Eyüp Çetin Pazar 11:23 Yazar Paylaş Pazar 11:23 Selçuk Bakış yazdı: Tayin Adana'ya mı çıktı hocam Evet Selçuk artık Adana'dayım. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Pazar 13:00 Paylaş Pazar 13:00 Eyüp Çetin yazdı: Evet Selçuk artık Adana'dayım. Hayırlı olsun Eyüp hocam uzaklasmissiniz biraz bizden. 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin Pazar 13:22 Yazar Paylaş Pazar 13:22 Mehmet Yeter yazdı: Hayırlı olsun Eyüp hocam uzaklasmissiniz biraz bizden. Teşekkür ederim Mehmet hocam. Siz geç geldiniz yoksa uzun yıllardır oradaydım ben. 😊 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Pazar 13:24 Paylaş Pazar 13:24 Eyüp Çetin yazdı: Teşekkür ederim Mehmet hocam. Siz geç geldiniz yoksa uzun yıllardır oradaydım ben. 😊 Sormayın hocam bizim işler biraz geç olur. Biz daha buralardayiz yolunuz düşerse beklerim ama acayip sıcak. 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin Pazar 13:53 Yazar Paylaş Pazar 13:53 Mehmet Yeter yazdı: Sormayın hocam bizim işler biraz geç olur. Biz daha buralardayiz yolunuz düşerse beklerim ama acayip sıcak. Hocam sıcak deme bana adanadayım şu anda 😁 Artık uygun bir zamanda buluşma yaparız ilerleyen zamanlarda inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış Pazar 16:18 Paylaş Pazar 16:18 Hayırlı olsun Allah utandırmasın inşallah 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin Pazar 19:31 Yazar Paylaş Pazar 19:31 Selçuk Bakış yazdı: Hayırlı olsun Allah utandırmasın inşallah Eyvallah kardeşim 🙏🏻 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts