Çağlar Bayur 4 Ekim 2020 Paylaş 4 Ekim 2020 vlogger ım diyeceksinz, 100B üstü takipçim var.. abone bile olmak ister 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 4 Ekim 2020 Yazar Paylaş 4 Ekim 2020 Çağlar Bayur yazdı: vlogger ım diyeceksinz, 100B üstü takipçim var.. abone bile olmak ister diyemedim 😃 Yorum bağlantısı
Koray Demir 4 Ekim 2020 Paylaş 4 Ekim 2020 Çağlar Bayur yazdı: vlogger ım diyeceksinz, 100B üstü takipçim var.. abone bile olmak ister Muayene istasyonunun içerisini görüntü araçları ile kayıt altına almak mevzuaten yasaktır. Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 10 Mart 2021 Yazar Paylaş 10 Mart 2021 Bu sabah kontağı açtığımda bakım anahtari ve 11700 km uyarısı verdi.Daha bi ton zaman varken neden bu uyarıyı veriyor?silmek gerekir mi? Bilgisi olan var mı 🤔 Yorum bağlantısı
Hacı Şenyurt 10 Mart 2021 Paylaş 10 Mart 2021 Bu sabah kontağı açtığımda bakım anahtari ve 11700 km uyarısı verdi.Daha bi ton zaman varken neden bu uyarıyı veriyor?silmek gerekir mi? Bilgisi olan var mı [emoji848]Serviste km bilgisini hatalı girmiş olabilirler. Veya yıl dolmuş olabilir mi? Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 10 Mart 2021 Yazar Paylaş 10 Mart 2021 Hacı Şenyurt yazdı: Fikri Keleş yazdı: Bu sabah kontağı açtığımda bakım anahtari ve 11700 km uyarısı verdi.Daha bi ton zaman varken neden bu uyarıyı veriyor?silmek gerekir mi? Bilgisi olan var mı Serviste km bilgisini hatalı girmiş olabilirler. Veya yıl dolmuş olabilir mi? Son bakimi kendim disarda yaptırdım da,bakim yil olarak mi doldu bilemiyorum Yorum bağlantısı
Hacı Şenyurt 10 Mart 2021 Paylaş 10 Mart 2021 Son bakimi kendim disarda yaptırdım da,bakim yil olarak mi doldu bilemiyorumBu konuda yazmistiniz bir yerlerinde. Bence geriye doğru bakıp tarih konusunu bulabilirsiniz. Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 10 Mart 2021 Yazar Paylaş 10 Mart 2021 Hacı Şenyurt yazdı: Fikri Keleş yazdı: Son bakimi kendim disarda yaptırdım da,bakim yil olarak mi doldu bilemiyorum Bu konuda yazmistiniz bir yerlerinde. Bence geriye doğru bakıp tarih konusunu bulabilirsiniz. Bakalim bi ama bilemedim Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 10 Mart 2021 Paylaş 10 Mart 2021 Fikri Keleş yazdı: Son bakimi kendim disarda yaptırdım da,bakim yil olarak mi doldu bilemiyorum Bakım km bilgisi girilmez, girilen bir model yoktur yani. Hatalı giriş riski olur. Onun yerine bakım sayacı sıfırlanır, tarih olarak 1 yıl saymaya başlar, yazılımda bakım km aralığı neyse onu saymaya başlar. Muhtemelen bakımda sayaç sıfırlanmadı. Km dolmasa bile bir yıl uyarısı verdi. Gerçi zaman dolunca zaman uyarısı vermesi gerekir. Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 10 Mart 2021 Yazar Paylaş 10 Mart 2021 Mahmut Yıldız yazdı: Bakım km bilgisi girilmez, girilen bir model yoktur yani. Hatalı giriş riski olur. Onun yerine bakım sayacı sıfırlanır, tarih olarak 1 yıl saymaya başlar, yazılımda bakım km aralığı neyse onu saymaya başlar. Muhtemelen bakımda sayaç sıfırlanmadı. Km dolmasa bile bir yıl uyarısı verdi. Gerçi zaman dolunca zaman uyarısı vermesi gerekir. Bakimda sıfırlamıştık ve 15 binden geri saymaya başlamıştı.ekranda 11700 km anahtar ve daire icinde 1/4 sekilde bir ceyrek var ayrica 19 yaziyor. Pek aktaramadim ama foto cekip atacam Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 10 Mart 2021 Yazar Paylaş 10 Mart 2021 (düzenlendi) https://hizliresim.com/nxdZqd 10 Mart 2021 tarihinde Fikri Keleş tarafından düzenlendi fotoraf atma çabası :) Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 4 Nisan 2021 Yazar Paylaş 4 Nisan 2021 Sizce bu ses normal mi?Servise götürdüm 1.6 poloların hepsinde var dedi usta?Dışarı gösterdim triger gergin takılmış düzelir diyen de oldu? https://www.youtube.com/watch?v=6BpqDOH78Jg Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Nisan 2021 Paylaş 4 Nisan 2021 bunu bilemem de, 1.2 tdi ya ilk bindiğimde bozuk motor takozu var sanmıştım, sıfır arabada, meğerse normalmiş Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 4 Nisan 2021 Yazar Paylaş 4 Nisan 2021 Çağlar Bayur yazdı: bunu bilemem de, 1.2 tdi ya ilk bindiğimde bozuk motor takozu var sanmıştım, sıfır arabada, meğerse normalmiş tamam normal olsun da,sürüşü etiliyo.Kulağım hep o seste. Zamanında cordoba varken de bi sese kulak kesilmiştim.Kime sorduysam normal dedi.Sonradan duymaz olmuştum Yorum bağlantısı
Recommended Posts