Ali Darbaz 3 Temmuz 2020 Paylaş 3 Temmuz 2020 Merhaba Araba hakkında daha fazla bilgi edinmek isterken Gm Recall Center'da servis geri çağırma olduğunu farkettim. Boş mezar bulmuş misali sevinçe telefona sarıldım. Onayımı aldım randevumu verdim. Sonuc borularım ve hidroliğim değişti. Gm aracınızı burdan sorgulatın bakın bakam bişey cıkıcakmı. https://my.gm.com/recalls 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 3 Temmuz 2020 Paylaş 3 Temmuz 2020 ruhsattaki hangi noyu yazdın vın yerine ? Currently, there are no recalls or programs associated with your 2006 Opel / Vauxhall Astra H Şasiymiş . bende çıkmadı geri çağrı Yorum bağlantısı
Behlül Baş 7 Temmuz 2020 Paylaş 7 Temmuz 2020 (düzenlendi) Bende iki tane geri çağırma çıktı. Direkt opel servisini arayıp randevu mu alacağım hocam? Nereyi aramam gerekiyor? 7 Temmuz 2020 tarihinde Behlül Baş tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 Temmuz 2020 Yazar Paylaş 7 Temmuz 2020 Behlül Baş yazdı: Bende iki tane geri çağırma çıktı. Direkt opel servisini arayıp randevu mu alacağım hocam? Nereyi aramam gerekiyor? Dos doğru yetkili servise gidip gün alıyorsunuz. Opel yetkili servisleri yardımcı olacaktır. 1 Yorum bağlantısı
Behlül Baş 7 Temmuz 2020 Paylaş 7 Temmuz 2020 Ali Darbaz yazdı: Dos doğru yetkili servise gidip gün alıyorsunuz. Opel yetkili servisleri yardımcı olacaktır. Başta fotoğrafı yanlış yüklemiştim de yine de görebildiniz sanırım. Bir de sunroof'un sıkışma önleyici devre dışı kalıyormuş heralde. Sayenizde Cruze hakkında bir şey daha öğrendim hocam çok sağ olun Yorum bağlantısı
Behlül Baş 7 Temmuz 2020 Paylaş 7 Temmuz 2020 Neyse ki basit bir hataymış. 2.5 yıldır Cruze var bende o şekilde bir tek Code 89 hatası aldım o da yağ seviyenizi kontrol edin uyarısı. Yağ değişimi yaklaşmıştı buna bağladım yağ değişimi yapınca gitmişti. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts