Murat Cakir 25 Kasım 2020 Paylaş 25 Kasım 2020 (düzenlendi) Arkadaşlar merhaba ,2007 MK3 TDCİ GHİA aracım için ön fren diski ihtiyacım var.Kullanıp ta memnun kaldığınız 2 gün sonra titremeyecek bir disk öneriniz varmıdır..Şimdiden teşekkürler 25 Kasım 2020 tarihinde Murat Cakir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ümit Türk 25 Kasım 2020 Paylaş 25 Kasım 2020 Murat Cakir yazdı: Arkadaşlar merhaba ,2007 MK3 TDCİ GHİA aracım için ön fren diski ihtiyacım var.Kullanıp ta memnun kaldığınız 2 gün sonra titremeyecek bir disk öneriniz varmıdır..Şimdiden teşekkürler @Mehmet Ozyurekabi mondeoda eğilmeyecek disk yoktur demişti. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 25 Kasım 2020 Paylaş 25 Kasım 2020 otosan değil, orjinal fomoco alın. Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 25 Kasım 2020 Paylaş 25 Kasım 2020 Bende Brembo var. 158.000 km de taktırmıştım yanında da EBC Green balatalar vardı. 168.000 de eğildi. Aldığım yer yenisini verdi garantiden. 170.000 de bu sefer motorcraft balatalar ile taktırdım. Bu sefer 185.000 de eğildi. Üstünde torna yaptırdım. 185.000 den beridir kullanıyorum. Şu an 215.000 de araba. Herhangi bir titreme yok. 202.000 km de ferodo balataya geçtim. Ferodo balata yumuşak bir balata. Fren mesafesi bir miktar düşük geldi bana ama diski koruyacağını umuyorum. Bu arada arabayı sıcakken hiç yıkatmadım hep diskler soğusun diye bekledim. He bir de titremeye veya eğilmeye sebep veren şey başka bir şey de olabilir. Arkadaşın balans problemi vardı araba 110-120 arası titriyordu. Hidrolik direksiyon kutusunun yenisi aldı taktı. Arabada hiçbir titreme kalmadı. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 25 Kasım 2020 Paylaş 25 Kasım 2020 Harun Kocaçalışkan yazdı: Bende Brembo var. 158.000 km de taktırmıştım yanında da EBC Green balatalar vardı. 168.000 de eğildi. Aldığım yer yenisini verdi garantiden. 170.000 de bu sefer motorcraft balatalar ile taktırdım. Bu sefer 185.000 de eğildi. Üstünde torna yaptırdım. 185.000 den beridir kullanıyorum. Şu an 215.000 de araba. Herhangi bir titreme yok. 202.000 km de ferodo balataya geçtim. Ferodo balata yumuşak bir balata. Fren mesafesi bir miktar düşük geldi bana ama diski koruyacağını umuyorum. Bu arada arabayı sıcakken hiç yıkatmadım hep diskler soğusun diye bekledim. He bir de titremeye veya eğilmeye sebep veren şey başka bir şey de olabilir. Arkadaşın balans problemi vardı araba 110-120 arası titriyordu. Hidrolik direksiyon kutusunun yenisi aldı taktı. Arabada hiçbir titreme kalmadı. ben de titremeyeni bulamadım Harun mk3 e yay arıyorum ne dersin bulabilirmiyim. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Kasım 2020 Paylaş 25 Kasım 2020 Ümit Türk yazdı: @Mehmet Ozyurekabi mondeoda eğilmeyecek disk yoktur demişti. Ben her çeşidini denedim.. Disklerin dayanmadığı iki araç tanıyorum. Alfa 159 ve mondeo mk3 Disk küçük geliyor. Metin Uzunoğlu yazdı: otosan değil, orjinal fomoco alın. Orijinal motorcraft bile almıştım ben zamanında hem de 400 liralara.. Çözüm, diskleri büyütmektir. ama işçiliği çoktur. Suha yapmıştı mondeosuna. Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 25 Kasım 2020 Paylaş 25 Kasım 2020 Fatih Keskin yazdı: ben de titremeyeni bulamadım Harun mk3 e yay arıyorum ne dersin bulabilirmiyim. Yurtdışında var abi, 1500 tl civarına maloluyor Vogtland marka. 