İçeriğe Yönlendir

Vw Polo'm

Fikri Keleş

Recommended Posts

Çağlar Bayur

vlogger ım diyeceksinz, 100B üstü takipçim var.. abone bile olmak ister

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Fikri Keleş
Çağlar Bayur yazdı:

diyemedim 😃

Yorum bağlantısı
Koray Demir
Çağlar Bayur yazdı:

Muayene istasyonunun içerisini görüntü araçları ile kayıt altına almak mevzuaten yasaktır.

Yorum bağlantısı
  • 5 ay sonra...
Fikri Keleş

Bu sabah kontağı açtığımda bakım anahtari ve 11700 km uyarısı verdi.Daha bi ton  zaman varken  neden  bu uyarıyı veriyor?silmek gerekir mi?

Bilgisi olan var mı 🤔

Yorum bağlantısı
Hacı Şenyurt
Bu sabah kontağı açtığımda bakım anahtari ve 11700 km uyarısı verdi.Daha bi ton  zaman varken  neden  bu uyarıyı veriyor?silmek gerekir mi?
Bilgisi olan var mı [emoji848]
Serviste km bilgisini hatalı girmiş olabilirler. Veya yıl dolmuş olabilir mi?
Yorum bağlantısı
Fikri Keleş
Hacı Şenyurt yazdı:
Fikri Keleş yazdı:
Bilgisi olan var mı emoji848.png

Serviste km bilgisini hatalı girmiş olabilirler. Veya yıl dolmuş olabilir mi?

Son bakimi kendim disarda yaptırdım da,bakim yil olarak mi doldu bilemiyorum

Yorum bağlantısı
Hacı Şenyurt
Bu konuda yazmistiniz bir yerlerinde. Bence geriye doğru bakıp tarih konusunu bulabilirsiniz.
Yorum bağlantısı
Fikri Keleş
Hacı Şenyurt yazdı:
Fikri Keleş yazdı:

Bu konuda yazmistiniz bir yerlerinde. Bence geriye doğru bakıp tarih konusunu bulabilirsiniz.

Bakalim bi ama bilemedim

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız
Fikri Keleş yazdı:

Bakım km bilgisi girilmez, girilen bir model yoktur yani. Hatalı giriş riski olur. Onun yerine bakım sayacı sıfırlanır, tarih olarak 1 yıl saymaya başlar, yazılımda bakım km aralığı neyse onu saymaya başlar. Muhtemelen bakımda sayaç sıfırlanmadı. Km dolmasa bile bir yıl uyarısı verdi. Gerçi zaman dolunca zaman uyarısı vermesi gerekir. 

Yorum bağlantısı
Fikri Keleş
Mahmut Yıldız yazdı:

Bakım km bilgisi girilmez, girilen bir model yoktur yani. Hatalı giriş riski olur. Onun yerine bakım sayacı sıfırlanır, tarih olarak 1 yıl saymaya başlar, yazılımda bakım km aralığı neyse onu saymaya başlar. Muhtemelen bakımda sayaç sıfırlanmadı. Km dolmasa bile bir yıl uyarısı verdi. Gerçi zaman dolunca zaman uyarısı vermesi gerekir. 

Bakimda sıfırlamıştık ve 15 binden geri saymaya başlamıştı.ekranda 11700 km anahtar ve daire icinde 1/4 sekilde bir ceyrek var ayrica 19 yaziyor.

Pek aktaramadim ama foto cekip atacam

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Çağlar Bayur

bunu bilemem de, 1.2 tdi ya ilk bindiğimde bozuk motor takozu var sanmıştım, sıfır arabada, meğerse normalmiş

Yorum bağlantısı
Fikri Keleş
Çağlar Bayur yazdı:

bunu bilemem de, 1.2 tdi ya ilk bindiğimde bozuk motor takozu var sanmıştım, sıfır arabada, meğerse normalmiş

tamam normal olsun da,sürüşü etiliyo.Kulağım hep o seste.

Zamanında cordoba varken de bi sese kulak kesilmiştim.Kime sorduysam normal dedi.Sonradan duymaz olmuştum

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...