Cengizhan Deniz 24 Eylül 2020 Yazar Paylaş 24 Eylül 2020 Çevremde aracı tanıyan kişilerin de yönlendirmesiyle Ford Mondeo 2.0 dizel otomatik 2011 titanyum (Aisin şanzıman 140 HP) aldım arkadaşlar. Passat'ı sattım üstüne yaklaşık 30 bin lira da cebimde kaldı. Üstelik aynı model yılında daha konforlu, donanımlı bir araca biniyorum artık. Alıcı arkadaş Passat'ın yanında poz vererek resim bile çektirdi :)) İnsanımızdaki Passat takıntısını gerçekten anlayamayacağım sanırım. Kıymetli yanıtlarınız için teşekkür ederim. 8 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 24 Eylül 2020 Paylaş 24 Eylül 2020 Hayırlı olsun mu desek geçmiş olsun mu Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 24 Eylül 2020 Paylaş 24 Eylül 2020 Hayırlı olsun, doğru yolu bulmuşsun Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 24 Eylül 2020 Paylaş 24 Eylül 2020 Mondeo gerçek d segmenttir. Passat çakma d segment. O yüzden vw cc, arteon çıkarmıştır. Ha passat kötü müdür? En boşları hariç kesinlikle kötü değildir. Hayırlı olsun 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 24 Eylül 2020 Paylaş 24 Eylül 2020 (düzenlendi) Cengizhan Deniz yazdı: Çevremde aracı tanıyan kişilerin de yönlendirmesiyle Ford Mondeo 2.0 dizel otomatik 2011 titanyum (Aisin şanzıman 140 HP) aldım arkadaşlar. Passat'ı sattım üstüne yaklaşık 30 bin lira da cebimde kaldı. Üstelik aynı model yılında daha konforlu, donanımlı bir araca biniyorum artık. Alıcı arkadaş Passat'ın yanında poz vererek resim bile çektirdi :)) İnsanımızdaki Passat takıntısını gerçekten anlayamayacağım sanırım. Kıymetli yanıtlarınız için teşekkür ederim. Parasından fazlasını sunan bir arabaya binmek, hele bizim ülkemizde paha biçilemez hale geldi. Doğru karar bence de hayırlı olsun. Aynı motor şanzıımanlı galaxy e biniyorum. Yokuşta böyle gittiğini bilmiyordum otomatik şanzımanın.Çok konforlu bir ikili. 24 Eylül 2020 tarihinde Mustafa Yanar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Gök 25 Eylül 2020 Paylaş 25 Eylül 2020 (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: Passat çakma d segment. haha Cengizhan Deniz yazdı: Çevremde aracı tanıyan kişilerin de yönlendirmesiyle Ford Mondeo 2.0 dizel otomatik 2011 titanyum (Aisin şanzıman 140 HP) aldım arkadaşlar. Passat'ı sattım üstüne yaklaşık 30 bin lira da cebimde kaldı. Üstelik aynı model yılında daha konforlu, donanımlı bir araca biniyorum artık. Alıcı arkadaş Passat'ın yanında poz vererek resim bile çektirdi :)) İnsanımızdaki Passat takıntısını gerçekten anlayamayacağım sanırım. Kıymetli yanıtlarınız için teşekkür ederim. güle güle kullanın hayırlı uğurlu olsun kadrandaki mavi ekranı çok karizmatik duruyor mondeoların gerçekten güzel bir araba 25 Eylül 2020 tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts