Metin Akbal 23 Ekim 2020 Paylaş 23 Ekim 2020 Değerli arkadaşlar. Kombi için 1 sene önce 2. el Cosa akıllı termostat almıştım garantisi falan yok. Eşime yeni telefon aldım. Termostata tanımlama yapmam gerekiyordu. Eşim işten geldi gece 12 gibi telefon programında kullanıcı şifresini hatırlayamadık şifremi unuttum seçeneğini işaretledim e posta adresine yenileme linki gelmedi. Sonra ben kendi program sayfamdan eski kullanıcıyı silip yeni kullanıcı şeklinde tanılama yapmak istedim yine e postaya istek düşmedi. Cosa Destek sayfasına bildirdim. Ertesi gün 850 li bir numara beni aradı, açtım Cosa destek ekibi arıyor. Nasıl yani dedim. Bildiğin Cosa Destekten arıyoruz dediler. Ben içimden hadi canım diyorum gerçekten termostat için destek ekibinin arayabileceği beni şaşırttı. Ben e posta üzerinden yönlendirme beklerken onların araması garibime gitti. Neyse sorun üzerine konuştuk ilk kez böyle bir problemle karşılaştıklarını söylediler, yapabileceğimiz aşamaları değerlendirdik. Telefon görüşmesi bitince e postaya tekrar bakayım dedim, e posta bizim talebimizden 30 dk kadar geç düştüğü için ben sistemde sorun var sanım destek ekibinden yardım talebinde bulunmuştum. Telefon görüşmemizden sonra da sorun üzerine e posta attılar, bende geri dönüt verdim memnuniyetimi ifade eden cümleleri ve bu durumu forumda paylaşacağımı dile getirdim. Aslında çok basit bir mevzu gibi gelebilir ama bu sebeple müşteri memnuniyeti üzerine telefonla arayarak takip eden özellikle yerli firma sayısının azaldığı günümüzde güzel örnekleri paylaşmak gerektiğini düşündüğüm için buraya yazıyorum. Sıkılmadan okuduğunuz için teşekkürler. 10 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 23 Ekim 2020 Paylaş 23 Ekim 2020 Bizim ülkemizde para kazanmak isteyen bir markanın tek yapması gereken müşteri memnuniyeti. Memnun olan anında başkasına ürün aldırıyor. Her marka böyle olur inşallah. 8 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 23 Ekim 2020 Paylaş 23 Ekim 2020 Bu zamanda müşteri memnuniyeti çok önemli. İşini düzgün yapan firmalar her zaman öndeler. Cosa'yı tebrik etmek lazım. Benim de böyle iki firmadan geri dönüşüm var, Geçen hafta internetten filtre aldım. Kargo geldiği gün arayıp ürünlerin gelip gelmediğini, geldiyse bir sorun olup olmadığını sordular. Firma mekato. Evi aldıktan 1-2 yıl sonra pvc cam fitillerini değiştirdiler. Değişimden bir kaç ay sonra firma aradı, evde fitil değişimi yapıldı m diye sordu önce. Evet deyince hangi odalar değişti diye sordu. Ona da cevap verdim. En son fitil değişiminde cam çıtaları söküldü mü diye sordu, ona da cevap verdim, teşekkür ettim ve kapattım. Sani Gerşon yazdı: Bizim ülkemizde para kazanmak isteyen bir markanın tek yapması gereken müşteri memnuniyeti. Memnun olan anında başkasına ürün aldırıyor. Her marka böyle olur inşallah. Çok doğru, hele bizdeki gibi malını aldığı firmaya gönül bağı kuran, sanki hissedarıymış gibi fitmayı savunan bir millet için çok önemli. 2 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 23 Ekim 2020 Paylaş 23 Ekim 2020 Satış sonrasi kurulum yapan teknik ekipte çok iyi. Internet probleminden kaynaklanan her kopmayı bıkmadan usanmadan 5 kuruş talep etmeden gelip yaptılar. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Ekim 2020 Paylaş 23 Ekim 2020 normali özler hale geldik insanlık olarak 6 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 23 Ekim 2020 Yazar Paylaş 23 Ekim 2020 normali özler hale geldik insanlık olarakNapalım ahir zaman dünyanın sonu yaklaşıyor Yorum bağlantısı
Emrullah Aydoğdu 23 Ekim 2020 Paylaş 23 Ekim 2020 yöneticileri de çok düzgün insanlardır. Yaptıkları her işi hakkıyla yapmaya çalışırlar. 3 Yorum bağlantısı
Oktay Göktaş 23 Ekim 2020 Paylaş 23 Ekim 2020 Değerli arkadaşlar. Kombi için 1 sene önce 2. el Cosa akıllı termostat almıştım garantisi falan yok. Eşime yeni telefon aldım. Termostata tanımlama yapmam gerekiyordu. Eşim işten geldi gece 12 gibi telefon programında kullanıcı şifresini hatırlayamadık şifremi unuttum seçeneğini işaretledim e posta adresine yenileme linki gelmedi. Sonra ben kendi program sayfamdan eski kullanıcıyı silip yeni kullanıcı şeklinde tanılama yapmak istedim yine e postaya istek düşmedi. Cosa Destek sayfasına bildirdim. Ertesi gün 850 li bir numara beni aradı, açtım Cosa destek ekibi arıyor. Nasıl yani dedim. Bildiğin Cosa Destekten arıyoruz dediler. Ben içimden hadi canım diyorum gerçekten termostat için destek ekibinin arayabileceği beni şaşırttı. Ben e posta üzerinden yönlendirme beklerken onların araması garibime gitti. Neyse sorun üzerine konuştuk ilk kez böyle bir problemle karşılaştıklarını söylediler, yapabileceğimiz aşamaları değerlendirdik. Telefon görüşmesi bitince e postaya tekrar bakayım dedim, e posta bizim talebimizden 30 dk kadar geç düştüğü için ben sistemde sorun var sanım destek ekibinden yardım talebinde bulunmuştum. Telefon görüşmemizden sonra da sorun üzerine e posta attılar, bende geri dönüt verdim memnuniyetimi ifade eden cümleleri ve bu durumu forumda paylaşacağımı dile getirdim. Aslında çok basit bir mevzu gibi gelebilir ama bu sebeple müşteri memnuniyeti üzerine telefonla arayarak takip eden özellikle yerli firma sayısının azaldığı günümüzde güzel örnekleri paylaşmak gerektiğini düşündüğüm için buraya yazıyorum. Sıkılmadan okuduğunuz için teşekkürler.Cosa yerli üretim ve destek noktasında siz örneği vermişiniz. Ben çok daha uzun zaman kullandım ve en ufak sorunda hemen ilgilendiler. Dediğiniz gibi telefonla ulaşıyorlar mutlaka. Bir örnek de ben vereyim. Geçen yıl, uygulama içerisinde, otomatik kontrol kısmıyla ilgili sorun vardı. Yani orayı tıkladığımda hata oluşuyordu. Ekran fotolarını falan alıp cosa desteğe mail attım. Belirttiğiniz üzere aradılar. Durumu anlattım. Sonrası mail üzerinden haberleştik ve süreç sonunda uygulamadaki hatayı düzeltip güncelleme yayınladılar. 10-15 gün gibi bir sürede sorunu bulup çözdüler ve beni bir kez bile başlarından savmadılar. Bu ürün teknik destek noktasında göz ardı edilmemesi gereken bir ürün termostat arıza yapınca ya da sorun çıkınca muhatap bulmak çok çok önemli. Yanlış anlaşılma olmasın, kulandığım cosa termostatı sattığım için güzelleme yapmıyorum... 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts