Serkan Gülderen 22 Temmuz 2020 Paylaş 22 Temmuz 2020 focus 2,5 dizel aracımda son zamanlarda şöyle bir durum var; -elim vites topuzu üzerindeyken derin bir çukur yada kasise hızlı girersem vites topuzunda önceden hiç hissetmediğim bir sallantı sarsıntı hissediyorum, -yüksek viteslerde araç devirden düşüp gaza yüklenince vibrasyon gibi bir 2-3 sn lik sarsıntı hissediyorum, -ışıkta beklerken rolentide sık olmasada sarsıntı oluyor, biraz netten araştırdım şanzıman takozlarından kaynaklı olabileceği yorumlarına ulaştım. araçın devir, hızlanması yada çekişinde hiçbir sıkıntı yok. araç 120.000km de ve takozlar hiç değişmedi. sizce sıkıntı kaynağı şanjıman takozu olabilir mi? (kaç tane takoz var birde onu merak ediyorum şanzımanda) teşekkürler. Yorum bağlantısı
Ömer Sarıgül 22 Temmuz 2020 Paylaş 22 Temmuz 2020 Vites topuzu tellerle şanzımana bağlı. Çukurda sarsıntı titreşim hissediyorsanız şasi titriyor demektir. Motor yükü üst kulaktan şasiye bastırır. Motor üst takozu çökmüş bence. Normalden fazla motor titreşim sesi arabanın içine geliyordur. Alt takozda gitmiştir hepsine bakılmalı Yorum bağlantısı
Ömer Sarıgül 22 Temmuz 2020 Paylaş 22 Temmuz 2020 3 takoz olur şanzıman üst - alt birde motor üst takoz Yorum bağlantısı
Serkan Gülderen 22 Temmuz 2020 Yazar Paylaş 22 Temmuz 2020 Uğur Barbaros Özdemir yazdı: Alt takoz sorunlu. Ömer Sarıgül yazdı: Vites topuzu tellerle şanzımana bağlı. Çukurda sarsıntı titreşim hissediyorsanız şasi titriyor demektir. Motor yükü üst kulaktan şasiye bastırır. Motor üst takozu çökmüş bence. Normalden fazla motor titreşim sesi arabanın içine geliyordur. Alt takozda gitmiştir hepsine bakılmalı alt takoz şanzımana ait olanmı ? şanzımanı tutan kaç takoz var ki en altta görünen var birde şanzıman üstünde görünmeyen mi? Ömer Sarıgül yazdı: Vites topuzu tellerle şanzımana bağlı. Çukurda sarsıntı titreşim hissediyorsanız şasi titriyor demektir. Motor yükü üst kulaktan şasiye bastırır. Motor üst takozu çökmüş bence. Normalden fazla motor titreşim sesi arabanın içine geliyordur. Alt takozda gitmiştir hepsine bakılmalı titreşim sesi yada olağan dışı bir ses yok araçta. motor takozları sağlam. patlasa zaten yağlı olduğundan belli ediyor kendini. Yorum bağlantısı
Ömer Sarıgül 22 Temmuz 2020 Paylaş 22 Temmuz 2020 @Serkan Gülderen şanzıman üst takozu filtre kazanı altındadır Yorum bağlantısı
Serkan Gülderen 22 Temmuz 2020 Yazar Paylaş 22 Temmuz 2020 [mention=45546]Serkan Gülderen[/mention] şanzıman üst takozu filtre kazanı altındadırAkünün altında, gözle kontrol şansı zor bir yerde mecbur Akü sökülecek sanırım Yorum bağlantısı
Yaşar Demirci 22 Temmuz 2020 Paylaş 22 Temmuz 2020 Takozlar hiç değişmedi ise muhtemelen sağ taraftaki takoz (motor kulağı) arızalıdır. Yorum bağlantısı
Ferit Erken 23 Temmuz 2020 Paylaş 23 Temmuz 2020 Aynı model ve yıl aracımda ben de çok titreşimden şikayetçiydim. 2019 Kasım ayında tüm takozları kendim değiştirerek rahatladım (sağ,sol ve alt takoz). Yalnız yeni takozlar mutlaka ama mutlaka orjinal olsun, yoksa sevinciniz kısa sürer. (Sağ takoz gözle görülüyor, sol takoz akü ve hava filtresi altında kalıyor, alt takoz motorun tam altında) Bu konu ile ilgili resim ve yazışmalar forumda mevcut. "Arabam" başlığı Sn. Ahmet İhsan Akşen beyin yazısı "Forumun Tek Blazer Mavi Focus'u (Sanırım ) )" konusu Sayfa:16'yı inceleyin. Yorum bağlantısı
Recommended Posts