ilani daha once favoriye alanlara kızan bir tayfa var.
"45 favori,siz beklemeye devam edin satildi", " 50 favori arac satildi otobus beklemeye devam " vs..

• Beğen 1
  • Mutlu 3
Yorum bağlantısı
İnan Çınar

Favoriye alma mantığı aslında onca ilan arasında tekrardan  çabuk bulup  karşılaştırma için  olmalı bana göre. Ama yurdum  insanı fiyat düşse de çöksek mantığıyla  işi çakallığa dökmek için kullanıyor. Ayrica arayıp  öldü fiyatına teklif veren de olunca  haliyle satıcı da  neyi bekliyorsunuz  diye sitem ediyor. Ben satıcı  olsam  favoriye alan çok  olunca fiyat  indirmem. Çünkü adam eklediyse bütçesi  dahilindedir  ve aracı beğenmiştir ki eklemiş derim.

50 bin bütçem varsa  60 binlik  araba ekleyip neyi bekleyeceğim? 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Kürşad Özpamuk
İnan Çınar yazdı:

Favoriye alma mantığı aslında onca ilan arasında tekrardan  çabuk bulup  karşılaştırma için  olmalı bana göre. Ama yurdum  insanı fiyat düşse de çöksek mantığıyla  işi çakallığa dökmek için kullanıyor. Ayrica arayıp  öldü fiyatına teklif veren de olunca  haliyle satıcı da  neyi bekliyorsunuz  diye sitem ediyor. Ben satıcı  olsam  favoriye alan çok  olunca fiyat  indirmem. Çünkü adam eklediyse bütçesi  dahilindedir  ve aracı beğenmiştir ki eklemiş derim.

50 bin bütçem varsa  60 binlik  araba ekleyip neyi bekleyeceğim? 

Aynen öyle herkes bütçesine kafasına uygun aracı favoriye alıyor. Misal ben bu aralar 70 bin TL civarı bir araç bakıyorum ve 72 73 binlik bir çok araç var favorimde.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ümit Türk
Çağlar Bayur yazdı:

lokantada hesabı ödedikten sonra kahve yudumlayıp oturmak gibi, parasını vermiş keyfini sürmek hakkıdır

en kral cümleydi :):):):)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...