Murat Sürmeli 24 Ağustos 2020 Paylaş 24 Ağustos 2020 Hayırlı olsun, kazasız belasız 1 Yorum bağlantısı
Erol Güven 24 Ağustos 2020 Paylaş 24 Ağustos 2020 Hayırlı olsun. Araç devamlı orada durursa yukarıdan düşen kivi ufak çapta göçük yapabilir. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 24 Ağustos 2020 Paylaş 24 Ağustos 2020 Hayırlı olsun, güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 24 Ağustos 2020 Yazar Paylaş 24 Ağustos 2020 Alptuğ Özcan yazdı: Hayırlı olsun güle güle kullanın. Nereden bulup çıkartıyorsunuz böyle düşük km'li ve bakımlı araçları Ya hep bu km olayi gazladi zaten Erol Güven yazdı: Hayırlı olsun. Araç devamlı orada durursa yukarıdan düşen kivi ufak çapta göçük yapabilir. Orasi hanim köy normalde kendi garajim var Köksal Yılmaz yazdı: Hayırlı olsun pek güzel bir makine. Tesekkurler sira sizde Emre Demir yazdı: hay maşallah bu aralar hızlı mıyız ? Hic durulmadıkki 1 Yorum bağlantısı
Yusuf Berke 24 Ağustos 2020 Paylaş 24 Ağustos 2020 Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın. Kazasız belasız 1 Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 24 Ağustos 2020 Paylaş 24 Ağustos 2020 İkinci el sıfır araç gibi birşey olmuş bu. Hayırlı olsun böylesi zor bulunur. 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 24 Ağustos 2020 Paylaş 24 Ağustos 2020 Çağlar Bayur yazdı: direksiyonlar artık hızla yıpranacak elimizi dezenfekte etmeden binmiyoruz arabaya Çözümü şöyle bulmuşlar: 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 24 Ağustos 2020 Yazar Paylaş 24 Ağustos 2020 Bu arabada emniyet kemer ikazı yok di mi.Hem şöför hem yolcu tarafı🙄 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 25 Ağustos 2020 Yazar Paylaş 25 Ağustos 2020 Kemal Korkmaz yazdı: Hayırlı olsun Teşekkürler Mert Yeldan yazdı: Hayırlı olsun Teşekkürler,emineyet kemer ikazi için bi fikrin var mi Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 25 Ağustos 2020 Paylaş 25 Ağustos 2020 Şoför için olması lazım diye düşünüyorum. Mert GÜLKOKAN a mesaj at bi abi aynı kasa ondaki 1 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 4 Eylül 2020 Paylaş 4 Eylül 2020 Hayırlı olsunn. ben şimdi gördüm konuyu. Güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 4 Eylül 2020 Yazar Paylaş 4 Eylül 2020 Fatih Evcin yazdı: Hayırlı olsunn. ben şimdi gördüm konuyu. Güle güle kullanın. Teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Umut Taşlı 4 Eylül 2020 Paylaş 4 Eylül 2020 yeni iletilere bakarken, vw polo'm başlığının yanında ali abi'yi görünce bi an aha dedim fikri abi hayırlı olsun bu arada sana da, kazasız belasız güzel günlerde inşallah. gun metal jant çok yakışır bence kırmızının bu tonuna, gtdi giriş spec Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 5 Eylül 2020 Yazar Paylaş 5 Eylül 2020 Ali Cihangiroğlu yazdı: Hayırlı olsun darısı başıma Abi sen de istediğini alirsin kisa surede insallah Umut Taşlı yazdı: yeni iletilere bakarken, vw polo'm başlığının yanında ali abi'yi görünce bi an aha dedim fikri abi hayırlı olsun bu arada sana da, kazasız belasız güzel günlerde inşallah. gun metal jant çok yakışır bence kırmızının bu tonuna, gtdi giriş spec Tesekkurler. Jant tampon gibi eklentiler var aklimda bakalim zamanla ne olacak 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 13 Eylül 2020 Yazar Paylaş 13 Eylül 2020 Arabaya bakım yaptıracağım.Yağ ve filtre önerisi verebilir misiniz?nereden hangi yağı alayım. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 13 Eylül 2020 Paylaş 13 Eylül 2020 Fikri Keleş yazdı: Arabaya bakım yaptıracağım.Yağ ve filtre önerisi verebilir misiniz?nereden hangi yağı alayım. servis castrol kullanıyor.. Yorum bağlantısı
Koray Demir 13 Eylül 2020 Paylaş 13 Eylül 2020 (düzenlendi) Filtreleri Mann Filter veya Hengst kullanın. Yağ Castrol olur Mobil olur farketmez. 13 Eylül 2020 tarihinde Koray Demir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Eylül 2020 Paylaş 13 Eylül 2020 dışarıda mı yapılacak bakım? ben olsam km kaydı devamı için servise devam ederdim. Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 13 Eylül 2020 Yazar Paylaş 13 Eylül 2020 Alpay Sumer yazdı: servis castrol kullanıyor.. 5 30 mobil yada castrol olacak sanırım Koray Demir yazdı: Filtreleri Mann Filter veya Hengst kullanın. Yağ Castrol olur Mobil olur farketmez. Tamamdır Çağlar Bayur yazdı: dışarıda mı yapılacak bakım? ben olsam km kaydı devamı için servise devam ederdim. Servis ayni bakima 3 kati para istiyor ama yinede fiyat alacağım.simdiye kadar her yıl servise girmiş devam etsin istiyorum ama bütce iste Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 4 Ekim 2020 Yazar Paylaş 4 Ekim 2020 Arabanın bakımlarını yaptırdım.Dışarıda kendi ustama yaptırdım.390 tl tuttu.yağ değişim,filtre vs. sonra muayeneye girdi.İlk defa far ayarından kusur yazmadılar.Gerçi silecekleri bile çalıştırmadan geçti.En son foto çekerken fırça yedik ama olsun. Yorum bağlantısı
Recommended Posts