Mert Emre ŞAMCI 5 Eylül 2020 Paylaş 5 Eylül 2020 Arkadaşlar merhaba, 2004 1.4i benzin&lpg fiestam şuana kadar en sık fan açan hararete bana göre en müsait araçlarımdan biri oldu. 3-5 dur kalka gir stop et fan açar. Yokuşta 2-3 dur kalka denk gel fan açar. Merak ettiğim bir husus var. Ben aracı sürekli 3.500 - 4.000 devirde kullansam vitesleri 4000 - 4500 seviyesinde atsam yakıt tüketimi dışında araca zararı olur mu? Örneğin yüksek devir çevirdiğim için hararet yapmaya çok daha müsait hale mi gelir yoksa çok uzun km ler bu tarz kullanırsan motoru biraz aşındırabilirsin ve sadece yakıt tüketimin artar mı dersiniz? Bu olayı tam açıklar mısınız. Arada namussuzla 4000 devirlere çıkıyorum çok keyif veriyor. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 Eylül 2020 Paylaş 5 Eylül 2020 Saate 30 km hızdan düşük kullandığın sürece hararet oluşması normal . Fan açan arabaya hararet yaptı demek yanlış olur. Araba işlem sürecini uyguluyor. Sana tavsiye çok trafik giriyorsan google navigasyonu kullan. Mümkün mertebe trafikten uzak götürsün seni. Hararet motorun cevirdiği devirden çok öndeki hava alıklarına süzülen hava ile alakalı. Radyatöre ne kadar çok hava çarparsa o kadar serin yol alır. Sürüş hızın fan açmış gibi radyatörün etkilenmesini sağlar. Arabanı trafiğe soktuğunda fan açması gayet normal. Fan açması senin saate 60 km hızla sürerken önden giren havanın etkisini veriyor. Neden bu kadar fan açıyor demek yanlış olur. Neden trafik bu kadar sıkışık demen daha doğru olur. 1 Yorum bağlantısı
Ömer Sarıgül 5 Eylül 2020 Paylaş 5 Eylül 2020 Bu sıcaklarda hemen fan açması normal. Örneğin şu aralar adana da 50 dereceyi geçen sıcaklıkları görüyoruz arabalar ne yapsın 😀 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 7 Eylül 2020 Paylaş 7 Eylül 2020 (düzenlendi) oo en sevdiğim 4000 devir. 2006 aracımla yaparım. ama seninki gibi fan açmıyor benim araç. çok aşırı dur kalklarım olursa belki. belki senin fan açma sebeplerin düşük hızlarda(süreklilik halinde yani 2 dk boyunda saatte 40 km gitmek gibi) çevirdiğin yüksek devirler olabilir. etkendir. 7 Eylül 2020 tarihinde Ümit Türk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
ALİ SEYKAN 7 Eylül 2020 Paylaş 7 Eylül 2020 Düşük hız+yüksek devir+yüksek hava sıcaklığı+termostat arızaları+kireç tıkanıklığı+su pompası arızaları= hararet Ayrıca lpg sistemi motoru daha çok ısıtıyor. Sırf ısı yüzünden egzoz çıkışı kopan araç gördüm ve hararet yapıyordu sürekli. Fan açması iyi en azından arıza orada değil. Yorum bağlantısı
Mert Emre ŞAMCI 7 Eylül 2020 Yazar Paylaş 7 Eylül 2020 Ümit Türk yazdı: oo en sevdiğim 4000 devir. 2006 aracımla yaparım. ama seninki gibi fan açmıyor benim araç. çok aşırı dur kalklarım olursa belki. belki senin fan açma sebeplerin düşük hızlarda(süreklilik halinde yani 2 dk boyunda saatte 40 km gitmek gibi) çevirdiğin yüksek devirler olabilir. etkendir. Arada da aracı stop ediyorum. Ondan sonra 70-80 saniye falan fan açıyor ama kontağı kapamam ile başlıyor. Yorum bağlantısı
Ümit Türk 8 Eylül 2020 Paylaş 8 Eylül 2020 Mert Emre ŞAMCI yazdı: Arada da aracı stop ediyorum. Ondan sonra 70-80 saniye falan fan açıyor ama kontağı kapamam ile başlıyor. soğutma sisteminin en güzel yanı. fan açması iyidir. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 Eylül 2020 Paylaş 8 Eylül 2020 Ümit Türk yazdı: soğutma sisteminin en güzel yanı. fan açması iyidir. Bu durum biraz saçma, sadece içerdeki sıcak havayı atar. Ama devir daim olmadığı için suyu soğutması mümkün olacağını zannetmem. Radyatörde kalan suyu soğutur, oda motora ulaşmaz. Yorum bağlantısı
Ümit Türk 8 Eylül 2020 Paylaş 8 Eylül 2020 Ali Darbaz yazdı: Bu durum biraz saçma, sadece içerdeki sıcak havayı atar. Ama devir daim olmadığı için suyu soğutması mümkün olacağını zannetmem. Radyatörde kalan suyu soğutur, oda motora ulaşmaz. o zaman neden çalışıyor? ihtiyaç halinde çalışıyor neticede. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 Eylül 2020 Paylaş 8 Eylül 2020 Ümit Türk yazdı: o zaman neden çalışıyor? ihtiyaç halinde çalışıyor neticede. Hyundai i10 ve Chevy Cruze böyle bişey yapmıyor. Yine Connect, Punto, fiesta 1.5 tdci da buna rastlamadım. Yorum bağlantısı
