Ebrar Tüfek 27 Temmuz 2020 Paylaş 27 Temmuz 2020 Öğrenciler için yapılan apartlarda (kyk ve özel yurtlar değil) hayvan beslenebiliyormu ? Bi erkek british shorthair, bi dişi scottishfold kedim var. Okurken tek başıma eve çıkmak çok maliyetli, bunun yerine apartta kalmayı düşünüyorum, 1+1 yada 1+0 yetiyor zaten. Kedilerimi yanıma almak istiyorum, ses çıkarmazlar, tek başıma yaşayacağım, ev arkadaşı olarak insan yerine hayvan tercih edeceğim, diğer üniversiteyi okurken gördüğüm anlaşamamazlıklardan gelen sorunlar derslerimi olumsuz etkiler. Özel öğrenci apartlarında ked beslenmesine dair bi yasak varmıdır, bu konuda bilgisi olan varmı ? Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 27 Temmuz 2020 Paylaş 27 Temmuz 2020 Apartmanların yönetim planlarında kedi, köpek,koyun, inek beslemek yasaktır diye yazıyorsa besleyemezsiniz, bakamazsınız. Apartlarla ilgili olan sorunuzda burdaki yönetim planına ve koyulan kurallara tabidir. Kalmak istediğiniz apart yönetimine danışmanız gerekli... 2 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 27 Temmuz 2020 Yazar Paylaş 27 Temmuz 2020 Erkut Uysal yazdı: Apartmanların yönetim planlarında kedi, köpek,koyun, inek beslemek yasaktır diye yazıyorsa besleyemezsiniz, bakamazsınız. Apartlarla ilgili olan sorunuzda burdaki yönetim planına ve koyulan kurallara tabidir. Kalmak istediğiniz apart yönetimine danışmanız gerekli... Gideceğim yer belli olmadığı için, şimdiden bi ön bilgi almak için konu açtım. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 27 Temmuz 2020 Paylaş 27 Temmuz 2020 Bence oda da tek başına olacaksan sorun olmamalı. Yorum bağlantısı
Tahir İlter 27 Temmuz 2020 Paylaş 27 Temmuz 2020 Apart sahipleri genelde istemiyor ama el altı bakıyordu öğrenciler. Aparttan şikayet gelmediği sürece çaktırmadan bakabilirsin bence. Kedinin ses, gezdirme vs gibi sıkıntıları da olmaz Yorum bağlantısı
Servet Aydın 27 Temmuz 2020 Paylaş 27 Temmuz 2020 Skotish vs tekir gibi gürültü yapmaz. Çevrede varlığı dahi belli olmaz ama yönetim planı kararı önemli. Ha itiraz yolu da var Yorum bağlantısı
Furkan Sumer 27 Temmuz 2020 Paylaş 27 Temmuz 2020 ah ah ogrencilik yillarim geldi aklima.. en samimi arkadaslarim ev arkadaslarimdi. her sorunu paylasabilecegim kisileri aliyodum eve tonla param gitse de gozume gelmiyordu. eger oyle degerli insanlari bulursaniz kacirmayin derim.. evcil hayvan konusunda ili/ilceyi ya da bulunan binayi tahmin etme sansimiz yok. bina yonetimiyle gorusmeniz gerekir diye dusunuyorum.. Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 27 Temmuz 2020 Yazar Paylaş 27 Temmuz 2020 Fatih Evcin yazdı: Bence oda da tek başına olacaksan sorun olmamalı. Bencede, gerçekten hiç sesleri çıkmıyor, kimseyi rahatsız etmezler. Kötü bi kokuları da yok bebek gibi kokuyorlar. Tahir İlter yazdı: Apart sahipleri genelde istemiyor ama el altı bakıyordu öğrenciler. Aparttan şikayet gelmediği sürece çaktırmadan bakabilirsin bence. Kedinin ses, gezdirme vs gibi sıkıntıları da olmaz Kimseye rahatsızlık verilmediği sürece bi şikayet geleceğini sanmıyorum ama malesef hayvanlara türlü eziyetler eden insanlarla aynı ülkede yaşıyoruz, şikayet de edebilirler. Servet Aydın yazdı: Skotish vs tekir gibi gürültü yapmaz. Çevrede varlığı dahi belli olmaz ama yönetim planı kararı