İçeriğe Yönlendir

Trafik Kazası Geçirdim

Muhammet Selman Nesne

Recommended Posts

Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Geçmiş olsun, değişim iyidir kafaya takmayın, bagaj kapağından değer düşmez ama bagaj tabanı ve traverslerde çökme eğilme varsa iş biraz değişebilir, yetkili servis ve kasko kullanımı elzem bence ki zaten başlamışlar, tekrar geçmiş olsun...

benim aracında bagaj kapağı değişmişti 3 kez el değiştirdi sonrası izini kaybettim, ilkinde ben söylemesem anlayamayacaklardı o derece yani, boya kalınlığı bile tamdı, boyayı yapacak adamın iyi olması şart...

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Geçmiş olsun.

Fotoğraf görme imkanımız var mı?

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Bu hasar kaydı mevzusuna pek inanmıyorum. Benim ufak bi kazada çamurluk değişiminde 4-5 bin çıkar dedi servis hatta listeyi ve onaylanan parçaları gösterdi sağolsun, ama çıka çıka 1500₺ hasar kaydı çıktı hiç ses etmedim🙂

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Araba pert olursa kasko değeri mi ödeniyor, piyasa değeri mi?

Piyasa rayiç bedeli ödenir.
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Münir Nurettin Taşova

Geçmiş olsun. Yetkili serviste tamiratın yapılması daha sağlıklı olur.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Evcin
Araba pert olursa kasko değeri mi ödeniyor, piyasa değeri mi?
Kasko değeri 28.000 kamyonetimiz kazada pert oldu, 40.000 ödemek istiyor kasko ama biz istemiyoruz :) piyasa değerini ödüyor. Ama 40.000 e de öyle kamyonet yok :)
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Cem Dilmen

Geçmiş olsun. Allah beterinden korusun inşallah...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cengizhan Deniz

Geçmiş olsun. İçinizi rahatlatması için kendi aracımdan örnek vermek isterim. Aynı durum şu andaki Mondeo'mun da başına benden önceki sahibinde gelmiş. Hasar fotoğraflarında kaza ufak görünmesine rağmen bagaj kapağının üstündeki detay hiçbir usta tarafından tamir edilememiş, yanaşmamışlar. Direk yetkili servise giderek orijinal parçayla birebir değişimi yapılmış. Herhangibir ustada tamir edilerek boyanmış olsa o arabayı almazdım. Yetkili servisin yaptığı en iyisi ve en garantilisi olmuş. Tramer kaydı biraz daha yüksek çıkacaktır ama hangi parçaların nerede değiştiği artık SMS'lerden bile sorgulanabiliyor. Elbette hatasız boyasız gibi satılmaz ama söylediğiniz parçaların değişimiyle kalırsa çok büyük bir değer kaybı olmayacaktır. Muhakkak yapacaksınızdır ama hasarlı halinin fotoğrafını, yetkili servis dökümlü faturasını mutlaka ve mutlaka saklayın ki ilerde arabanızı satarken derdinizi anlatabilin. Arabadan anlayan kişiler bu kaza sonucu ilgili parçaların değiştiğini görünce hasarı çok dikkate almayacaktır. Siz de ileride bu nedenle "arabam nasılsa kazalı" deyip satarken fiyat kırılmasına müsade etmeyin. 

Kazanız can sıkıcı ama çok vahim değil. Tekrar çok geçmiş olsun.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...