Selami Yılmazer 25 Eylül 2020 Paylaş 25 Eylül 2020 Merhabalar . Focus 2 1.6 tı vct benzinli aracım var araç p000a hatasi veriyor . Sorun motor soğukken performans çok iyi motor ısınınca performans düşüyor Araçta yapılanlar Konum sensörü kontrol edildi çalışıyor . Yağ Valf lari calisoyor Kablolarda problem yok Sadece egzantrik dişlilileri kaldı vanoslar usta onlari degismesi gerekiyor dedi 1600 tl . Sorun onda değilse diye korkuyorum basından gecen veya arizayi çözen varsa bi yardimlarınızı bekliyorum Yorum bağlantısı
Behlül Baş 25 Eylül 2020 Paylaş 25 Eylül 2020 Bence vanosları değişmeden önce başka bir iki ustaya daha gidin. Vanos arızası bu şekilde belli etmez. Yorum bağlantısı
Selami Yılmazer 26 Eylül 2020 Yazar Paylaş 26 Eylül 2020 2. 3 ustaya gittim subablar yuva için de oynuyor olabilir dedi fakat kompresör testi yapıldı 9 dan aşağı değil 4 ude . Söyle bi durum var benden önceki sahibi ne yaptı bilmiyorum ama vanosların kenarlarında keski gibi ezikler var işlem görmüş gibi triger değişirken gördük . Kararsiz kaldim simdi siz oyle deyince Yorum bağlantısı
Selami Yılmazer 7 Kasım 2020 Yazar Paylaş 7 Kasım 2020 Sorun egzantrik dişilerindeymiş (vanoslar) 2 tane orjinal ile değişti araba şahlandı. Başına gelen olursa bilgisi olsun 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts