Selami Şimşek 28 Temmuz 2020 Paylaş 28 Temmuz 2020 Arkadaşlar iyi akşamlar merak ettiğim bir konu var focus1 1.6 zetec lerde yağ soğutucusu varmıdır acaba ? bu soğutucunun görevi nedir? Yorum bağlantısı
Selami Şimşek 28 Temmuz 2020 Yazar Paylaş 28 Temmuz 2020 Ömer Sarıgül yazdı: Manuel ise kesinlikle yok Genişlet Evet manuel 2001 model 1.6 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 28 Temmuz 2020 Paylaş 28 Temmuz 2020 Selami Şimşek yazdı: bu soğutucunun görevi nedir? Genişlet Adı üstüne yağ soğutucu. Görevi ne olabilir? Araç üzerindeki mevcut su sistemiyle ek olarak yağı soğutmaya yarar. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 29 Temmuz 2020 Paylaş 29 Temmuz 2020 Uğur Kamil yazdı: Adı üstüne yağ soğutucu. Görevi ne olabilir? Araç üzerindeki mevcut su sistemiyle ek olarak yağı soğutmaya yarar. Genişlet Uğur Bey sanırım biraz ayrıntı istenmiş. Biliyorsanız yazınız 2 Yorum bağlantısı
Koray Demir 29 Temmuz 2020 Paylaş 29 Temmuz 2020 Selami Şimşek yazdı: Arkadaşlar iyi akşamlar merak ettiğim bir konu var focus1 1.6 zetec lerde yağ soğutucusu varmıdır acaba ? bu soğutucunun görevi nedir? Genişlet Focus 1 lerde yağ soğutucu yoktur. Mk2 den itibaren kullanılmaya başlandı. Görevi yağın ısısını düşürüp ideal çalışma seviyesinde tutarak akışkanlık ve yağlama özelliğini korumaktır. 3 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 29 Temmuz 2020 Paylaş 29 Temmuz 2020 Koray Demir yazdı: Focus 1 lerde yağ soğutucu yoktur. Mk2 den itibaren kullanılmaya başlandı. Görevi yağın ısısını düşürüp ideal çalışma seviyesinde tutarak akışkanlık ve yağlama özelliğini korumaktır. Genişlet Benzinli Fiesta larda var mı peki? Yorum bağlantısı
Koray Demir 29 Temmuz 2020 Paylaş 29 Temmuz 2020 Evren Erakçora yazdı: Benzinli Fiesta larda var mı peki? Genişlet Bilinçli, bilgili ve Fiestalar konusunda yeterli tecrübeye sahip bir kullanıcı olduğunuzdan bu sorunun cevabını bildiğinizi varsayıyorum efendim. 😊 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 29 Temmuz 2020 Paylaş 29 Temmuz 2020 Koray Demir yazdı: Bilinçli, bilgili ve Fiestalar konusunda yeterli tecrübeye sahip bir kullanıcı olduğunuzdan bu sorunun cevabını bildiğinizi varsayıyorum efendim. 😊 Genişlet Teknik konuları çok bilemiyorum. Ama sanırım yağ soğutucusu yok. Yorum bağlantısı
Koray Demir 29 Temmuz 2020 Paylaş 29 Temmuz 2020 Evren Erakçora yazdı: Teknik konuları çok bilemiyorum. Ama sanırım yağ soğutucusu yok. Genişlet 2008’den itibaren tüm Mk6 Fiestalarda mevcut. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts