İçeriğe Yönlendir

E-Ticaret ile Alamadığım Lastik

Doğan Arşiray

Recommended Posts

Furkan Bakırel

Sözde aynı gün kargoydu stokta böyle bir ürün yok[emoji1] satıcı da hepsiburadanın kendisi bu siteden 2 ay önce bir ürün daha sipariş etmiştim 15 gün sonra araya araya para iadesi almıştım zorla , daha da bu siteyi kullanmayacağım.16a0c2c27798a41bd4a16f0dd64f90a1.jpg

Yorum bağlantısı
Erhan Doruk
Ahmet Türedi yazdı:

Bence yinede iyi bir davranış en azından siparişi iptal edip paranızı iade etmişler.

Ben şubat ayında erken rezervasyonla tatil.com dan otel adım malum pandemi nedeni ile iptal sigortalı tatilimi iptal ettirdim ama artık ne tatil.com a ulaşabiliyorum nede paramı geri alabiliyorum.Resmen paranın üstüne yattılar.Agustos tatil ayımdı tatil zamanı geçti para elime geçmedi haram zıkkım olsun ne diyim :) tüketici haklarına kadar şikayet ettim ama bir sonuç yok.

Sizde stok kontrolü yanlış olmuştur, insan hatası olabilir ama en azından geri dönüş ve iade bile önemli.

Bende tatilsepetinden almıştım. Sigortalı. İptal ederiz ama parayı vermeyiz, hesaba yükleriz kullanırsınız dediler. Bende ağustos sonuna atmıştım tatili. Şu an oteldeyim. Temizlik iyi ama ruslar hiç maske takmıyor. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Levent Güzelkalp

bize de öyle söyledi tüketici hakem heyetine başvurduk ekran görüntüsünü e posta ile yolladık paramızı verdiler 2 aile ayrı ayrı yaptık islemi

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...