M. Asım Kahraman 13 Ekim 2020 Paylaş 13 Ekim 2020 Evren Erakçora yazdı: Ben mesela fakir olduğum halde zeytinyağlı yerim. Sen körfez havası teneffüs ediyorsun bir kere, zeytinyağı en doğal hakkındır Evren Hocam. (Temiz Atmosferik yatkınlık) 😀 2 Yorum bağlantısı
Koray Demir 13 Ekim 2020 Paylaş 13 Ekim 2020 Metin Akbal yazdı: Sonuçta güvenirliğe inanıyorsun doğru mu? Tercih ediyorsun çünkü kaliteli olduğuna inanıyorsun. Misal ben Sole, Yudum marka ayçiçek yağlarını almam, gider Biryağ, Orkide falan alırım Trilyonluk adam olsam 55 liralık yemeklik yağ alırım yine Çok satan psikolojisi. Reklamı iyi yapan işi götürüyor. BP, PO, Opet, Lukoil, Total veya Shell olsun piyasada standart araçlar için yaygın olarak satılan markalardan kötü yağ yok bence ki bunlar Mercedes Benz, BMW, Porsche gibi markaların gerekli onayını karşılayabilmişler. Belki işin içine girersek tüm tam sentetik yağlar bir iki katkı dışında aynıdır tıpkı biryağ ile yudumun hammaddelerinin özdeş olabileceği gibi. 😊 3 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 13 Ekim 2020 Paylaş 13 Ekim 2020 Nette bunla ilgili bir makale, yazı vardı. Sonra kaldırmışlar galiba bulamıyorum. Vw 504 veya 505 şartnameye uyan yağları test ediyorlar Almanya’da , ucuz ile pahalı arasında ciddi fark görülemiyor. Adı sanı belli olmayan yağlar bile yeterli şartları sağlıyor. Sonuç olarak şartnameyi karşılayan en ucuz yağı alabilirsin diyor. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Ekim 2020 Paylaş 13 Ekim 2020 birkaç yazmıştım ama olsun.. otomotiv fabrikasında çalışmış birisine psikolojik katkı katmıştık, normal motoruna konan yağı ufak bir silecek su katkısı şişesine ayırıp. 100 dolar fiyat etiketi var dedik, şöyle tüketim azaltıyor, böyle çekiş artırıyor, gizli müşteri deneyi diye, ilk katkı ücretsiz. 1. ay sonra arkadaşlarına da sipariş vermeye geldi motor harika çalışıyormuş... şaka olduğuna ikna edemedik bir müddet küstü bize ona satmıyoruz diye bu nadide katkıyı... 6 2 Yorum bağlantısı
Koray Demir 13 Ekim 2020 Paylaş 13 Ekim 2020 Çağlar Bayur yazdı: birkaç yazmıştım ama olsun.. otomotiv fabrikasında çalışmış birisine psikolojik katkı katmıştık, normal motoruna konan yağı ufak bir silecek su katkısı şişesine ayırıp. 100 dolar fiyat etiketi var dedik, şöyle. şaka olduğuna ikna edemedik bir müddet küstü bize ona satmıyoruz diye bu nadide katkıyı... İyi keklemişsiniz şahsı. Buradan ilana koysanız kurumsal onaylı sertifika ve uluslararası testler olmadan 1 kişi bile almaz. Bilinçli kitle farkı. 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Ekim 2020 Paylaş 13 Ekim 2020 alır bence, şahıs ta satın almada müdür idi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Ekim 2020 Paylaş 13 Ekim 2020 Emre Şimşek yazdı: Valla ben alırdım foruma 50 dolar 1 1 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 13 Ekim 2020 Paylaş 13 Ekim 2020 Emre Şimşek yazdı: Valla ben alırdım Bilinçli kitle dedik sorgulamadan almaz dedik övdük o kadar ne yapıyorsun Emre hocam 😀 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Ekim 2020 Paylaş 13 Ekim 2020 Koray Demir yazdı: Bilinçli kitle dedik sorgulamadan almaz dedik övdük o kadar ne yapıyorsun Emre hocam 😀 tükkanın önü kapanmasa 2 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 13 Ekim 2020 Paylaş 13 Ekim 2020 Çağlar Bayur yazdı: foruma 50 dolar Dükkan mı açsak ne yarı sermaye benden hem de 💵 üzerinden 😂 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 13 Ekim 2020 Paylaş 13 Ekim 2020 Çağlar abi 10w40’ı koysun şişeye aha bunu cam suyuna dök ekzoz temizlenecek desin ben yine alırım 😎 şaka bir yana bu tür katkıların etkisi henüz kanıtlanmasa da inanan milyonlarca insan var. Çünkü böyle bir şey olsa iyi olur, düşünsene yağ pompasını enjektörü mü değiştireceksin yoksa 50-100 liralık katkıyı mu kullanacaksın. İnsanın inanası geliyor valla.. 2 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 13 Ekim 2020 Paylaş 13 Ekim 2020 https://jalopnik.com/why-expensive-oil-is-a-waste-of-money-1797241527 şöyle bir yazı buldum. 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 Ekim 2020 Paylaş 13 Ekim 2020 Evren Erakçora yazdı: https://jalopnik.com/why-expensive-oil-is-a-waste-of-money-1797241527 şöyle bir yazı buldum. Şu yazıyı “ben bundan sonra motul veya liqui moly dışında yağ kullanmam” diyenler bi okusa 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Ekim 2020 Paylaş 13 Ekim 2020 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Şu yazıyı “ben bundan sonra motul veya liqui moly dışında yağ kullanmam” diyenler bi okusa yazının hiçbir yerinde motorda ses azaldı cümlesi olmayınca garipsedim ama .... 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 Ekim 2020 Paylaş 13 Ekim 2020 Çağlar Bayur yazdı: yazının hiçbir yerinde motorda ses azaldı cümlesi olmayınca garipsedim ama .... Aa pardon abi. Onu unutmuşum 😁😁 ya adam ne demiş yorumda. “Gereken VİSKOLİTE derecesine eski yağımdan daha çabuk ulaşıp aşınmayı minimumda tutuyor” 😂😂 1 Yorum bağlantısı
Murat Öngür 19 Ekim 2020 Paylaş 19 Ekim 2020 Metin Akbal yazdı: Kullandığınız yağ zaten 2. kalite bir yağ. Mobil 1 asıl alınması gereken yağ. Benim tavsiyem de Liqui Moly. Mobil ESP den geçiş yaptım var bi değişiklik ama yağdan mı anlamadım Liqui Moly her zaman birinci tercih olmalı adamlar 20 bin 25 bin Km yağa ömür biçiyorlar. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts