İçeriğe Yönlendir

Tata Ta

Ahmet Çalışkan

Recommended Posts

Ahmet Çalışkan

Merhaba,

Aranıza ikinci defa Tata getirdim :)

Daha tanıtımını yapamadan sorunlarını yazdık ama olsun. Bence bi tanıtım lazımdı :)

Karşınızda Tata İndigo. 

- 2011 model

- Airbag

- Klima

- Hidrolik direksiyon

- 4 cam otomatik

- Çocuk kilidi

- 130.000 km (2.000 bayramda ben yaptım)

- Benzin+Lpg

- Boya, değişen vs oldukça fazla.

- Kaputta keçe olması (ne kadar işe yarar bilinmez ama) , geniş bagaj hacmi, sis farları vs gibi hoşuma giden detayları var.

- 25.000 TL'ye alındı.

Alırken çok tereddüt ettim, ama piyasa malum. Şu an 25.000 liraya Şahin, Broadway vs veriyorlar. Benim tercihim Tata oldu.

En az 1 yıl kullanmayı düşünüyorum Allah izin verirse.

• Beğen 11
Yorum bağlantısı
M. Asım Kahraman

Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın.

Yanlış hatırlamıyorsam bir önceki aracınız Albea idi. Onunla kıyaslarsanız nasıl bir sonuç çıkar? 

Parçası, ustası bulunuyor mu?

Bilinen markalarla ortak parça kullanıyor mu araç?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Çalışkan
Furkan Sumer yazdı:

hayirli olsun..

yakiti, konforu nasil?

Konfor olarak çok iyi. Hele ki Broadway den sonra çok çok rahat geldi. Bayramda 4 kişi+bebek koltuğu yolculuk yaptık 2.000 km. Hiç sıkışmadan, rahat bir şekilde geçti yolculuk. Ama yakıtını henüz hesaplama fırsatım olmadı. Sanki biraz fazla yakıyor gibi geldi ama tam emin olamadım. Depo komple bitip full doldurduğumda hesaplama yapıcam.

Yorum bağlantısı
Ahmet Çalışkan
(düzenlendi)
M. Asım Kahraman yazdı:

Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın.

Yanlış hatırlamıyorsam bir önceki aracınız Albea idi. Onunla kıyaslarsanız nasıl bir sonuç çıkar? 

Parçası, ustası bulunuyor mu?

Bilinen markalarla ortak parça kullanıyor mu araç?

Aslında Albeadan sonra bi Golf, ondan sonra da Broadway aldım. Hepsi de kısa süreliydi. Albea ile kıyaslarsam, yakıt olarak Albea daha iyiydi. Parça ve usta konusunda da öyle zaten. Bu aracın ustasını ve parçasını bulmak zor biraz. Ortak kullandığı parçalar yok. 1 haftadır stop lambasını arıyorum, henüz bulabilmiş değilim. Motorları da kısa ömürlü. Hele biraz hor kullanılsın, 150-200 bin km de motor bitiyor. Albea dan tek artısı konforu, iç genişliği ve fiyatı diyebilirim.

tarihinde Ahmet Caliskan tarafından düzenlendi
Düzeltme
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay
Ahmet Caliskan yazdı:

Aslında Albeadan sonra bi Golf, ondan sonra da Broadway aldım. Hepsi de kısa süreliydi. Albea ile kıyaslarsam, yakıt olarak Albea daha iyiydi. Parça ve usta konusunda da öyle zaten. Bu aracın ustasını ve parçasını bulmak zor biraz. Ortak kullandığı parçalar yok. 1 haftadır stop lambasını arıyorum, henüz bulabilmiş değilim. Motorları da kısa ömürlü. Hele biraz hor kullanılsın, 150-200 bin km de motor bitiyor. Albea dan tek artısı konforu, iç genişliği ve fiyatı diyebilirim.

Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın :)

Stop lambası şurada var, 1 tane kalmış diyor ama siz zaten interneti taramışsınızdır çoktan :) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Çalışkan
Yurdaer Elay yazdı:

Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın :)

Stop lambası şurada var, 1 tane kalmış diyor ama siz zaten interneti taramışsınızdır çoktan :) 

Evet maalesef bu ilanların hepsi boşmuş. Hiç birinde stokta yok. Sadece 1 tane bulabildim, o da 800 küsür fiyat çekince ben almadım.

• Üzgün 1
Yorum bağlantısı
Hakan Tarım
Ahmet Caliskan yazdı:

sis farları vs

ooo harika, premium diye araç alıp binen abilerimiz var, onlarınkilerde bile yok :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...