ALİ SEYKAN 8 Eylül 2020 Paylaş 8 Eylül 2020 Ümit Türk yazdı: o zaman neden çalışıyor? ihtiyaç halinde çalışıyor neticede. Yaşça büyük çoğu araçta var bu olay. Mutlaka denk gelmişsinizdir dışarıda yürürken. Ben normal olduğunu tahmin ediyorum.Ama illa var bir şey derseniz fanın durmaması termostat arızasına işaret ediyor olabilir. Evdeki su ısıtıcısı hesabı tık diye atması lazım soğuyunca. Atamıyor olabilir. Ucuz bir parça İkinci olasılıkta devirdaim sistemindeki kireçlenme nedeniyle su iletiminde zorlanma olabilir. Yorum bağlantısı
Mert Emre ŞAMCI 9 Eylül 2020 Yazar Paylaş 9 Eylül 2020 ALİ SEYKAN yazdı: Yaşça büyük çoğu araçta var bu olay. Mutlaka denk gelmişsinizdir dışarıda yürürken. Ben normal olduğunu tahmin ediyorum.Ama illa var bir şey derseniz fanın durmaması termostat arızasına işaret ediyor olabilir. Evdeki su ısıtıcısı hesabı tık diye atması lazım soğuyunca. Atamıyor olabilir. Ucuz bir parça İkinci olasılıkta devirdaim sistemindeki kireçlenme nedeniyle su iletiminde zorlanma olabilir. Hocam süresiz çalıştığı hiç olmadı. Bugünden örnek vereyim mesela. Sabah ilk marşı bastım. Çok hafif dur kalklı bir trafiğe girdim. Toplasanız 4 dakika. Daha sonrasında dönüşte sokağa geldim. Sokağa gelene kadar toplam 5 km falan yaptım. Sokağa geldiğimde aracı bi 4-5 dakika rölantide beklettim. Fan açtı çalışırken. Fan açmasından sonra yaklaşık 600 metre aracı sürdüm. Sokağa son kez girerken 2. vitesde 5.000 devire kadar debriyajla çıkıp düştüm. Sadece orada 3.000 devir üzerine 1 kere çıktım. Aracı park edip stop ettiğimde tekrar fan açtı. Yaklaşık 30 saniye. Yorum bağlantısı
ALİ SEYKAN 9 Eylül 2020 Paylaş 9 Eylül 2020 Mert Emre ŞAMCI yazdı: Hocam süresiz çalıştığı hiç olmadı. Bugünden örnek vereyim mesela. Sabah ilk marşı bastım. Çok hafif dur kalklı bir trafiğe girdim. Toplasanız 4 dakika. Daha sonrasında dönüşte sokağa geldim. Sokağa gelene kadar toplam 5 km falan yaptım. Sokağa geldiğimde aracı bi 4-5 dakika rölantide beklettim. Fan açtı çalışırken. Fan açmasından sonra yaklaşık 600 metre aracı sürdüm. Sokağa son kez girerken 2. vitesde 5.000 devire kadar debriyajla çıkıp düştüm. Sadece orada 3.000 devir üzerine 1 kere çıktım. Aracı park edip stop ettiğimde tekrar fan açtı. Yaklaşık 30 saniye. 30 saniye dediğiniz durum bence normal. Çoğu araçta standart olarak yapılan bir şey bu özellikle yaşça büyük araçlarda. Ama anormal bir durum olduğunu düşünüyorsanız mutlaka baktırın. https://www.youtube.com/watch?v=yFM3nnRq4xE Sizde hareret kaç derece ? Yorum bağlantısı
Mert Emre ŞAMCI 9 Eylül 2020 Yazar Paylaş 9 Eylül 2020 ALİ SEYKAN yazdı: 30 saniye dediğiniz durum bence normal. Çoğu araçta standart olarak yapılan bir şey bu özellikle yaşça büyük araçlarda. Ama anormal bir durum olduğunu düşünüyorsanız mutlaka baktırın. https://www.youtube.com/watch?v=yFM3nnRq4xE Sizde hareret kaç derece ? Bu videoyu izledim ancak anlamadım. Sıcaklığın kaç derece olduğu hangi ekran. EE yazıp 85 olan yer mi Yorum bağlantısı
ALİ SEYKAN 9 Eylül 2020 Paylaş 9 Eylül 2020 Mert Emre ŞAMCI yazdı: Bu videoyu izledim ancak anlamadım. Sıcaklığın kaç derece olduğu hangi ekran. EE yazıp 85 olan yer mi Tam bilmiyorum ama tuşa bastıkça çıkar. Ayrıca videoda bakarsanız panelde ayrı hareret göstergesi var zaten, oradaki duruma göre hareket edin Yorum bağlantısı
Mert Emre ŞAMCI 10 Eylül 2020 Yazar Paylaş 10 Eylül 2020 ALİ SEYKAN yazdı: Tam bilmiyorum ama tuşa bastıkça çıkar. Ayrıca videoda bakarsanız panelde ayrı hareret göstergesi var zaten, oradaki duruma göre hareket edin O gösterge sürekli aynı hocam. Fan açıp 103 derece olduğunda da aynı. Motor 90 derece ikende. Yorum bağlantısı
Recommended Posts