önemli. Ha itiraz yolu da var Yönetimdeki kişiye bi yavru hediye etsem işi çözermiyiz acaba Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 27 Temmuz 2020 Yazar Paylaş 27 Temmuz 2020 Furkan Sumer yazdı: ah ah ogrencilik yillarim geldi aklima.. en samimi arkadaslarim ev arkadaslarimdi. her sorunu paylasabilecegim kisileri aliyodum eve tonla param gitse de gozume gelmiyordu. eger oyle degerli insanlari bulursaniz kacirmayin derim.. evcil hayvan konusunda ili/ilceyi ya da bulunan binayi tahmin etme sansimiz yok. bina yonetimiyle gorusmeniz gerekir diye dusunuyorum.. Abi üniversiteden başım çok yandı, arabayla giderdim, benden önce arabanın başında beklerlerdi. Proje ödevi yapardık kimse ilgilenmezdi, evde oturan arkadaşlarla muhabbet ederken hep bi gıybet, gereksiz işlere kafamı yormak istemiyorum. Bi anda çok çabuk sinirlenen tahammülsüz bi yapım var. Genel olarak bi alınıyormu diye bakayım dedim, demekki her ilçedeki apartın kuralları farklı. Yorum bağlantısı
Furkan Sumer 27 Temmuz 2020 Paylaş 27 Temmuz 2020 arabali abilerimiz vardi biz de arac basinda beklerdik 😂😂 aracla bi yere giderdik, yemegi cayi biz oderdik mesela.. ders, proje, konusunda odev yapmayan fedakarlik yapmayanlar zaten kendini belli ederdi, almazdik bi daha. ya ben cok sansliydim ya da zaman bayagi degismis.. ev konusunda kiradan ziyade kafani acabilecegin kisilere bakmanda fayda var. Yorum bağlantısı
Furkan Sumer 27 Temmuz 2020 Paylaş 27 Temmuz 2020 nö, iö okuyorsan tam tersi bi kisi bul, sen eve geldiginde yemegin hazir olsun. o kahvati hazirlar sen aksam yemegi super bi timing olur.. gelirleri giderleri faturalarla birlikte çetele halinde tutarsin. okulun nasil bittiginden haberin olmaz.. bu arada bolum nedir? Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 27 Temmuz 2020 Paylaş 27 Temmuz 2020 Servet Aydın yazdı: Skotish vs tekir gibi gürültü yapmaz. Çevrede varlığı dahi belli olmaz ama yönetim planı kararı önemli. Ha itiraz yolu da var Tekir ne gürültü yapacakki? Bizim tekir ancak yemek isteyince miyavlıyor. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 27 Temmuz 2020 Paylaş 27 Temmuz 2020 Tekir ne gürültü yapacakki? Bizim tekir ancak yemek isteyince miyavlıyor.Atlıyor hopluyor balkondan gelene geçene laf sayıyor ceza gerektiren kelime 1 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 27 Temmuz 2020 Yazar Paylaş 27 Temmuz 2020 Furkan Sumer yazdı: arabali abilerimiz vardi biz de arac basinda beklerdik 😂😂 aracla bi yere giderdik, yemegi cayi biz oderdik mesela.. ders, proje, konusunda odev yapmayan fedakarlik yapmayanlar zaten kendini belli ederdi, almazdik bi daha. ya ben cok sansliydim ya da zaman bayagi degismis.. ev konusunda kiradan ziyade kafani acabilecegin kisilere bakmanda fayda var. Abi çok yüzsüz insanlarla karşılaştım şaşırırsın Furkan Sumer yazdı: nö, iö okuyorsan tam tersi bi kisi bul, sen eve geldiginde yemegin hazir olsun. o kahvati hazirlar sen aksam yemegi super bi timing olur.. gelirleri giderleri faturalarla birlikte çetele halinde tutarsin. okulun nasil bittiginden haberin olmaz.. bu arada bolum nedir? Otomoriv teknisyenliği okudum, şimdi nasip kısmet olursa makina mühendisliği okuyacağım. Bu tam tersi zaman olayını aklımda tutayım işime yarayabilir, ama ben genel olarak yanlız yaşamayı seviyorum. Mesela odamın perdesini açmam, karanlık severim yanlızlık severim. Pek sanmıyorum ev arkadaşı alacağımı. Yorum bağlantısı