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 25 Kasım 2020 Paylaş 25 Kasım 2020 Yavuzsan marka disk alın WOD olarak geçiyor. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 25 Kasım 2020 Paylaş 25 Kasım 2020 Koray Demir yazdı: Yavuzsan marka disk alın WOD olarak geçiyor. Çok tavsiye eden denk geldi bu markayı. Bende focus 2 için ön arka alacağım ama maalesef yerli olduğu için cesaret edemedim, özellikle fren gibi hayati bir donanımda. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 25 Kasım 2020 Paylaş 25 Kasım 2020 Ahmet İhsan Akşen yazdı: Çok tavsiye eden denk geldi bu markayı. Bende focus 2 için ön arka alacağım ama maalesef yerli olduğu için cesaret edemedim, özellikle fren gibi hayati bir donanımda. Youtube'da İsmail Usta kanalına bakının. Sürekli kullanıyor ve çok memnun. Yorum bağlantısı
Koray Demir 25 Kasım 2020 Paylaş 25 Kasım 2020 Ahmet İhsan Akşen yazdı: Çok tavsiye eden denk geldi bu markayı. Bende focus 2 için ön arka alacağım ama maalesef yerli olduğu için cesaret edemedim, özellikle fren gibi hayati bir donanımda. Hiç kullanmadım ama gittiğim servislerde ve çevremde görüştüğüm tanıdıklar özellikle titreme sorununa kesin çözüm olarak aşırı memnunlar. Orjinalini bulamasam veya fiyat pahalı gelirse Ate marka disk alırdım. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Kasım 2020 Paylaş 25 Kasım 2020 Koray Demir yazdı: Ate marka disk alırdım. ahh ahh gerçek Ate satan kaldı mı? Yorum bağlantısı
Koray Demir 25 Kasım 2020 Paylaş 25 Kasım 2020 Çağlar Bayur yazdı: ahh ahh gerçek Ate satan kaldı mı? Adlığ Otomotiv. ATE Türkiye distribütörü ben burdan alıyorum. Ate’nin Made in Germany balataları nefis ancak bir sonraki değişimde özellikle Textar balata denemek istiyorum. 1 Yorum bağlantısı
R.Bahadır Irmak 25 Kasım 2020 Paylaş 25 Kasım 2020 Adlığ Otomotiv. ATE Türkiye distribütörü ben burdan alıyorum. Ate’nin Made in Germany balataları nefis ancak bir sonraki değişimde özellikle Textar balata denemek istiyorum.F30 için son değişimde orijinal balatadan sonra textar kullandım. 21 bin km oldu, hiç ötme, ses yapmadı, fren performansı ve hissiyatı başarılı. Sonrasında yine tercih edeceğim balata olur muhtemelen. Tavsiye ederim. 1 Yorum bağlantısı
Yusuf Davaz 27 Kasım 2020 Paylaş 27 Kasım 2020 Ahmet İhsan Akşen yazdı: Çok tavsiye eden denk geldi bu markayı. Bende focus 2 için ön arka alacağım ama maalesef yerli olduğu için cesaret edemedim, özellikle fren gibi hayati bir donanımda. yavuzsan marka arkalara aldım bir sorun yok. wod olanı 2. kalitesi galiba. direk yavuzsan olanından alınsın. Önler içinde yapacak birşey yok. ne alırsak alalım titremeye mahkumuz. Yorum bağlantısı
Halil ibrahim Oruc 29 Kasım 2020 Paylaş 29 Kasım 2020 kesinlikle textar oneriyorum, uzun bir sure mercedesin fren tedarikcisi olmasi en cok beni cezbeden ozelligi. fakat normal ve coat modeli mevcut . coat olanlari paslanmaz ve yumusaktir. takım halinde kullandiginizda yumusak fren hissi verecektir belki sert bir kavrama yapmaz ama fren tozu ve yipranma konusunda sizi uzmeyecektir bu arada degisim yaparken arkadasimin beni habersizce cekmis oldugu bir resimi paylasiyorum Yorum bağlantısı
Recommended Posts