İçeriğe Yönlendir

Moral Bozan Ustalar

Deniz Kocaoğlu

Recommended Posts

Sami Demirpaz
Sani Gerşon yazdı:

Torque Pro candır.

apple ile duzgun calistiramiyorum ya ben. Obd kucuk mavi olanlardan. Onda mi sorun var acaba bilemedim. 

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
Emre Demir yazdı:

Sonuç olarak mk1 focus candır mı :D 

Benim gözümde evet efsanedir. Ama şuan ederinden çok paraya rakamlara. 

Yorum bağlantısı
Ozan Cengiz

4 yıl Focus 1 ghia sedan kullandım tipiyle sağlamlığıyla yol tutuşuyla süper bir araçtır.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Sami Demirpaz yazdı:

apple ile duzgun calistiramiyorum ya ben. Obd kucuk mavi olanlardan. Onda mi sorun var acaba bilemedim. 

Muhtemelen. OBD'ler apple onaylı olmayınca maalesef bu tip sorunlar olabiliyor. Bu cihazların en verimlisi bir android cihazda oluyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alpay Sumer

Golfü aldım.Genel kontrole gittim hemen. İlk laf dsg tüh, yazık olmus hemen sat dediler. Araba manuel😂

• Beğen 1
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Seyyitali Mollabeyi
Deniz Kocaoğlu yazdı:

Değerli Forum Üyeleri! Merhaba

Yakın zamanda 2005 2.0 Tdci Mondeo Stw 265000 km'de değişensiz bir araç satın aldım. Ekspertiz yaptırdım birkaç ustaya da gösterdim ve  araçta herhangi bir sorun olmamasına rağmen ustaların hepsi şunu söylüyor: Bu aracı alarak belayı satın almışsın, İleride çok masraf açar, sat kurtul gibi bir sürü şey... Aracı çok beğenmeme rağmen moralim çok bozuldu. Bu araç ile alakalı  düşünceleriniz nedir acaba? saygılar

Için rahat olsun. Keyifle bin 

Yorum bağlantısı
Deniz Kocaoğlu
(düzenlendi)
Seyyitali Mollabeyi yazdı:

Için rahat olsun. Keyifle bin 

Teşekkür ederim

Emre Demir yazdı:

Sonuç olarak mk1 focus candır mı :D 

tarihinde Deniz Kocaoğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Deniz Kocaoğlu
Mustafa Tüfekçi yazdı:

2001 den 2007 ye Ford'un çok modeline bindim. Mondeo tdci son tercihim olurdu. Ustaların haklı olduğu yer bozulursa evet parça maliyeti yüksek bulunurlugu focus 1 den az. Yan sanayisi para etmez orijinalini bulmak zor .

Kötü araba değil ama yüksek km de saatli bomba. Turbosu manifoltla bir. Yenisini bulmaya çalışın kaç para bakın. Enjektörleri keza ayar tutturmak sanayi elektriği voltajına kadar tripli. Ghia olanı kaskolu iken önden iki far hasarına pert oluyor.  Sw ise zaten arka hasarda direk çöp ki Allah kaza bela vermesin. Otosan da parça sorsanız böyle bir araç mi sattık diye yüzünuze bakarlar. Tamir işçiliğinde ustalar çok uğraşıyor diye işçilik fiyatı da yüksek kalıyor. Hele iş bilmeyen biri ise bir amortisör sokmek için bir gün ugrasabilirler. Başımıza gelmiştir :)

Gerçekçi bir yorum teşekkürler hocam

Yorum bağlantısı
Bülent Tarakçı
Alpay Sumer yazdı:

Golfü aldım.Genel kontrole gittim hemen. İlk laf dsg tüh, yazık olmus hemen sat dediler. Araba manuel😂

Ne diyorsun? Evahhhh! :) 

Emre Demir yazdı:

Hele iş bilmeyen biri ise bir amortisör sokmek için bir gün ugrasabilirler.

Okuyunca aklıma 2005 C-Max ın polen filtresi geldi. Onu değiştirmekte çok zordu. Gaz pedalının arkasındaydı ve pedalı sökmek gerekiyordu. Değişimi süreklilik arz eden bir sarf malzemesini neden öyle bir yere koymuşlar, anlamak gerçekten zor. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Levent Güzelkalp
Okuyunca aklıma 2005 C-Max ın polen filtresi geldi. Onu değiştirmekte çok zordu. Gaz pedalının arkasındaydı ve pedalı sökmek gerekiyordu. Değişimi süreklilik arz eden bir sarf malzemesini neden öyle bir yere koymuşlar, anlamak gerçekten zor. 
2006 fiesta da öyle pedal sökülmeden olmuyor degisim
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...