Görkem Karakaş 20 Eylül 2020 Paylaş 20 Eylül 2020 Merhabalar. Bi arkadaşım kafayı fena Serçeyle bozdu. Duruma göre 124 de olur tabi. Tutturdu alacağım eksikleri olursa yavaş yavaş yaptıracağım diye. Boyasına kaportasına bakarız. Çürük var mı boya ister mi diye. Ama motor olarak sorun çıkarmasın istiyor. Nesine bakarız. Motor iyi mi nasıl anlarız bilgisi olan vardır illaki diye sizlere bir sorayım istedim. Bu arada kendinde eşinde dostunda satılık olan varsa da talibiz. Teşekkür ederim 1 Yorum bağlantısı
Emre Demir 20 Eylül 2020 Paylaş 20 Eylül 2020 en ucuz yeri motoru zaten en bol parça orda var. 1 Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 20 Eylül 2020 Paylaş 20 Eylül 2020 (düzenlendi) Afyondasınız, gidin nazilliye zibil dünya tertemiz 124 ler bulabilirsiniz. Ben oradan almıştım çok ta memnundum. Parça olarakta Ispartada bi abimiz vardı, herşey bulunurdu onda. Bu da sattığımdan 1 saat önceki karesi 20 Eylül 2020 tarihinde Hakan Tarım tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 20 Eylül 2020 Yazar Paylaş 20 Eylül 2020 en ucuz yeri motoru zaten [emoji4] en bol parça orda var.Hahaha teşekkür ederim Afyondasınız, gidin nazilliye zibil dünya tertemiz 124 ler bulabilirsiniz. Ben oradan almıştım çok ta memnundum. Parça olarakta Ispartada bi abimiz vardı, herşey bulunurdu onda. Bu da sattığımdan 1 saat önceki karesi [emoji20] Nazilli iki saat ısparta bi saat bana çok teşekkür ederim sağolun 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Eylül 2020 Paylaş 20 Eylül 2020 Alsın.. çürük hariç her sorunu kolayca çözülür. Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 20 Eylül 2020 Paylaş 20 Eylül 2020 Görkem Karakaş yazdı: Nazilli iki saat ısparta bi saat bana çok teşekkür ederim sağolun https://doganay.sahibinden.com/ al sana doğanay abinin linki. Telefon aç bilgi al, adam gibi adam esnaf abidir kendisi. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 20 Eylül 2020 Paylaş 20 Eylül 2020 T stop bunlarda mi 131 demi yoksa her ikisinde de mi oluyordu? Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 20 Eylül 2020 Paylaş 20 Eylül 2020 https://letgo.onelink.me/O2PG/c09d9b16 Arkadaş bana bunu attı bu gün mesela. Bende şu al sat sınırı olmasa https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tofas-1976-murat-124________efsane-855012874/detay Şuna bakacaktim 1 Yorum bağlantısı
Barış AÇIL 20 Eylül 2020 Paylaş 20 Eylül 2020 T stop bunlarda mi 131 demi yoksa her ikisinde de mi oluyordu?131 de vardı 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Eylül 2020 Paylaş 20 Eylül 2020 ben olsam yıkık alır toplardım hiç değilse içini dışını bilirdim. daha pahalıya gelebilir ama bitince değeri de artar. ama serçe almam 124 olması şart 4 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 20 Eylül 2020 Paylaş 20 Eylül 2020 Serçe almasın, 124’ün belki Bi klasik değeri olabilir, özellikle de Murat olmayanı bulunursa. Ama Serçe 🤷🏻♂️ 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 20 Eylül 2020 Paylaş 20 Eylül 2020 Çağlar Bayur yazdı: ben olsam yıkık alır toplardım hiç değilse içini dışını bilirdim. daha pahalıya gelebilir ama bitince değeri de artar. ama serçe almam 124 olması şart Sen sanayide eşi dostu olansin. Arkadaş böyle bir fantezi ye girecekse araç hariç 30 bin belki harcar. O da ilk seferde doğru esnafa denk gelirse. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 20 Eylül 2020 Paylaş 20 Eylül 2020 Çürük olmayan boyası kabarmamis bişi bulursa murat yada serçe farketmez ikisi de alınır. Murat nostaljik serçe orijinal olursa oda güzeldir. İki tane 124 um oldu 73 ve 75 . 75 modeli kaportacı dan aldım temizdi. 73 un taban saçını yaptırmıştım naz niyazla 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Eylül 2020 Paylaş 20 Eylül 2020 Mustafa Tüfekçi yazdı: Sen sanayide eşi dostu olansin. Arkadaş böyle bir fantezi ye girecekse araç hariç 30 bin belki harcar. O da ilk seferde doğru esnafa denk gelirse. değer ama.... yoldan geçen müşteri ye de daha ucuza yapıyorlar, tam tersi o işler 2 Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 20 Eylül 2020 Yazar Paylaş 20 Eylül 2020 Şuan için bi toplama düşüncesi yok. Araba kullanılacak. Heves serçe yönünde ama bende 124 için ısrar ediyorum. Anladığım kadarıyla çürük olmaması ve arabanın yürür olması önemli. Arızalar giderilebiliyor ve hakan abi de bi yedek parça / usta tavsiyesi de verdi. Zaten ısparta bize 1 saat o yönde de sıkıntı yok. Bi kaç ilan var kafamızda biraz daha netleştirip alacağız inşallah. Eğer olursa bu taraflara yakın denizli aydın afyon ısparta burdur en fazla da antalya çevresinde bi araba tavsiyeniz olursa gidip bakarız. Bütçe de 15 civarı 1 Yorum bağlantısı