Furkan Sumer 27 Temmuz 2020 Paylaş 27 Temmuz 2020 1 lerden ya da hazirliklardan bulursun mutlaka.. devlet yurtlarindan ayrilan yuzlerce ogrenci oluyor daha ilk donemi tamamlamadan. ilk etapta once bi ortami gor, az cok kestirirsin ona gore halledersin insallah. 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 27 Temmuz 2020 Yazar Paylaş 27 Temmuz 2020 Maşallah, tüyü kadar ömrü olsun. Zamanında konu açmıştım, şimdi koca adam oldu, bide eş aldım 2 aylık scottish. Gittiğim yerde yanıma alacağım evlatlarımı. Bunlarda benim duman ve elsa'm. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 27 Temmuz 2020 Paylaş 27 Temmuz 2020 Ebrar Tüfek yazdı: Öğrenciler için yapılan apartlarda (kyk ve özel yurtlar değil) hayvan beslenebiliyormu ? Bi erkek british shorthair, bi dişi scottishfold kedim var. Okurken tek başıma eve çıkmak çok maliyetli, bunun yerine apartta kalmayı düşünüyorum, 1+1 yada 1+0 yetiyor zaten. Kedilerimi yanıma almak istiyorum, ses çıkarmazlar, tek başıma yaşayacağım, ev arkadaşı olarak insan yerine hayvan tercih edeceğim, diğer üniversiteyi okurken gördüğüm anlaşamamazlıklardan gelen sorunlar derslerimi olumsuz etkiler. Özel öğrenci apartlarında ked beslenmesine dair bi yasak varmıdır, bu konuda bilgisi olan varmı ? bakamazsınız. bakmasanız da iyi olur. Çünkü sizden sonra gelen kokudan rahatsız olacaktır. 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 27 Temmuz 2020 Yazar Paylaş 27 Temmuz 2020 Mehmet Göktürk yazdı: bakamazsınız. bakmasanız da iyi olur. Çünkü sizden sonra gelen kokudan rahatsız olacaktır. Hocam kumunu her tuvalet yaptığında hiç beklemeden alıp, çilek elma vs kokulu çöp torbalarına koyuyorum ve asla kapıda bekletmiyorum direk çöpe atıyorum. Kedilerimi bi koklasanız yeni doğmuş bebek gibi kokuyorlar, evime gelen kedi beslediğimi anlayamaz görene kadar. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 27 Temmuz 2020 Paylaş 27 Temmuz 2020 Ebrar Tüfek yazdı: Hocam kumunu her tuvalet yaptığında hiç beklemeden alıp, çilek elma vs kokulu çöp torbalarına koyuyorum ve asla kapıda bekletmiyorum direk çöpe atıyorum. Kedilerimi bi koklasanız yeni doğmuş bebek gibi kokuyorlar, evime gelen kedi beslediğimi anlayamaz görene kadar. Anlar anlar.. biz neler gördük. ömer cerid hocanın asistanyım ben. Allah rahmet eylesin. Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 27 Temmuz 2020 Paylaş 27 Temmuz 2020 Eşyalı bir yere çıkarsanız çok büyük ihtimal yasak olacaktır. İçerdeki yatağa koltuğa zarar verebileceğinden dolayı. Eşyasız olurda siz eyşasını koyarsanız bi problem olmaz. Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 27 Temmuz 2020 Yazar Paylaş 27 Temmuz 2020 Mehmet Göktürk yazdı: Anlar anlar.. biz neler gördük. ömer cerid hocanın asistanyım ben. Allah rahmet eylesin. Allah rahmet eylesin. Görkem Karakaş yazdı: Eşyalı bir yere çıkarsanız çok büyük ihtimal yasak olacaktır. İçerdeki yatağa koltuğa zarar verebileceğinden dolayı. Eşyasız olurda siz eyşasını koyarsanız bi problem olmaz. Hmm, beyaz eşyası olsa yeter bana. Bakalım neresi çıkacak, ona göre arayıp bilgi alacağım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts