İçeriğe Yönlendir

Mondeo Mk3 Fan Çalışmıyor

Cihat Korkmaz

Recommended Posts

Cihat Korkmaz

Merhaba arkadaşlar geçen hafta alışveriş yaparken aracın kliması birden sıcak üflemeye başladı ve Bi baktım hararet yükselmiş ustaya götürdüm fan çalışmıyor dedi elektrikçiye götür dedi götürdüm elektrikçiye baktı etti radyatör fanı bozulmuş dedi yenisini istedim geldi taktım herşey normaldi 2 gün geçti şimdi gene aynı sorunu yaşadım bugün kazar olduğu için ustaya ulaşamadım yine fan mı bozulmuştur acaba fanı bozacak bir arıza olabilir mi neden böyle oldu yardımcı olabilir misiniz 

Yorum bağlantısı
Levent Güzelkalp
Merhaba arkadaşlar geçen hafta alışveriş yaparken aracın kliması birden sıcak üflemeye başladı ve Bi baktım hararet yükselmiş ustaya götürdüm fan çalışmıyor dedi elektrikçiye götür dedi götürdüm elektrikçiye baktı etti radyatör fanı bozulmuş dedi yenisini istedim geldi taktım herşey normaldi 2 gün geçti şimdi gene aynı sorunu yaşadım bugün kazar olduğu için ustaya ulaşamadım yine fan mı bozulmuştur acaba fanı bozacak bir arıza olabilir mi neden böyle oldu yardımcı olabilir misiniz 
Usta bir şekilde yapar ama hazır eli değmişken görünmeyen bir yere buton yaptirin manüel de fani çalıştırabilen olmadık zaman hayat kurtarır
Yorum bağlantısı
Cihat Korkmaz

Levent hocam merhaba usta yapar evet ama acaba gene fan almam  gerekir mi fanı komple bozacak bir arıza olur mu araçta yoksa bağlantısı falan mı çıkmıştır acaba biliyor musunuz 

Yorum bağlantısı
Levent Güzelkalp
Levent hocam merhaba usta yapar evet ama acaba gene fan almam  gerekir mi fanı komple bozacak bir arıza olur mu araçta yoksa bağlantısı falan mı çıkmıştır acaba biliyor musunuz 
valla abicim usta görmeden tahmin etmek zor umarım basit bir şeydir olmadı komple değiştirirsiniz kafa rahat olur fan hayatı bir parça şehir içinde aracın hararetini düşürmenin tek yolu fan
Yorum bağlantısı
Cihat Korkmaz

Levent hocam komple fanı değiştirdim zaten geçen gün 2. Binişimde tekrar çalışmamaya başladı demek istediğim fanı bozan bir şey mi var acaba neden böyle oldu acaba tekrar fan bozuldu ise yenisini almak dünya para daha geçen gün 600 liraya aldım sıfırını

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

OBD ile hararet takibi yapın. Belki harareti düzgün okuyamadığı için fan açılmıyor. Ayrıca sigortalarını, rölelerini kontrol edin.

Fana 12v direk verince çalışıyor mu, buna da bakmak lazım.

Yorum bağlantısı
Cihat Korkmaz

Hocam merhaba onları yapacam ama şunu öğrenmek istiyorum fanı 2 gün önce komple değiştirdim bugün gene çalışmayınca acaba yine mi bozuldu gibi bir soru geldi aklıma eğer bozuldu ise hangi sebep fanı bozmuş olabilir onu merak ediyorum

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

başka bir arızayı fan olarak yorumlamış olabilirler. tesisata röleye vb elektrik aksama yoğunlaşmalı demekki

Yorum bağlantısı
Cihat Korkmaz

Çağlar hocam dana direkt elektrik verdiler sigortayı tesisatı kontrol ettiler bunların sonucunda fanın arızalı olduğunu söylediler fan aldım taktım 2 gün normaldi bugün gene hararet yaptı fan açmadı 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...