Muhammet Atila 15 Kasım 2020 Paylaş 15 Kasım 2020 Herkese selamlar. Aracımda kontağı çevirdiğimde marş almama problemi vardı. Bu problemi yaşadığımda selektör yapıp çalıştırmayı denediğimde çalıştığını gözlemlemiştim. Ustalar kontak termiği yada marş motoru bakımı dediler. Sadece xenon farları halojene çevirerek sorunu çözdüm. Ben bu ampüllerin dahi takılı olduğunu bilmiyordum. Muayeneden de bu şekilde geçtik. Üzerinden çıkan tesisat bu. Halojen ampullerle hem daha iyi aydınlatma sağlamış oldum hem de marş problemi ortadan kalktı. 1 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 15 Kasım 2020 Paylaş 15 Kasım 2020 hatalı tesisat veya islem yapılmış. gecmis olsun. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Kasım 2020 Paylaş 15 Kasım 2020 Allah Allah.. nasıl bir bağlantı yaptılarsa. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Kasım 2020 Paylaş 15 Kasım 2020 tüv den geçmiş, marşı da kesmiş... en zor 2 şeyi nasıl başarmış bunlar. hem de H4 xenon bunlar nasıl selektör yapıyordu? 1 Yorum bağlantısı
Emre Demir 15 Kasım 2020 Paylaş 15 Kasım 2020 Çağlar Bayur yazdı: tüv den geçmiş, marşı da kesmiş... en zor 2 şeyi nasıl başarmış bunlar. hem de H4 xenon bunlar nasıl selektör yapıyordu? h4 başlı başına fiyasko bence abi birde xenon yaparak taçlanmış , ilerde makyajlı far takıma geçmeyi düşünüyorum ben , kısmet olursa . Yorum bağlantısı
Muhammet Atila 15 Kasım 2020 Yazar Paylaş 15 Kasım 2020 Çağlar Bayur yazdı: tüv den geçmiş, marşı da kesmiş... en zor 2 şeyi nasıl başarmış bunlar. hem de H4 xenon bunlar nasıl selektör yapıyordu? Çok seyrek olmakla birlikte dediğim üzere bazen marştan tık sesi dahi gelmiyordu. Kontak açıkken selektör yapıp çalıştırdığımda alıyordu. Kontak termiği olsa selektörle ne alakası var diye düşünüp far olayına girdim sonuç bu abi. 3 ay önce bu tesisat üstündeyken vizeden geçti. Halojenlere geçince farkettim ki Allah korumuş valla geceleri. Yolu filan da görmüyormuşum bunlarla. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts