Emre Akbas 9 Eylül 2020 Paylaş 9 Eylül 2020 Merhaba; Bildiğiniz gibi focus 2.5 kasalarda içerden bağaj kapağını açmak için ekstra bir tuş yok. Herseferinde uzaktan kumanda ile açmak gerekiyor buda avm lere girerken yada yol kontrollerinde vs oldukça zahmetli oluyor. Bende bundan önce focus 1 vardı onun içerisinde ayrı olarak biliyorsunuz bağaj açma tuşu var oldukçada pratik ve güzel bir yerde çokta kullanışlıydı. Ancak focus 2.5 kasada olmaması büyük eksiklik. Teknik tedaylarına çok hakim değilim ancak arka plaka üzerindeki bağaj açma tuşundan bir hat çekerek içeriye böyle bir tuş yapmak mümkünmüdür? Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 9 Eylül 2020 Paylaş 9 Eylül 2020 bir röle ile yapılır iş bilen elektrikçi yapar harici bir tuş koyarak ... Yorum bağlantısı
Ümit Türk 9 Eylül 2020 Paylaş 9 Eylül 2020 Emre Akbas yazdı: Merhaba; Bildiğiniz gibi focus 2.5 kasalarda içerden bağaj kapağını açmak için ekstra bir tuş yok. Herseferinde uzaktan kumanda ile açmak gerekiyor buda avm lere girerken yada yol kontrollerinde vs oldukça zahmetli oluyor. Bende bundan önce focus 1 vardı onun içerisinde ayrı olarak biliyorsunuz bağaj açma tuşu var oldukçada pratik ve güzel bir yerde çokta kullanışlıydı. Ancak focus 2.5 kasada olmaması büyük eksiklik. Teknik tedaylarına çok hakim değilim ancak arka plaka üzerindeki bağaj açma tuşundan bir hat çekerek içeriye böyle bir tuş yapmak mümkünmüdür? çok şaşırdım şuanda. neden böyle birşey yapmışlar. bagaj üstünden elle açılamıyor mu? Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 9 Eylül 2020 Paylaş 9 Eylül 2020 Ümit Türk yazdı: bagaj üstünden elle açılamıyor mu? o var, içeride yok düşme, anahtardan açmak gerekiyor, bence torpidoda olmasından farkı yok. Yorum bağlantısı
Fırat Önal 9 Eylül 2020 Paylaş 9 Eylül 2020 Açıkcası eksikliğini hiç hissetmedim. Tabi olsa kötü olmazdı. Ben, hız sabitleme butonlarına aydınlatma koymayan ford mühendislerinden çok da fazlasını beklemiyorum . 1 Yorum bağlantısı
Rıdvan Turan 9 Eylül 2020 Paylaş 9 Eylül 2020 Hocam ben aracı obd ye bağlayıp oradan bütün kapıları hız 10 km nin üstüne çıkınca kilitlemeye ayarladık , sonrasında şoför kilidini açtığımızda ( kapıyı açmaya gerek yok ) bütün kapılar açılıyor. Masraf =0 tl ( OBD-II cihazı varsa ) Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Eylül 2020 Paylaş 9 Eylül 2020 bagajda zaten açma tuşu var? içerden tuşa gerek duyma sebebinizi anlamadım? Yorum bağlantısı
Rıdvan Turan 9 Eylül 2020 Paylaş 9 Eylül 2020 Çağlar Bayur yazdı: bagajda zaten açma tuşu var? içerden tuşa gerek duyma sebebinizi anlamadım? Abi yanlış anlamadıysam bagaj kilitli iken bagajı açmak için anahtardaki kumanda düğmesi ile açıyor. motor çalışırken kilidi açmak için anahtardan bagajın kilidini açmak zor oluyor anahtar kontakta olduğu için. Yani bagajın açılması ile ilgili bir durum değil araç çalışıyorken bagaj kilidinin açılması ile ilgili bir durumu ifade ediyor sanırsam. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Eylül 2020 Paylaş 9 Eylül 2020 sol kapıdan merkezi kilidi açınca bagaj düğmesi de çalışır zaten? Rıdvan Turan yazdı: bagaj kilitli iken bagajı açmak için anahtardaki kumanda düğmesi ile açıyor. acaba sonradan takılmış bir sistem mi var? 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 9 Eylül 2020 Paylaş 9 Eylül 2020 Emre Akbas yazdı: Herseferinde uzaktan kumanda ile açmak gerekiyor buda avm lere girerken yada yol kontrollerinde vs oldukça zahmetli oluyor. Çağlar Bayur yazdı: bagajda zaten açma tuşu var? içerden tuşa gerek duyma sebebinizi anlamadım? Sanırım anahtarsız çalıştırma var araçta ondan, benim kontakta olduğu için sıkıntı yok Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Eylül 2020 Paylaş 9 Eylül 2020 (düzenlendi) Ahmet İhsan Akşen yazdı: Sanırım anahtarsız çalıştırma var araçta ondan, benim kontakta olduğu için sıkıntı yok tamam da kumanda gerekmiyor zaten araç içinden merkezi kilidi açmak için? focusta düğme ihtiyacını merak ettim hiç duymamıştım 9 Eylül 2020 tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 9 Eylül 2020 Paylaş 9 Eylül 2020 Ben kumandaya basıyorum bagaj kapağı açılıyor derek, sizin dediğiniz kilit olayında kilidi açılıyor ama görevli bagajı açması gerekiyor. Birde kapılar kitli olmalı sanırım kapıdaki kilitle açmak için. Yorum bağlantısı
Serkan Gülderen 11 Eylül 2020 Paylaş 11 Eylül 2020 2,5 kasada araca bindiniz sürücü kapısını kapadınız ve araç hareket etti diyelim kapılar kilitli de değil yanı sürücü ve yolcu kapıları dışardan müdahale ile açılabiliyor, ancak gelelim bagaja; siz bu şeklide bagaj kesinlikle açılmaz, ancak ya sürücü kapısısını açacaksınız yada kumanda düğmesi üzerinden açacaksınız. sanırım sıkışık trafikte hırsızlık olaylarının önüne geçmek maksadıyla kullanılan bir sistem. şahsen ben memnunum dışardan açılmamaısına. Yorum bağlantısı
Ozan Cengiz 11 Eylül 2020 Paylaş 11 Eylül 2020 Asıl sıkıntı bence kaputa içerden bir açma mekanizması şart kaputu açmak için anahtar istiyor.Araç çalışırken kaputu açamıyorsunuz. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts