İçeriğe Yönlendir

Cruze - Servis Geri Çağırma Duyurusu

Ali Darbaz

Recommended Posts

Ali Darbaz

Merhaba 

Araba hakkında daha fazla bilgi edinmek isterken Gm Recall Center'da servis geri çağırma olduğunu farkettim. Boş mezar bulmuş misali sevinçe telefona  sarıldım. Onayımı aldım randevumu verdim. 

Sonuc borularım ve hidroliğim değişti. 

Gm aracınızı burdan sorgulatın bakın bakam bişey cıkıcakmı. 

https://my.gm.com/recalls

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Gök

ruhsattaki hangi noyu yazdın vın yerine ?

Currently, there are no recalls or programs associated with your 2006 Opel / Vauxhall Astra H

Şasiymiş . bende çıkmadı geri çağrı

Yorum bağlantısı
Behlül Baş
(düzenlendi)

Bende iki tane geri çağırma çıktı. Direkt opel servisini arayıp randevu mu alacağım hocam? Nereyi aramam gerekiyor?

1JCg30.png

tarihinde Behlül Baş tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Behlül Baş yazdı:

Bende iki tane geri çağırma çıktı. Direkt opel servisini arayıp randevu mu alacağım hocam? Nereyi aramam gerekiyor?

Dos doğru yetkili servise gidip gün alıyorsunuz. Opel yetkili servisleri yardımcı olacaktır. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Behlül Baş
Ali Darbaz yazdı:

Dos doğru yetkili servise gidip gün alıyorsunuz. Opel yetkili servisleri yardımcı olacaktır. 

Başta fotoğrafı yanlış yüklemiştim de yine de görebildiniz sanırım. Bir de sunroof'un sıkışma önleyici devre dışı kalıyormuş heralde. Sayenizde Cruze hakkında bir şey daha öğrendim hocam çok sağ olun :yes:

Yorum bağlantısı
Behlül Baş

Neyse ki basit bir hataymış. 2.5 yıldır Cruze var bende o şekilde bir tek Code 89 hatası aldım o da yağ seviyenizi kontrol edin uyarısı. Yağ değişimi yaklaşmıştı buna bağladım yağ değişimi yapınca gitmişti.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...