Emre Demir 20 Eylül 2020 Paylaş 20 Eylül 2020 https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tofas-103-favoriye-son-hafta-713269547/detay 1 Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 20 Eylül 2020 Paylaş 20 Eylül 2020 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: ama serçe almam 124 olması şart Aynen abi. 124 bu boru değil Alırken herşeyi orjinal diyenler olacak kesin. En basit tamponu kapıı tıktıklar gibi tıklatın. Has döküm tampon mu değil mi anlaşıılır Misal bendeki döküm tampondu, kendi fabrikasyonu yani. Sonradan alınanlar çok adii oluyor. Tamam parlak marlak ama elle eğersin Kapı kilitleri serçe ve 131 lerinkiyle değiştiriyorlar güzel kapanıyor olabilir lakin, yuvarlak göbekli orjinalinin sesinin yerini hiçbirşey tutmuyor. 20 Eylül 2020 tarihinde Hakan Tarım tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Barış AÇIL 21 Eylül 2020 Paylaş 21 Eylül 2020 Serçe de artık piyasada görünmeyen bir araç ve eminim temiz bir serçe insanların dikkatini çekecek, sizi de mutlu edecektir.17 -18 yaşında yaz tatillerinde iki sene baraj inşaatında topoğraf yanında çalışmıştım. Aracımız serçe idi ve ne yollarda ne şartlarda kullanılıyordu garibim. Ama bir günde nazlanmadı bugün ben işe gitmeyeceğim diye[emoji3059]Ama serçe mi 124 mu derseniz tabiki 124 .Yuvarlak farlar, uzunlamasina tasarlanan göstergeler, kromaj tampon bu aracı daha çekici yapıyor. 1 Yorum bağlantısı
Selim Kaya 21 Eylül 2020 Paylaş 21 Eylül 2020 Bu gibi arabalarda benim fikrim, kaporta düzgün olsun gerekirse içinde motoru olmasın. Kaporta işçiliği mekaniğe göre daha zordur. Yine de hemen hemen her parçası bulunabileceği için toplanmayacak araç değil. Ama sanayiye gider yavaş yavaş toplatırım diye düşünüyorsa pek tavsiye etmem. Garajı olacak, canı sıkıldıkça sağını solunu kurcalayacak. Ya da parası ve vakti bol olup, gerçekten bu işlerle uğraşan birilerini bulması gerek. 1 Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 21 Eylül 2020 Paylaş 21 Eylül 2020 Ben 5 yıl önce alıp toplamıştım. Forumda konusu vardı ama bulamadım. Oto Haber, Sabah gazetesi vs bir kaç yerde haber olmuştu. Elbette serçe parçası falan bulmak daha kolay orjinal olarak ama 124 ün keyfi de başka. Tam bir klasik. Arkadaşların da dediği gibi çürük olmasın gerisi kolay. Ben kompla soymuştum kendim arabayı altına çamurluklara ve kaput vs her yere pas giderme ve üzerine komple inşaat yalıtım malzemesi döşemiştim. İnanın ses yoktu yol sesi olarak. Eğer günlük binilecekse, bujiler kablolar, platin meksefe yağ ve filtrelerini yeniletin gerisi sıkıntı değil. Ben 2 arabamı da satıp 1 yıl binmiştim. Bunları yaparsanız sorunsuz binersiniz. Zaten 1000 TL harcasanız CİLLOP gibi olur. Parça konusunda Isparta merkez gerçekten de. Ben Isparta'lı olduğum için tedarik sorunum olmadı. Sahibinden de mağazası var. Güvenilir bir arkadaş. 1 günde elinizde olur. Her şey var kapı pencere Çok keyifli bir yola girmişsiniz. Hayırlı olsun. Valla ne yalan söyliyeyim şimdi bunları yazken bile heves ettim tekrar toplasam mı diye 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Eylül 2020 Paylaş 21 Eylül 2020 Cem Dilmen yazdı: Ben 5 yıl önce alıp toplamıştım. Forumda konusu vardı ama bulamadım. Fotoğraflar silinmiş hocam.. sende duruyorsa foruma yükleyelim fotoğrafları bir daha silinmesin. 1 Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 21 Eylül 2020 Yazar Paylaş 21 Eylül 2020 Ben 5 yıl önce alıp toplamıştım. Forumda konusu vardı ama bulamadım. Oto Haber, Sabah gazetesi vs bir kaç yerde haber olmuştu. Elbette serçe parçası falan bulmak daha kolay orjinal olarak ama 124 ün keyfi de başka. Tam bir klasik. Arkadaşların da dediği gibi çürük olmasın gerisi kolay. Ben kompla soymuştum kendim arabayı altına çamurluklara ve kaput vs her yere pas giderme ve üzerine komple inşaat yalıtım malzemesi döşemiştim. İnanın ses yoktu yol sesi olarak. Eğer günlük binilecekse, bujiler kablolar, platin meksefe yağ ve filtrelerini yeniletin gerisi sıkıntı değil. Ben 2 arabamı da satıp 1 yıl binmiştim. Bunları yaparsanız sorunsuz binersiniz. Zaten 1000 TL harcasanız CİLLOP gibi olur. Parça konusunda Isparta merkez gerçekten de. Ben Isparta'lı olduğum için tedarik sorunum olmadı. Sahibinden de mağazası var. Güvenilir bir arkadaş. 1 günde elinizde olur. Her şey var kapı pencere [emoji4] Çok keyifli bir yola girmişsiniz. Hayırlı olsun. Valla ne yalan söyliyeyim şimdi bunları yazken bile heves ettim tekrar toplasam mı diye [emoji4] İnşallah hocam nasip olursa yapacağız bir şeyler.. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 21 Eylül 2020 Paylaş 21 Eylül 2020 5 bine iki sene alıp sattım. En son sattığıma 15 verdim geri vermedi Yorum bağlantısı
Recommended Posts